Mission accomplished: de wedstrijd gaat door!

30
3067

Proficiat allemaal, het is gelukt! De wedstrijd van zondag gaat alsnog door, we hebben waar we voor gevochten hebben!

Maandagavond ontstond het idee om bij het uitstellen van de wedstrijd een borrel te pakken in de stad. DE manier om alsnog een leuke zondag te beleven met onze maten. Met of zonder voetbal, een feestje zou het alsnog worden. Daarbij koesterden we uiteraard de hoop dat de gemeente liever een wedstrijd zonder politie in het stadion zou hebben, dan een bijeenkomst van honderden supporters op de korte Heuvel.

In goed overleg met de gemeente en Willem II is besloten de wedstrijd toch door te laten gaan. En WIN WIN situatie voor alle partijen dus. We kunnen zondag gewoon allemaal een pilske drinken bij d’n Beitel, in plaats van op de korte Heuvel. En uiteraard naar een mooie pot voetbal kijken, daar was het tenslotte allemaal om te doen!

Club en gemeente gaan er vanuit dat we ons woord houden en zorgen voor een sfeervolle wedstrijd zonder problemen. Een geweldige kans voor ons allemaal om aan heel Nederland te laten zien hoe het moet en kan. Daarmee kunnen we bewijzen dat de vooroordelen die Nederland heeft ten opzichte van voetbalsupporters complete bullshit zijn!

We willen jullie allemaal bedanken voor de enorme steun die we gekregen hebben en het enthousiasme dat ontstond na lancering van het event. Jullie bijdrage heeft er voor gezorgd dat de media aandacht aan de Willem II supporters schonken, met een geweldig resultaat.

Tot zondag allemaal!!

30 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments