‘Mijn gevoel voor Willem II is groot door die mappen met steunbetuigingen’

6
1489
Jordens Peters troeft Assaidi af. (foto: (c) Toin Damen)

Willem II speelde zondag zijn laatste wedstrijd van het seizoen, waardoor een groot deel van de selectie van de Tilburgers uit kan kijken naar de vakantie. Voor aanvoerder Jordens Peters geldt dit echter niet: de verdediger raakte eind vorig jaar namelijk stevig geblesseerd aan zijn knie en werkt nog altijd aan zijn revalidatie.

“Deze blessure was helemaal nieuw voor mij. Ik heb wel eens drie of vier weken aan de kant gestaan, maar zo lang heb ik er nooit uit gelegen”, vertelt hij aan Omroep Brabant over de blessure die hem sinds november aan de kant houdt. Peters kampt met ‘wat kraakbeen achter zijn knieschijf’: “Het is een belangrijk drukpunt in mijn knie, maar het is niet dat ik veel pijn had. De knie reageerde daar heftig op.”

Peters werkt nu vijf dagen per week op de KNVB Campus in Zeist aan zijn herstel. Hij is niet de enige voetballer die daar revalideert en komt regelmatig collega’s uit de Eredivisie tegen: “Het idee in Zeist is om je uit het voetballeven te halen. Als voetballer leef je van wedstrijd tot wedstrijd. Ik heb nu maar één wedstrijd: zo snel mogelijk fit worden.”

De 31-jarige verdediger hoopt in de voorbereiding op het aankomende seizoen weer aan te kunnen sluiten en lijkt zo een vertrek bij Willem II uit te sluiten. Peters zag eerder nog een transfer naar sc Heerenveen afketsen, maar zat hier niet lang mee: “Mijn gevoel voor Willem II is de afgelopen jaren groot geworden. Dat is ook mede versterkt door drie multomappen van supporters met steunbetuigingen na mijn afgeketste transfer. Die kleine dingen geven je een heel goed gevoel bij de club.”

Tekst: www.voetbalzone.nl

6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments