Nelom niet naar Willem II

48
6011

Vanavond tijdens het Voetbalcafé bij SV VOAB (90 jarig bestaan) liet Joris Mathijsen als een van de gasten weten dat in tegen stelling tot verschillende media niet werd gesproken met Nelom. Er is geen intentie om deze linksback naar Tilburg te halen, wel komen er nog 3 tot 4 spelers. Een linksback en middenvelders.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Cees Cornervlag
Lid
Cees Cornervlag

Eindelijk een verstandige td die zich nou eens niet gek laat maken, geduld heeft en gaat voor kwaliteit. We willen toch doorgroeien? Alle vertrouwen dat Joris weet waar ie mee bezig is!

vakkieB
Lid
vakkieB

Enige tijd terug heb ik op tilbo om enig respect gevraagd tussen de supporters onderling.
Onderstaand gelezen te hebben heeft dat niet veel/niets opgeleverd. Jammer.
Beterschap toegewenst, mede-supporters.

Da Rodge
Gast
Da Rodge

Blij toe! De tijd van ploeteren met net-niet-types als Nelom ligt achter ons. Doorpakken nu, onze vriend Johnny Q binnenhalen en op naar die top 4 tot 6, die ook recht doet aan de seizoenskaartverkoop, uit-supporters ranking en omvang van onze mooie stadje!

Dirruk
Gast
Dirruk

Het kan vreemd lopen bij ons cluppie. Zitten we al weken te wachten op nieuwe spelers en dan zijn we blij als er een speler niet komt. Het begint bijna op een soap te lijken hier op Tilbo. En Wilber Hack zit er in twee weken tijd dus alweer voor de zoveelste keer naast dus ben benieuwd hoeveel mensen die gast nu nog serieus nemen. Dat het maar snel 1 september is dan weten ze tenminste hoe we er de komende maanden voor staan en met welke spelers we het moeten doen. Jammer dat we dan weer twee wedstrijden verder… Lees verder »

Kees
Gast
Kees

och…. de meesten die jou hier serieus nemen zijn die eencelligen.
Als je echt zo goed geïnformeerd bent dan weet je ook waarom Dhr. Hack de naam Nelom noemde.
Maar nee, het enige wat je altijd doet is Willem II altijd negatief in het nieuws brengen….. zielenpoot

Frietmet
Lid

Ook goedenmorgen Kees

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Nou leg uit dan

Bobby
Gast
Bobby

@Kees, dat is nogal een uitspraak… “de meesten die jou hier serieus nemen zijn die eencelligen”. Ik ben het vaak met Dirruk eens en vind zijn opmerkingen vaak hout snijden. Om dan door jou als wellicht eencellig te worden weggezet, vind ik respectloos. Dat je het niet eens bent met Dirruk, dat mag… maar om dan jouw medesupporters zo te schofferen vind ik schandalig en zegt meer over jouw verstandelijke vermogens dan over de ‘volgers’ van Dirruk. Zou je deze opmerking ook face-to-face hebben durven maken naar Dirruk en de ‘eencelligen’ of verschuil jij jezelf achter de anonimiteit van de… Lees verder »

Tilburgerke
Gast
Tilburgerke

Ik ben eencellig en neem jóu serieus kees……

Guillaume1896
Lid
Guillaume1896

@Kees: bedankt voor jouw inhoudelijk sterke en positieve bijdrage. Is inderdaad een verademing. Dank ook dat je iedereen in zijn waarde laat….

