NAC Breda wordt de weg gewezen

30
6190

Ploink. En dan komt op deze vrijdagochtend een mail binnen op onze mailbox.
Afzender onbekend. Of wij het bericht even op Tilbo willen zetten.
Laten wij nu de beroerdste niet zijn.

Komt ie:

Het zit NAC Breda en haar supporters niet mee. NAC waande zich voorafgaand aan de play offs-finale tegen Willem II al in hogere sferen. Nu lopen ze bij NAC Breda wel vaker met hun hoofd in de wolken met hun supporterschare die sterker, trouwer en luider is dan wie dan ook. Een club die wordt gedragen door een waanzinnige supportersschare (deze termen verzinnen wij niet zelf). Maar voorafgaand aan Willem II-NAC Breda leek het toch echt te gaan gebeuren.

Na een karrevracht aan decepties had de trouwe NAC Breda-supporter een succes verdiend. Vonden zij. Het liep allemaal anders. Willem II wilde NAC Breda niet Matsen. De Stam werd gekapt. Het vliegtuig is gecrasht. En NAC Breda staat weer met beide beentjes op de grond.

NAC Breda mag volgend seizoen weer naar exotische oorden als Emmen en Velsen. Over de Weg. Emmen en Velsen hadden immers de laatste keer dat wij er waren nog geen vliegvelden. En dat is een beetje lastig voor een supportersschare die altijd met haar hoofd in de wolken pleegt te zweven.
Maar ach, we zijn de beroerdste niet en wij wijzen ze graag de weg.

Gelukkig hebben we de foto’s nog.

030616  ANWB borden NAC 012

030616  ANWB borden NAC 010

030616  ANWB borden NAC 009

030616  ANWB borden NAC 006

030616  ANWB borden NAC 004

030616  ANWB borden NAC 002

30 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments