Merchandise finale in de verkoop

33
2166

De officiële TOTO KNVB bekerfinalemerchandise van Willem II is vanaf nu te koop! Laat op 5 mei tijdens Willem II – Ajax De Kuip rood, wit, blauw kleuren en scoor nu je bekerfinaleshirt en/of -sjaal.

De shirts zijn ontwikkeld in samenwerking met Cheaque. Als Tilburgs bedrijf leeft het rood, wit en blauw ook bij Cheaque op de werkvloer. Uit liefde voor de club hebben zij het ontwerp van de shirts voor hun rekening genomen. Naast de fanshop in het Koning Willem II stadion én de officiële webshop van Willem II, zullen de shirts bij de Cheaque Store te koop zijn als exclusief verkooppunt in het centrum van Tilburg.

Wanneer te koop?
Vanaf woensdag 17 april 09.00 uur kun je de shirts bestellen in de officiële webshop van Willem II. Vanaf woensdag 17 april 09.30 uur zijn ze verkrijgbaar in de Cheaque Store (Stadhuisplein 326A, Tilburg). Vanaf woensdag 17 april 13.00 uur zijn de shirts verkrijgbaar in de fanshop bij het Koning Willem II stadion.

Bekersjaal
In de officiële webshop van Willem II vind je ook de officiële bekersjaal met hierop het wedstrijdaffiche en de tekst ‘Voor niemand bang’. Deze sjaals worden in de week van 23 april geleverd en zullen vanaf dan ook te koop zijn in de fanshop. Bestel je het shirt én de sjaal samen, dan wordt je bestelling ook pas geleverd in de week van 23 april.

Zowel de shirts als de sjaal zijn te koop voor € 10,00 per stuk. De shirts zijn beschikbaar in de maten 116 t/m 5XL (de witte variant begint vanaf 152). De seizoenkaarthouder-korting is níet geldig op de bekerfinale-merchandise.

33 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments