We zijn live met de nieuwe site!

34
2874

WE ZIJN LIVE!!

De release van TilboV10 is gereed, het nieuwe design en de nieuwe functionaliteiten zijn live! Het was noodzakelijk om data tussen de live-omgeving en de test-omgeving over te zetten. Indien je problemen hebt (die waarschijnlijk door de dataoverdracht zijn veroorzaakt) laat dit even weten via redactie@tilbo.com. Uiteraard gaat niet altijd alles gelijk helemaal goed, dus laat het ook even weten als er andere zaken niet werken. Daar help je ons mee.

Voor verdere info, zie topic => TilboV10

——————————————————————–

EERDER BERICHT

Vorig jaar werd de huidige site van Tilbo gelanceerd. Net als met elke nieuwe release kwam daar uiteraard veel feedback op. Zowel positief als negatief. Achteraf kunnen we concluderen dat de nieuwe techniek achter de site top is, we zijn vrijwel niet offline geweest! Aan het design viel echter nog wel het een en ander te verbeteren. We hebben alle feedback van jullie op een rij gezet en zijn hard gaan werken aan een nieuw design. Ook hebben we een aantal functionele aanpassingen gedaan. Die zijn nu allemaal bijna klaar! Vanaf 1 augustus willen we van start.

We willen jullie alvast een preview geven. Bekijk daarvoor de afbeeldingen onder deze tekst. Om de beelden te vergroten moet je op de afbeeldingen klikken.

De belangrijkste wijzigingen op een rij

  • We hebben met gebruik van andere beelden de site weer meer een echte ‘supportersuitstraling’ gegeven.
  • Omdat nieuwe artikelen op de site al snel naar de achtergrond verdwenen, hebben we nu weer voldoende ruimte ingebouwd voor alle nieuwe artikelen.
  • De informatie over de busreizen wordt nu beter in beeld gebracht rechts op de pagina, zodat je die altijd in 1 oogopslag kunt zien.
  • De comments, die voor veel mensen onoverzichtelijk waren, worden nu weer als vanouds weergegeven. Wel is er de optie bijgekomen om ook middels het inloggen met je Facebook account reacties achter te laten.
  • Je kunt voortaan ook op Tilbo inloggen met je Facebook en Twitter account.
  • Het forum is vernieuwd, en heeft meer toepassingen. Je kunt ook al je forum topics delen via je social media profielen.
  • Je kunt de KingZine kranten op de site downloaden om ze nog eens te kunnen bekijken.
  • Onderin de site staan 3 centrale social media blokken. Daarin zit onder andere de hashtag van de wedstrijd die er op dat moment aan komt. Twitter met die hashtag en je komt dus wellicht zelf op de site voorbij.

Uitbreiding redactie

Naast deze designveranderingen en functionaliteiten, gaan we ook werken met een grotere redactie. De afgelopen weken zien we de effecten daarvan al terug. Meer content en veel meer reacties vanuit jullie als lezers. Op die weg gaan we dus door!

We zijn erg benieuwd wat jullie van het nieuwe design vinden, laat het ons dus vooral even weten!

Homepage

Artikel

Forum

34 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments