‘Niet te makkelijk over denken’

2
1909
Foto: Toin Damen

Willem II jaagt in de Eredivisie op de tweede zege op rij. Afgelopen week wonnen de Tilburgers van FC Utrecht, dit weekeinde wacht er een duel met hekkensluiter De Graafschap.

Onderschatting ligt wellicht op de loer, maar daar wordt voor gewaakt bij de Tricolores. “Een eitje, dat wil ik niet zeggen”, vertelt Kostas Lamprou vrijdag aan Omroep Brabant. “Als wij alert en scherp zijn vanaf minuut één kunnen wij de drie punten pakken. Maar we moeten er niet te makkelijk over denken”, legt hij. De Griekse sluitpost krijgt bijval van teamgenoot Nick van der Velden. “De Graafschap is toch wel een stugge ploeg, ook al heeft die club nog nul punten. In Doetinchem spelen, is altijd lastig. Je moet zo snel mogelijk scoren. Dan maak je het jezelf gemakkelijk.”

Het feit dat Willem II afgelopen week de eerste zege van het seizoen boekte, geeft in ieder geval vertrouwen.”Dat kun je wel zeggen. Als je nog maar twee punten had, dan hing je een beetje onderin”, weet Van der Velden. “Nu heb je de aansluiting met de middenmoot. Die lijn moeten we doortrekken. We hebben nu twee wedstrijden na elkaar gewonnen, de bekerwedstrijd tegen DOVO meegerekend. Maar dat zegt niets als je nu zou verliezen. We gaan er volle bak tegenaan, met minimaal dezelfde instelling als tegen FC Utrecht.”

Bron: www.voetbalprimeur.nl

 

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments