Nieuwe commissarissen en lid stichtingsbestuur benoemd

8
720

Binnen zowel het Stichtingsbestuur als de Raad van Commissarissen van Willem II treden op korte termijn drie nieuwe leden toe.

Het stichtingsbestuur van Willem II wordt uitgebreid met een nieuw bestuurslid: Michel Sluijmers. Hij volgt per direct Ivo de Brouwer op die wegens werkzaamheden in het buitenland eind 2018 is afgetreden.

Financiële achtergrond
Sluijmers heeft in zijn jeugd (1985-1988) bij Willem II gevoetbald. Hij is sindsdien als supporter bij Willem II betrokken. Verder heeft hij dit seizoen mede de toetreding van shirtsponsor Brussels Airport mogelijk gemaakt. Sluijmers is in het dagelijks leven consultant en heeft een financiële achtergrond.

De benoemingscommissie van de Clubraad heeft onder dankzegging veel tijd en moeite gestoken om tot deze weloverwogen keuze te komen. Het Stichtingsbestuur bestaat naast Michel verder uit voorzitter Paul Gerritse en Mark Heerkens.

Raad van Commissarissen
Naast de toetreding van Sluijmers tot het Stichtingsbestuur, wordt ook de Raad van Commissarissen (RvC) op korte termijn met twee nieuwe commissarissen uitgebreid. Ilse Melis en Meindert van Duijvenbode treden per 1 maart 2019 toe tot de RvC.

Melis
Ilse Melis is in het dagelijks leven werkzaam als advocaat en mediator bij Bridge Advocaten & Mediators. Daarnaast maakt ze deel uit van het bestuur van de maatschappelijke stichting van de club, Willem II Betrokken. Deze functie zal ze echter na haar benoeming tot lid van de RvC neerleggen. Naast het bekleden van diverse maatschappelijke functies is Melis thans voorzitter van de RvC van TBV Wonen en lid van de Raad van Toezicht van Stichting Zuiderbos.

Van Duijvenbode
Meindert van Duijvenbode is directeur en mede-eigenaar van Datacon, een internationaal opererend IT bedrijf. Naast zijn werkzaamheden voor Datacon bekleedt hij meerdere maatschappelijke functies en is hij adviseur bij verschillende organisaties.

De benoeming van beide commissarissen is het resultaat van een zorgvuldig wervingsproces dat is begeleid door een onafhankelijk adviesbureau. De RvC van de club bestaat naast deze twee nieuwe commissarissen uit Ruud Vreeman en Jan van der Laak.

Wij wensen Michel, Ilse en Meindert veel succes!

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
TricoEques
Gast
TricoEques

van Duijvenbode ai…. ook weer zo’n typisch type. De van Duijvenbode sloot een deal om met zijn bedrijf heel goedkoop (lees gesubsidieerd) te kunnen huisvesten in voormalig faxx gebouw. De toenmalige subsidie had als doel een impuls te zijn voor de creatieve sector (kleine bedrijven/starters). In het gerevitaliseerd gebouw is 80% ingevuld door het bedrijf van de heer Duijvenbode (de rest van de ruimte werd ingevuld met paar bedrijfjes van vrienden/connecties van deze heer.. en dus niet door kleine creatieve ondernemers. In het verleden heb ik hem eens geconfronteerd met kritische vragen, hij leek toen zo sportief een afspraak te… Lees verder »

venigo
Lid
venigo

Poeh Poeh wel twee advocaten.. Wordt tijd dat diegene binnen het bestuur plaats gaat maken. Heeft weinig met Willem II van doen.

antonius
Gast
antonius

Wat moeten wij in godsnaam met zo’n forse RvC? We hebben het (met alle respect) over Willem II, niet over Real Madrid of Man. Utd. Volgens mij allemaal hotemetoten die de organisatie niet echt een dienst bewijzen, maar zand strooien in een goed lopende machine. Kan die organisatie niet wat platter? En hoe komt het dat Ruud V. nog steeds in die RvC zit? Met zijn interview in het NRC heeft hij laten zien dat hij enig sportief gevoel mist, door zich negatief uit te laten over Berry, terwijl er de afspraak was gemaakt zich hierover niet in de media… Lees verder »

antonius
Gast
antonius

Duimpje naar beneden?? Ruud kijkt ook op Tilbo.com! wink

Chris
Gast
Chris

Niemand kan of wil hem kennelijk buiten gooien.

DelanoH
Gast
DelanoH

Ik zie dat Datacon niet op de lijst met sponsoren op de website van Willem II staan…. Lijkt me een goede start als dhr van Duijvenbode daar verandering in brengt, al was het maar om zijn betrokkenheid bij de club te tonen…

TricoEques
Gast
TricoEques

Klopt en opvallend genoeg een bedrijf welke veel te danken heeft aan Tilburg. Zie mijn andere reactie..

Top
Lid
Top

Heeft dit alles wel plaatsgevonden na instemming van Dirruk en Evert?