Nieuw record voor Willem II

27
2360

Hoewel tegen Willem II een enorme afstraffing aanliep vanmiddag in Almelo, zijn we wel een record rijker. Het doelpunt van Pavlidis zorgde ervoor dat we in 15 uitwedstrijden op rij gescoord hebben. Het hadden meerdere records kunnen zijn, bij een overwinning zou het voor eerst zijn dat we de eerste drie uitduels van de competitie omgezet hadden in winst! Als Pavlidis vandaag tweemaal gescoord had was hij de eerste Willem II speler geweest die tweemaal scoort in drie uitwedstrijden achter elkaar!

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Tranfer watcher
Gast
Tranfer watcher

Willem ll heeft een nieuwe centrale verdedigende meiddelvelder. Het gaat om Voutzos ( 18 jaar ) van PAOK

Pietje013
Gast
Pietje013

Willem II had veerman chirivella diemers kohn novakovich moete contracteren dat kost 3 miljoen maar levert ook 8 miljoen aan verkoop op meer als kleedkamers jeugdcomplex sponsorinkomsten op

Sooike
Gast
Sooike

Wie zegt dat ze haalbaar zijn? Of ze normaal salaris vragen? Of ze überhaupt zelf wel willen komen?

Lekker makkelijk lullen terwijl je van functie TD, net zoals ik en de rest, er de ballen verstand van hebt

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Willem II contracteert Grieks talent Voutzos (18) van PAOK Saloniki Willem II heeft opnieuw een Griekse speler vastgelegd. Christos Voutzos (18) ondertekent een tweejarig contract bij de Tilburgse club en zal starten bij de selectie van onder 19. Een maand geleden werkte hij al wat proeftrainingen af. Voutzos speelde in Griekenland voor PAOK Saloniki. Hij kan na het sluiten van de transferwindow worden vastgelegd omdat zijn contract met de Griekse club per 31 augustus is afgekocht. De verdedigende middenvelder geldt daardoor als een clubloze speler. Bij de onder 19 krijgt hij de kans zich te bewijzen om eventueel door te… Lees verder »

Grenzen
Gast
Grenzen

Het uitvallen van een speler, namelijk Nunnely heeft deze wedstrijd een wel erg schaamteloze vertoning gegeven.

frankvandeven
Lid
frankvandeven

Kunstgras volgend jaar overal weg als de KNVB ballen heeft. Die competitievervalsing is alleen weer mogelijk in Nederland!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ vak F

Ik ben ook niet voor kunstgras. Maar vind dat je het niet zomaar kunt verbieden. Omdat je als bond er destijds mee hebt ingestemd. Wat je kunt doen is het heel onontrekelijk maken spelen op kunstgras. In de hoop dat clubs dan overgaan op echt gras

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Je kunt het héél goed verbieden. Je zegt: we hebben een inschattingsfout gemaakt, want oneerlijke concurrentie, bal stuitert niet natuurlijk enz enz. Dat willen we niet meer in de eredivisie. We stellen alle europees spelende clubs vrij in het kader van aansluiting bij andere landen. Daar past kunstgras niet meer bij want iedereen loopt er lelijke blessures mee op. Groetjes, de KNVB!

Bennie
Gast
Bennie

De KNVB kan dat domweg niet verbieden omdat de bond er helemaal niet over gaat, het zijn namelijk de clubs die gezamenlijk de regels bepalen. Kunstgras levert niet meer blessures op dan echt gras, dat is vaak genoeg aangetoond. Het argument oneerlijke concurrentie is eigenlijk helemaal niet terecht, als elke club overstapt op kunstgras is de situatie voor elke club hetzelfde. De logische consequentie van het toestaan van kunstgras is dat clubs er hun beleid erop aanpassen en niet allemaal meer een fatsoenlijke trainingsaccommodatie hebben. Dus het kost gewoon tijd voordat clubs kunnen overstappen naar gras, maar veel clubs willen… Lees verder »

Henkie013
Lid
Henkie013

Kunstgras is kut, daar is iedereen het over eens. Maar ik heb niemand daar over zeuren na de winst in Zwolle. Dat heeft niets met het verlies van vandaag te maken. Er is geen club meer dit seizoen die met 3 doelpunten verschil in Almelo gaat verliezen, zo weinig stelt het voor. Willem II zakte door de ondergrens en bezorgde 500 hondstrouwe fans die van 10.00 tot 20.00 op pad zijn om de ploeg te steunen een enorme kutzondag. Dan moet je niet zeggen: “kan gebeuren we zijn maar Willem II”. Als je vooruit wil mag dat godverdomme niet gebeuren!!!

WillemIIWaalwijk
Gast
WillemIIWaalwijk

Een slechte wedstrijd hoeft niet meteen paniek te beteken mensen! Relaxed

PWR013
Gast
PWR013

We moeten ons kapot schamen. Volgend jaar spelen we in de Keuken Kampioen Divisie. En Breda zit weer lachend in de Eredivisie.

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Breda bierdrinkers wel ja…Die sukkels van nak middenmootje misschien dit jaar.

Tilburgerke
Gast
Tilburgerke

Hoe zielig ben je om als pubertje uit Breda onder PWR013 op Tilbo gaat posten…. I.P adres Breda….
Snel terug naar je ratten site.

PWR013
Gast
PWR013

Ik werk in Breda sukkeltje. En ik geef gewoon aan dat we het niet redden terwijl de eerste twee in de eerste divisie rechtstreeks promoveren.

Tilburgerke
Gast
Tilburgerke

Sukkeltje? Dat moet je tegen je vader zeggen als je zakgeld krijgt. Snel weg hier ratje…

PWR013
Gast
PWR013

Ik krijg geen zakgeld. En ik kom uit Berkel Enschot. Dus lul niet aub.

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Een schande voor het dorp ben je.

Tilburg013
Gast
Tilburg013

Proberen jullie nou maar eens van JONG Utrecht en FC Volendam te winnen voordat je überhaupt mag praten over de grote clubs in de grote competitie. De lokale FC uit Emmen heeft nog meer betekenis in het Nederlandse voetbal.

PWR013
Gast
PWR013

Ik kom uit Berkel Enschot gast! Alleen omdat ik de waarheid zie kom ik niet uit Breda.

ronald tricolore
Lid
ronald tricolore

Ja hoor… in dat dorp zou niemand ook het woord van die club uit Bavel e.o. noemen op 1 persoon na. Als jij daar woont weet jij wie het is toch?

Zo niet opbokken naar je vriendjes

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Jij moet je kapot schamen dat je zoveel klets in amper drie regels gefrommeld krijgt. Dat moet een record zijn!

Suikerklontje
Gast
Suikerklontje

En ik denk ook dat ze vandaag een record balverlies lijden hebben verbroken want ik kan me niet herinneren dat dit ooit zo veel gebeurd is.

KruikenTrots
Lid
KruikenTrots

Statistieken: passnauwkeurigheid Willem II 75% Heracles 74%. Gewonnen duels Willem II 68 Heracles 68. #scorenbordjournalistiek 🙃

Relativist
Lid
Relativist

Wat koop je daarvoor?
Doelpunten; Heracles 4, Willem II 1.

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Ik had liever 3 punten gehad…