Dirruk
Gast
Dirruk

@Kees, En alweer kom je met een nikszeggende reactie tegen Dirruk. Misschien moet jij eens uitleggen waarom Dhr. Hack dan de naam Nelom noemde want ik denk dat je daar veel supporters een plezier mee zou doen. Verder vraag ik niemand om mij serieus te nemen en vooral zelf een beeld te vormen van het reilen en zeilen bij onze club en de uitspraken die o.a. door een professionele verslaggever ( clubwatcher😂 ) worden gedaan. En dat ik “altijd” negatief ben komt vooral omdat ik weiger door een rood, wit en blauwe bril te kijken, en gewoon realistisch kijk naar… Lees verder »

Plugske
Lid
Plugske

Nou Dirruk, de meeste van ons zitten te wachten tot er kwalitatief goede spelers komen. Tot nu toe waren dat Nunnely, Köhlert en Holmén. Gladon heb ik enigszins mijn bedenkingen bij maar hij speelt nu in het rood-wit-blauw dus aan hem om de criticasters de mond te snoeren en het ongelijk te bewijzen, de kans en steun krijgt hij. Als er dan een gerucht komt wat betreft een speler die nauwelijks tot spelen kwam vorig jaar en al tijden transfervrij is dat niet het soort speler waarop we aan het wachten waren en ik ben blij dat Joris dit gerucht… Lees verder »

Frankwie
Gast
Frankwie

Ik vind dat je veel praat hebt voor iemand die zelf veel meer onzinnige aankondigingen heeft gedaan. Hack heeft pas een onjuiste aankondiging gedaan en de vraag is hoe daar de vork in de steel zit. Ik denk dat bd beduidend beter geïnformeerd is dan de meesten hier.

Hoe is het met al jouw niet uitgekomen voorspellingen?

JTW
Lid
JTW

Die zijn ook nagenoeg altijd uitgekomen, maar dat willen de meeste hier niet in zien.

Frankwie
Gast
Frankwie

Zoals die ene dat er deze week drie spelers zouden komen?

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Frankwie

Hier heeft bij mijn weten nooit iemand gezegt dat er deze week zeker 3 spelers zouden komen. Kun je dat betreffende bericht hier plaatsten? Want volgsmij stond er bij die tekst waar jij op doelt ook
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
Maar al weet je het nooit het blijft Willem ll ik geloof het pas als de handtekeningen er staan

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Precies dit. Er zijn de laatste weken genoeg spelers geweest die al ver rond waren met onze club maar op het laatste moment niet gekomen zijn of ons in de wacht hebben gezet. Ik heb hier zelf een tijd terug nog iets geplaatst over de komst van een verdediger maar tot nu toe is dat nog steeds niet definitief. Ik heb hier mijn lesje ook wel mee geleerd en zal dit soort dingen ook niet meer plaatsen. Niets is deze weken zo onvoorspelbaar dan ons clubke helaas. Dat er namen uitlekken kun je niet altijd voorkomen dus ik geloof Dirruk… Lees verder »

Dirruk
Gast
Dirruk

@Frankwie, Het kan best zo zijn dat je vindt dat ik veel “praat” heb en het gaat er vaak ook om hoe je iets leest. Zoals al wordt aangegeven heb ik in jouw aangehaalde reactie gezegd dat er deze week een aantal spelers zouden komen maar zeg ik er ook bij dat ik pas juich als de handtekeningen staan. Ik herhaal dit nu ook gewoon hoor. Komende week komen er een aantal nieuwe spelers bij maar ik juich pas wanneer de handtekeningen staan. Verschil met een journalist die betaald wordt voor zijn verslagen is dat ik geen verantwoording af hoef… Lees verder »

wil
Lid
wil

Wilbert Hack zaait alleen maar onrust onder de supporters. Dat is ondertussen wel duidelijk.

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

Yesssss. Goed nieuws!

Relativist
Lid
Relativist

Er komen nog 3 á 4 spelers. Niet we willen nog 3 á 4 spelers. Dan lijkt hij toch wel zéker van zijn zaak.

Relativist
Lid
Relativist

Dries Wuijtens van Sparta? Mag weg.

Frankwie
Gast
Frankwie

Helaas geen cv meer nodig. Dries is de beste cv die naast Jordens heeft gestaan. Met hem werden we 9e.

SargentD
Lid
SargentD

Dat lag toch vooral ook aan Lamprou hoor. Je maakt niet de meeste reddingen van de eredivisie als je verdediging alles tegenhoudt.

Frankwie
Gast
Frankwie

Klopt deels. Die reddingen waren vrijwel altijd slappe rolletjes omdat de verdediging niet iets beters toeliet.

@win
Lid
@win

Kon zich bij Heracles niet in de basis spelen en mag ook bij Sparta weg…

wil
Lid
wil

En een nr.10 ??

WillemIIgoals
Lid
WillemIIgoals

Dat is toch een middenvelder

UNITED
Lid
UNITED

En een keeper aub.

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

Keeper? Volgens Koster kan Dankerlui makkelijk ook die positie invullen ! lol lol

ftricolores1
Lid
ftricolores1

Haha als Mathijssen weet dat ze komen, presenteer ze dan ook maar meteen wink ! Zijn we hier van de spanning en het geouwehoer af en weten we waar we aan toe zijn…! Haha!

Nog n dag of 15 tot de deadline, blij als het weer voorbij is!

Frankwie
Gast
Frankwie

Vooral graag omdat we onderhand wel met een compleet elftal mogen beginnen aan een wedstrijd.

Zero13
Gast
Zero13

Wilbert# out

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Die zuigt ook een hoop uit zn duim

John Nr1
Lid

Hopelijk stoppen we nu eens met technisch beleid afkraken op basis van berichten die niet vanuit de club komen… iedereen schiet hier in de vlekken als men een naam ergens hoort die men niet wil en hangt in de lampen als er een mooie naam in geruchten circuit opduikt … daarna weer boos als het gerucht niet komt.

Vanuit de club is er nooit een naam genoemd.. enige wat je kan verwijten is dat het lang duurt maar als ik naar rest van Nederland kijk dan is het een probleem voor bijna elke club .

Frankwie
Gast
Frankwie

Maar het duurt nu wel erg lang. Straks al drie wedstrijden zonder linksback en met onvolledig middenveld…

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Als je dan toch op 9 punten kunt komen, doe je het heel goed.

Kater
Lid
Kater

De echte buitenkansen komen in het weekend van 1 september pas vrij, heb nog iets meer geduld en laten we er vertrouwen in houden dat Joris weer goed werk af gaat leveren!

UNITED
Lid
UNITED

Joris moet helemaal niemand meer vastleggen tot 1 september. Nu zitten we met Holmen en Gladon opgescheept terwijl we op 1 september luckassen en dolberg binnen hadden kunnen hengelen.

dennism
Lid
dennism

Veel liever Holmen 2 jaar contract met rust en ervaring en voldoende wedstrijden op niveau in de benen dan Luckassen met huurcontract. Over Gladon valt nog te discussiëren. Maar met Dolberg heb je het probleem dat die in de basis moet staan. Dan verknal je de groei van Pavlidis en dat is de man die onder contract staat bij WillemII.

Hermanus
Gast
Hermanus

Jankerd. Niets mis met deze spelers. En tevens… spelers moeten ook naar Willem II willen komen. Het is niet zo makkelijk als dat wij er over mogen praten!

Don dn macaron
Lid
Don dn macaron

Opgescheept met Holmen? Wat een giller.

Fraanske Sol
Lid
Fraanske Sol

Inderdaad. We weten dan we voor buitenkansjes gaan. Die komen (helaas) pas in de laatste week van de transfer week. Tot die tijd kunnen we niks anders dan het huidige team maximaal steunen. Op naar Sittard.

Ravio
Lid
Ravio

Pfffffffiew!!

Kater
Lid
Kater

Het beste nieuws van deze transferperiode..

SpannieTricolores
Lid
SpannieTricolores

Goed bezig Joris ! Ze weten wel waar ze mee bezig zijn, komt goed.

dennism
Lid
dennism

Gelukkig geen Nelom.

wil
Lid
wil

Wie wel ??