‘Moeten omhoog kijken’

23
1811

Velen voorspelden een loodzwaar seizoen voor Willem II, maar na 22 wedstrijden lijkt de promovendus al zeker van handhaving. De Tilburgers staan zelfs uiterst knap in het linkerrijtje en mogen daarmee dromen van Europees voetbal.

Trainer Jurgen Streppel kreeg na afloop de vraag of Willem II zich op de play-offs gaat richten, nu handhaving veiliggesteld lijkt. “We gaan daar deze week over praten. Maar als je zo speelt, met zo’n spirit, dan moeten we omhoog kijken”, besefte hij bij Omroep Brabant.

Mede dankzij een doelpunt van Samuel Armenteros werd Heracles Almelo met 3-0 verslagen. “Het is altijd lekker om weer te scoren. Ook voor jezelf. Lekker snel, beter dan een laat doelpunt”, aldus de spits. “We hebben nu dertig punten en het gevoel dat we niet meer in gevaar komen. We voelen ons goed, zijn fit en kijken omhoog.”

Armenteros had afgelopen week nog een levensgrote kans voor open doel gehad, waar hij na zijn treffer even aan refereerde. “Er waren wel wat geintjes hier en daar in de groep natuurlijk. De trainer zei: godverdomme, die had ik zelfs nog gemaakt. Hij deed het op de training voor. Dat doe je gewoon zo, zei hij. Binnenkantje voet. Toen heb ik vandaag maar weer laten zien hoe het moet.”

Bron: www.voetbalprimeur.nl

23 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments