‘Niemand heeft het meer over degradatie’

12
1495

Willem II keerde afgelopen zomer na één jaar in de Jupiler League terug op het hoogste niveau en laat dit seizoen een uitstekende indruk achter in de Eredivisie. De ploeg van trainer Jurgen Streppel staat op een keurige negende plaats en er wordt in Tilburg al hardop gesproken over Europees voetbal.

Spits Samuel Armenteros, die wordt gehuurd van Anderlecht, weet nog dat de verwachtingen veel minder hoog waren toen hij zich een paar maanden geleden bij de Tricolores meldde. “Toen ik hier kwam zei iedereen: ‘Als we maar niet degraderen’. Maar het is al een tijdje duidelijk dat dát niet gaat gebeuren”, laat de aanvaller vol zelfvertrouwen weten aan het Algemeen Dagblad.

“Daar hebben we te veel kwaliteit voor. Dat laten we al heel het seizoen zien”, vervolgt Armenteros, die voor het hoogste wil gaan met Willem II. “En we doen, denk ik, niet onder voor de clubs die nu op die plaatsen van de play-offs staan. Het is bijzonder: niemand heeft het meer over degradatie, maar over de Europa League.” De Tilburgers wonnen zondag met 3-0 van Armenteros’ ex-club Heracles Almelo.

Bron: www.voetbalzone.nl

12 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments