Mening gevraagd! Tilbo.com

26
1963

De maand december is van nature de maand van bezinning. De maand waarin we terugkijken op het jaar 2014 en vooruit kijken naar 2015. Voor ons het moment om jullie mening te vragen over Tilbo.com, de nieuwe versie, sinds eind oktober live.

Tilbo.com is door vrijwilligers/ supporters in een nieuw jasje gestoken. Daar is veel tijd en zorg aan besteed! De nieuwe website heeft ons, als Stichting KingZine, een aantal belangrijke voordelen opgeleverd. Zo is het gebruikersgemak (de achterkant van de website) enorm verbeterd en hebben we de garantie dat we “altijd” online zijn.

Maar… Dat is niet het belangrijkste van wat we met de nieuwe versie willen bereiken. Tilbo.com moet voornamelijk een ontmoetingsplek zijn voor supporters. Een site die je minstens vijf keer per dag F5’t, waar je je trots uit na een overwinning maar vooral ook je frustratie na een onterechte nederlaag.
Kortom: een site waar alles omtrent Willem II verzamelt, je bijgepraat wordt over de actualiteiten en waar je als echte Willem II-er je hart kan luchten.

Via verschillende wegen bereiken ons reacties dat de nieuwe Tilbo.com hier (nog) niet helemaal aan tegemoet komt. Daarom leggen wij ons oor te luister. Binnenkort zitten wij samen om te kijken naar verbeteringen aan Tilbo.com. Daarvoor kunnen wij alle input gebruiken.

De vraag is simpel: geef feedback! Wat mis je op Tilbo.com, wat kan er beter? Beperk je hierbij niet tot “de oude was beter” of “ik vind ‘m niet mooi” maar ligt je mening toe! Hoe meer input, hoe beter wij Tilbo.com (weer) kunnen laten aansluiten op onze bezoekers!

26 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments