Meissner staat voor vertrek bij Willem II

120
10348
Bron: Omroep Brabant

Het Brabants Dagblad weet te melden dat Thomas Meissner Willem II gaat verlaten. De 28 jarige Duitser die in totaal 35 duels voor Willem II speelde staat voor een vertrek naar Boedapest. Meissner heeft nog een doorlopend contract bij Willem II.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
tlbrg1896
Gast
tlbrg1896
WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

Als ie dit meer niet bij ons doet:
https://www.youtube.com/watch?v=kvBaGkQunSM

Erik
Gast
Erik

daar zie je hoe belangrijk communicatie is in het veld

Rene
Gast
Rene

Het zal vast geen toeval zijn dat deze Zweed aan Willem II dacht. Die heeft onze naam afgelopen halve seizoen natuurlijk ook een paar keer voorbij zien komen. En zo is het cirkeltje weer rond. Prima manier van reclame maken, zo’n huurspeler als Isak.

Ibo
Gast
Ibo

@Dirruk. Je hebt in t verleden (afgelopen seizoen) al eens de alarmbel geluid, dat er op te grote voet werd geleefd en dat er door onze TD financiele risicos werden genomen. Zou dit n reden kunnen zijn dat de gewenste versterkingen uitblijven: omdat we er financieel misschien niet zo goed voor staan als menigeen denkt (of verwacht na de transfers van Frenkie, Sol, Crowley)?

Strowman74
Gast
Strowman74

Queiros meteen een contract aanbieden als opvolger van meissner moet dan wel een transfersom betalen van 800.000 euro aan 1 fc Köln. Moet geen probleem zijn denk ik?

Henkie013
Lid
Henkie013

800.000??? Ben je wel helemaal lekker? Dat is hij niet waard met nog 1 jaar contract en nog geen wedstrijd op hoogste niveau en gaat Willem II nooit voor hem betalen. Nog niet de helft. Niet alles geloven wat op Transfermarkt staat. Of dacht je dat Dankerlui 1 miljoen waard is?

Strowman74
Gast
Strowman74

Hoe weet jij dat hij niet goed is en dat hij dat bedrag niet waard is? Heb je hem zien spelen dan? Ik wel bij sporting portugal en sc Braga waar hij opgeleid is. Is een goede verdediger ken hem ook persoonlijk dus wat je zegt over hem zonder hem te kennen dan weet je niet erg veel.

Allochteun
Gast
Allochteun

Ja joh… 800k voor een nog niet heel overtuigend talent.
We kunnen de miljoenen van Frenkie ook gewoon verbranden tijdens de open dag? Hebben we er in ieder geval nog een middagje warmte van.

Vvetilburg
Gast
Vvetilburg

Ik snap het punt wel hoor, nieuw WillemII enzo, maar de tijd begint gewoon wel te dringen. Voor dat deze nieuwe versterkingen ingespeeld zijn, zijn we weer 4-5 wedstrijden verder. En Zwolle is gewoon een concurrent…

dn Baaierd
Gast
dn Baaierd

Als ze echt goed zijn zoals we verwachten. Hebben ze niet veel tijd nodig en vinden ze elkaar blindelings. Dus druk maken hoeft niet, daar hebben ze compressors voor uitgevonden.

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Als je ziet wat een een club als Fortuna allemaal haalt. Nu weer een jonge transfervrije spits van Everton, dan ben ik benieuwd wat wij aan gaan trekken. De begroting van Fortuna zal toch niet veel groter zijn als die van ons. Nu is niet elke aankoop een schot in de roos, maar als ik de aankopen/ huurspelers van het vorige seizoen van Fortuna erbij neem, die waren toch niet verkeerd. Als b.v. een speler als Diemers over het hele seizoen beoordeel. Die had ik toch graag bij ons gezien. En daar zijn ze toen ook lang met bezig geweest… Lees verder »

Dre
Gast
Dre

Diemers wilde graag op 10 spelen. Koster zag diemers voor een andere positie op het middenveld, daarom heeft hij voor Fortuna gekozen

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Dat is achteraf wel jammer! Want nu zou hij bij ons de juiste 10 zijn. Een creatieve speler die ook nog regelmatig een doelpunt maakt.

Captain Howdy
Gast
Captain Howdy

Staar je niet blind op de afdankertjes van Engelse clubs, zie wat het onze buren gebracht heeft die samenwerking met Manchester City….

Menneke
Gast
Menneke

@ Opa Henk De lat bij Willem II lijkt in mijn ogen een FLINK stuk hoger te liggen dan bij fortuna. Natuurlijk gaan er aankopen van Willem II mislukken, maar over het algemeen/gemiddeld gezien, zal naar mijn verwachting Willem II clubs als fortuna, de graafschap en heracles overstijgen… Mocht het NOU ingezette beleid van Willem II ECHT vruchten gaan afwerpen, dan oversteigd Willem II zelfs clubs als “fietstas”, “ashit” en “joetreg” (Allen opgekocht en hebben geen eigen identiteit meer.) … De daarop volgende stap (het inhalen van feijnoord), is dan een kwestie van hersenen (BLIJVEN) gebruiken en maximaal gebruik (BLIJVEN)… Lees verder »

WillemII Oosterhout
Gast
WillemII Oosterhout

Ik mag je optimisme wel, maar heel reeël is het allemaal niet, maar laten we hopen dat we over 20 jaar kunnen lachen om je bericht en kunnen zeggen verdomme Menneke had toch gelijk grin

Menneke
Gast
Menneke

@ WillemII Oosterhout
Bedankt!!! Ik hoop het ook!!! smile

Dre
Gast
Dre

Ik heb nog nooit zoveel onzin gelezen als in de Posts van menneke, daar zijn ikzelf en snorro niks bij

Snorro
Gast
Snorro

Helemaal mee eens Dre. Als ik dan deze, van inhoud doorspekte, post van jou weer lees, dan moeten we echt in onze handjes knijpen en god op onze blote knieen danken dat jij hier geheel onbezoldigd jouw onderbouwde mening steeds geeft. #iconisch #dankbaar #opentopgenieten

Moker
Gast
Moker

Hedde drugs op?

Plugske
Lid
Plugske

Hoe ist Fresku?

Tovenaar
Gast
Tovenaar

Eindelijk positief nieuws. Nu nog doorpakken

Oerle
Gast
Oerle
WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

Tapia lijkt me onhaalbaar tenzij hij voor zijn ontwikkeling wil kiezen ipv geld.

WillemII Oosterhout
Gast
WillemII Oosterhout

Volgens mij wil Tapia juist in NL blijven vanwege het geld.. Vermoed dat het hem niet zo veel boeit waar dat is, als het maar in NL is. Zou overigens natuurlijk een zeer welkome aanvulling zijn. Met Van Geel die alle ins en outs weet van zijn contract weet je het maar nooit….. Ik zeg Welkom Tapia grin

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

Ik denk dat ie in Rusland meer had kunnen verdienen dan bij Feyenoord hoor wink

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Tapia wil in Nederland blijven in verband met
NL paspoort

@win
Lid
@win

Hij kon voor veel meer geld naar Rusland, heeft hij niet gedaan. Dus ik vermoed niet dat geld zijn belangrijkste drijfveer is. Maar hij zal ook niet veel willen inleveren.

Van Geel weet niets meer dan de zaakwaarnemer van Tapia dus dat voordeel zie ik niet.

Vakkiep
Gast
Vakkiep

Bij de training vandaag was er zowel bij koster als bij bijv paul coehorst geen paniek over de kleine selectie

Volgens hen kwam alles goed ej dat werd met een grote glimlach gezegd. Velthuizen deed nog altijd mee met de training en zal me daarom niks verbazen als wellenreuther zou vertrekken.

WillemII Oosterhout
Gast
WillemII Oosterhout

Op de befaamde penalty reeks na heeft hij verder weinig indruk gemaakt op mij. Laat maar vertrekken, helemaal als dit inhoudt dat er nog extra geld voor in het laatje komt. Met Veldhuizen en nieuwe proefspeler wellicht de opvolger al in huis…..

Bas Tardo
Lid
Bas Tardo

Wellenreuther teert idd nog steeds op die 3 laf ingeschoten penalties in de halve finale. Verder geen pu ’t gepakt. Te matig gewoon.

Mourinho
Gast
Mourinho

Als Paul Coehorst het zegt ga ik met een gerust hart slapen.

Vakkiep
Gast
Vakkiep

Wat ik daarmee wil zeggen is dat dw paniek die hier heerst niet onder de technische staf heerst

Zij weten natuurlijk WEL waar mathijsen mee bezig is. Dat scheelt

Jack de Gier
Gast
Jack de Gier

Niemand kan mij wijsmaken dat Koster gelukkig is op dit moment, en dat hij niet in paniek is lijkt mij ook vrij logisch, zou wat zijn, zo’n ervaren trainer die paniekerend rondjes loopt tijdens de training! Er is geen enkele trainer die 1,5 week voor de start van de competitie gelukkig wordt van de huidige selectie, dus doe aub niet net alsof Koster het zo goed naar zijn zin heeft. Komt allemaal wel goed, maar had graag gezien dat er spelers komen ipv weggaan.

S.V.
Gast
S.V.

Dat denk je…. vraag t maar aan Dirruk . Die maakt van alles iets negatiefs.

Dirruk
Gast
Dirruk

@S.V., Jij bent wel heel erg met Dirruk bezig hè? Heeft ie jouw ooit op je tere zieltje getrapt door ergens iets over te zeggen wat jou persoonlijk raakt of zo? Je begint een beetje op ikzelf te lijken op deze manier. Beetje nikszeggende opmerkingen maken en plus duimpjes krijgen van andere nikszeggende clowns, maar nooit eens met een onderbouwde mening komen waarin je uitlegt waarom Dirruk ongelijk heeft en volgens jou negatief is. Met betrekking tot dit item stel ik gewoon een vraag en zou ik hier gewoon antwoord op willen hebben van iemand die hier iets zinnigs over… Lees verder »

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Dirruk

Ik kan niet 1,2,3 een reden bedenken.

Buiten dat in vaag verleden meen in de tijd dat Jonker daar jeugd trainer was of net daarna. Er een vaag gerucht ging van een samenwerkingsverband met Arsenal maar dat is altijd bij een vaag gerucht gebleven en nooit vd grond gekomen

UNITED
Gast
UNITED

Wellicht wordt bedoeld dat Willem II momenteel interesse heeft in nog een speler van arsenal en dat ze daarom graag wat euro’s overmaken naar Londen als bewijs dat beide clubs iets kunnen hebben aan een goede relatie. Verder is er tot op heden inderdaad geen samenwerking bekend. Al heb ik hier een aantal jaar geleden wel geruchten over gelezen maar dat weet je zelf waarschijnlijk het beste. Overigens is er wel iets van een relatie. Want ook frenkie de Jong is 10 jaar geleden als jeugdspeler al eens op proef geweest bij arsenal. Dat was niet zo zeer om hem… Lees verder »

Bobby
Gast
Bobby

Ik mag de uitspraken van Dirruk wel. Ik ken hem zeker niet persoonlijk maar hij neemt geen blad voor de mond en is geen eenheidsworst.
En hij heeft schijt aan minduimpjes, zoals het hoort.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Vakkiep

Had jij een ander antwoord verwacht? Als het goed komt geeft ie dit antwoord en als het niet goed zou komen zou ie jou dit antwoord geven…

In hart en nieren
Gast
In hart en nieren

Jammer, maar niet zo heel erg. Dit kunnen we met Peters, Heerkens en Van den Bogaert al invullen zonder kwaliteit te verliezen en ik verwacht zeker ook nog een vervanger om de kwaliteit verder te verhogen. Niet om het een of het ander, maar het lijkt er wel op, dat Joris ieder jaar opnieuw ons geduld weer wat langer op de proef stelt. Beetje masochistische aanleg? Hij mag nu wel met iets goeds komen lijkt me.

BCFCVicky
Gast
BCFCVicky

Misschien is de opruimwoede nog niet klaar zoals ik het begrijp. Wellenreuther? Blijkbaar vertrekt er nog iemand of meer deze week. Jammer genoeg geen namen

BCFCVicky
Gast
BCFCVicky

Llonch blijft ook gewoon volgens mijn bron

Bobby
Gast
Bobby

Wat fijn dat jouw bron dat aangeeft! Nu kan ik weer een stukje beter slapen!

BCFCVicky
Gast
BCFCVicky

Toch weer een goede daad verricht

WillemII Oosterhout
Gast
WillemII Oosterhout

Ik geef onze technisch directeur nog alle vertrouwen. Niemand hier op het forum weet wat er gebeurt aan de Goirleseweg. Gewoon afwachten, het is zo makkelijk om nu al te gaan zeiken omdat er ruimte gemaakt wordt in het salarishuis. Die gerichte versterkingen komen écht wel!

Menneke
Gast
Menneke

Dat is ook mijn gedachte… Het is alleen jammer dat het voetbalseizoen begint voordat de transferperiode eindigd… Op zich (zwart/wit) gezien eigenlijk ook wel logisch, zo krijg je na het begin van het seizoen de kans om gemaakte fouten te herstellen… … Als ondernemer gezien ben ik het niet eens met een zogenoemde herstelperiode/”herzieningsperiode”, die krijg ik ook niet als ik beslissingen neem. Dus een transferperiode gelijklopende aan een inactieve periode (zomerstop/winterstop) is in mijn ogen gelijklopende aan de “echte” wereld.

Menneke
Gast
Menneke

Wat ik zie is dat Willem II op dit moment bezig is met een gigantische renovatie, het “huis” wordt tot op de fundering afgebroken om vervolgens met modernere en betere materialen opgebouwd te worden. (Onder andere het opnieuw opstarten van de jeugdopleiding, maar dan met een “privéterrein” voor de jeugdopleiding wat er nooit was omdat dat “vroeger” gebeurde op het terrein van de amateurafdeling.) … Tijdens het seizoen 1998 – 1999 werd de champions league behaald door de resultaten van de tweede competitiehelft, waarbij maar enkele punten verloren gingen. Telde de punten van die tweede helft van de competitie als… Lees verder »

Snorro
Gast
Snorro

Kijk maar uit met wat je zegt Menneke. Dadelijk komt de grote, wijze Dre de boel weer inhoudelijk beoordelen.

Fonske
Gast
Fonske

Donderdag is een prima dag om met nieuws te komen. Ik Weet niet hoe groot de geldbuidel is. ( we lopen daar gelukkig niet mee te koop en houden dat mooi binnenskamers). Ik zou zeggen investeer in spelers met motivatie en handellingssnelheid. Middenveld – 2 spelers die de rest van het middenveld beter laten spelen. Diemers Ramselaar Bruns Chirivella Zodat Dries echt door kan groeien…Ik verwacht veel van hem dit jaar…maar als ik zijn uitspraken lees dan proef ik grinta en denk ik dat hij het dit jaar gaat laten zien. EN achterin.. Een linksback en 2 centrale verdedigers. Volgens… Lees verder »

Invictus
Gast
Invictus

@ Fonske: hoe kom jij nu tot de conclusie dat Joris goed bezig is? Er is een bericht dat er donderdag mogelijk meer nieuws komt over een nieuwe speler. We weten niet wie het is en of het een gerichte versterking is waarop iedereen zit te wachten. En dan nog zal 1 speler niet het verschil maken. Het team moet op meerdere posities een kwaliteitsinjectie krijgen.

Fonske
Gast
Fonske

@invictus ik bedoel spelers…middenveld en verdediging..Ik denk dat ramselaar bijvoorbeeld dusdanig inzetbaar is dat hij met voldoende druk naar voren ook de voorhoede kan voorzien van ideeën.

Wat betreft het aantal spelers. weet k net zoveel als jij, maar ben zeer benieuwd naar de koker waar enkele namen al inzitten. Ik hoop dat ze eruit gaan komen.

En tot dan omhoog blijven kijken..

Sogetup
Gast
Sogetup

Nieuwe song voor op de tribune: And another one gone, and another one gone
Another one bites the dust…

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

nee.

Menneke
Gast
Menneke

@ Sogetup
Ik begrijp jouw ongeduld, maar om nou meteen te oordelen dat er niks gebeurd is kort door de bocht. Laten we in elk geval HOPEN dat Joris weer enkele verrassingen uit zijn hoge hoed gaat toveren… Ik heb het er ook moeilijk mee dat de beloften van juni (snelle bekendmaking van nieuwe aankopen en een compleet elftal bij de aanvang van het nieuwe seizoen) niet nageleefd worden, maar ik denk dat dit eerder aan de spelers die door Willem II/”onze Joris” benaderd zijn dan door onzorgvuldig handelen. wink

Tricolores1896
Gast
Tricolores1896

Succes Meisner!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Vertrek Meissner start van nieuwe Willem II! 🔥 Thomas Meissner verhuist naar de Puskas Academie, ondanks een nog bijna twee jaar doorlopend contract bij Willem II. Daarmee verdwijnt een speler die gehaald is toen de club heel krap bij kas zat. Als je naar de verhouding prijs – kwaliteit kijkt dan heeft de Duitser het niet zo slecht gedaan. Maar Willem II wil verder. Het linkerrijtje is het voorlopige doel en dan moet je kritisch naar je spelers kijken. Bij het vertrek van Daniel Crowley vorige week speelden economische motieven een grote rol. Nu speelden er andere motieven. De verkoop… Lees verder »

Dirruk
Gast
Dirruk

@Forza Willem ll, Dit artikel van het BD is echt open deuren intrappen natuurlijk. Dit is wat iedereen hier al weken aangeeft. Alleen de motivatie met betrekking tot de verkoop van Crowley is natuurlijk bullshit. Weet niet wie dit heeft verzonnen ( Wilber Hack en kornuiten of Willem ll zelf om de ware redenen voor het vertrek van Crowley te verdoezelen ) maar denk je nou echt dat Arsenal warm of koud wordt ( van die in de ogen van Arsenals boekhouder “fooi” die ze ontvangen ) van deze deal. Ik denk zelfs dat het stevige fundament met Arsenal (… Lees verder »

Willem II Boven Alles!!
Gast
Willem II Boven Alles!!

@Dirruk
Het is in mijn ogen alleen maar positief dat het BD deze open deuren intrapt en niets anders schrijft dan de gemiddelde supporter op Tilbo. Dit houdt in mijn ogen in dat gesprekken binnen de directie en onderhandelingen tussen Joris en een (toekomstige) speler niet meer direct wordt gelekt aan de media. Er lijkt eindelijk wat rust binnen onze club te zijn, alle neuzen moeten dezelfde kant op om structureel in het linkerrijtje te spelen!

Dirruk
Gast
Dirruk

@Willem ll Boven Alles, Ik zeg toch nergens dat het negatief is wat het BD schrijft. Het is alleen een nietszeggend stuk en met betrekking tot de verkoop van Crowley en “het goede fundament” met Arsenal gewoon bullshit. En al weet Wilber Hack meer over eventuele spelers waar Willem ll interesse in heeft zal hij het toch niet melden want de laatste keer dat Inspector Hack een naam van een speler die bij Willem ll ging tekenen bekend maakte, ( Salmon van FC Groningen naar Willem ll ) ging de transfer niet door omdat Hack voor zijn beurt had gepraat,… Lees verder »

Dirruk
Gast
Dirruk

@Frank1886, Dan moet je dit maar eens navragen bij de heer Hack. Ik durf dit niet met zekerheid te zeggen maar volgens mij heeft hij zelfs een stadionverbod gehad, of wilde men hem dit geven vanuit onze club, en was het mede aanleiding dat hij destijds door het BD naar RKC Waalwijk werd getransfereerd en wij met Max v.d. Put werden opgezadeld. Wat ik wel zeker weet is dat Willem ll met spoed op zoek was naar een spits en op vrijdag met Greg Salmon een overeenkomst had dat hij naar Willem ll kwam. Dit zouden ze op maandag wereldkundig… Lees verder »

Willem II Boven Alles!!
Gast
Willem II Boven Alles!!

@Dirruk
Ik ben het ook eens met jou hoor, stel alleen maar dat ik het een goede zaak vind als het BD niks relevanters weet te vertellen dan Jan en alleman hier!

Zoals je zegt; Wilbert Hack was toen inderdaad persona non grata bij onze club, hij werd destijds geweigerd bij de wedstrijd tegen Heracles meen ik

Pum
Gast
Pum

Over welke relatie met Arsenal hebben we het überhaupt?

In hart en nieren
Gast
In hart en nieren

Hoezo een volgende keer? Arsenal heeft geen spelers bij Willem II gestald. Crowley had gewoon een contract bij Willem II.

Ikzelf
Gast
Ikzelf

Knap Dirruk om alles negatief te benaderen en alles kapot te schrijven.
Je zal naast je zitten op de tribune🤭

Dirruk
Gast
Dirruk

@Ikzelf, Kun jij niet een paar uur in de volle zon gaan staan ofzo. Een onderbouwde reactie van jou zit er toch niet in en jouw nikszeggende opmerkingen weerhoudt mij er niet van om gewoon een vraag te stellen of opmerking te plaatsen bij nieuwsitems op Tilbo. Ik vraag het jou niet eens want je hebt nog nooit een zinnig antwoord gegeven maar is er iemand anders die hier downieduimpjes uitdeelt die mij kan vertellen op welke gronden de “fundering met Arsenal” dan rust en wie dit heeft vertelt? Is het een aanname van het BD of heeft onze club… Lees verder »

Poolse vrachtwagenchauffeur
Gast
Poolse vrachtwagenchauffeur

Wat loop je toch te klagen @dirruk….over duimpjes en een fundering. Je lijkt wel een kermisexploitant.

De mannen weten echt wel waar ze mee bezig zijn.

Dirruk
Gast
Dirruk

@Poolse vrachtwagenchauffeur, Kunnen we jou vanaf nu in het rijtje S.V. En ikzelf plaatsen? Ik klaag helemaal nergens over en stel gewoon een vraag hier en ook jij komt niet verder dan proberen grappig te zijn zonder met een antwoord te komen. Ik weet zeker dat “de heren” echt wel weten waar ze mee bezig zijn of je moet met “de heren” Wilber Hack bedoelen. Als je tijd over hebt ga ergens stukadoren of zo, i.p.v. mij lastig te vallen met domme en nutteloze opmerkingen. Als je zonodig duimpjes wil scoren moet je het maar zeggen dan stuur ik je… Lees verder »

Henkie013
Lid
Henkie013

@ Dirruk, dat Hack een stadionverbod kreeg is juist. De uiteindelijke druppel was niet het bekendmaken van Salmon. https://www.bd.nl/willem-ii/willem-ii-legt-sportjournalist-stadionverbod-op~a07a95a7/ Het heeft weinig zin om oude koeien uit de sloot te halen en Hack levenslang te geven. Willem II heeft zich ook niet altijd netjes opgesteld tegenover de pers, die gewoon hun werk deden. Negatief of positief, je hebt met de pers te dealen en je kunt niet altijd alles binnenskamers houden. Bij Willem II hield en houdt men teveel binnenskamers, door niet te communiceren met de achterban. Dat maakt Willem II soms een grijze muis. Je hoeft niet al je… Lees verder »

Henkie013
Lid
Henkie013

@Redactie, waarom kan ik mijn reactie niet bewerken?
Toevoeging: Interesse in Salmon speelde in 2006, stadionverbod Hack pas in 2008

Poolse vrachtwagenchauffeur
Gast
Poolse vrachtwagenchauffeur

Hoezo vragen? Je trekt vooral conclusies met je suggestieve klagende schrijfstijl.

Met de heren bedoel ik natuurlijk, Vink en Koster.

JvHooH
Gast
JvHooH

Volgens BD donderdag een nieuwe speler

Gené van der Rijp
Gast
Gené van der Rijp

4 meter 15 en alsnog overal onderdoor duiken omdat ie de timing van een rolleke mentos heeft. Ik vond ’t nie veul. Toch succes verder hè!

John Nr1
Lid

Als je aanvallend wil spelen met veel druk naar voren dan heb je snelheid achterin nodig. Meissner goed gedaan in wedstrijden (met name uit) waar we met beperkte ruimte achter de verdediging speelden

KruikenTrots
Lid
KruikenTrots

Het is hem gegund. Goede prof, kan je er goed bij hebben, maar niet het type speler die ons naar hoger niveau gast brengen. Hoop dat hij mooi avontuur gaat meemaken daar!

013
Gast
013

Volgend seizoen nog maar 9 contractspelers dus gas erop kopen nondeju

LRR
Gast
LRR

Geen onzin verkopen hier, we hebben op dit moment een selectie van 18 (contract)spelers.

Dirruk
Gast
Dirruk

@LRR, Volgens mij zegt 013 dat we VOLGEND seizoen nog maar 9 contractspelers hebben. En dit seizoen hebben we er 18, waarvan er een aantal hooguit goed genoeg zijn voor de bank maar zwaar tekort komen voor een basisplaats. En een aantal van deze selectiespelers mogen ze vandaag nog verkopen, verhuren en of wegsturen want die gaan het nooit redden bij onze club. Wel zou het onderhand prettig zijn als er ook een nieuwe speler wordt gepresenteerd aan de Goirleseweg anders komen we zo meteen op het punt dat we in Zwolle toch spelers op moeten stellen die nog minder… Lees verder »

LRR
Gast
LRR

Verkeerde gelezen, mijn fout. Van de spelers waarvan het contract in 2020 afloopt (Peters, Lewis, Wellenreuther, Coulibaly, Dankerlui, McGarry, Vrousai, van den Bogert, Ryan) zie ik alleen in Vrousai en Lewis potentie voor het linkerrijtje. Vrousai hebben ze geloof ik een optie op en ik hoop dat ze snel met Lewis om tafel gaan zitten. Doorselecteren en stappen omhoog zetten.

013
Gast
013

Klopt dat wil zeggen de meeste eredivisie clubs 24 contract spelers hebben dus der moet heel wat gebeuren

013
Gast
013

Begrijpend lezen is moeilijk heh , wil alleen zeggen als we niks bijkopen staan er volgend seizoen maar 9 onder contract nog

LRR
Gast
LRR

Ja, maar hoe realistisch is het om te denken dat er geen spelers meer worden gehaald óf dat er geen contracten worden verlengd? Dat er nog veel moet gebeuren (en ook gaat gebeuren) lijkt me duidelijk. Komt allemaal goed!

Tilburg-West
Gast
Tilburg-West

Willem II heeft op dit moment 17 contractspelers en daar reken ik Zuiderwijk gemakshalve ook bij. Daar zitten misschien 10-11 (echte) basisspelers bij, want Ryan, McGarry, van de Bogert, Saddiki, Coulibaly en Ogenia zijn dat met alle respect (nog) niet.

Pak de keepers: Verhuur Woud om ervaring op te doen, haal Velthuizen als 1e keeper (1 of 2 jaar), Timon 2e keeper (aflopend contract) en die jongen van de O19 als 3e keeper.

Vak F
Gast
Vak F

Hopen op een goede snelle nieuwe centrale verdediger nu Meissner weggaat wat ik positief vindt.
Wie weet dat we dan een keer de nul houden.

Goal1896
Gast
Goal1896

En zo gaat er weer iemand weg die in de winterstop een conflict had met deze technische staf…. Een schone lei wordt het zeker toch Koster en Gery😂

Bomba
Gast
Bomba

Goal 1896,
Lijkt er idd op dat alle kaartspelers inmiddels bij Willem II uitgespeeld zijn. Zou me niet verbazen als Wellenreuter ook binnenkort volgt..

Erik
Gast
Erik

Als Wellenreuter gaat hadden ze Piet toch wel een contract aangeboden?

Vakkiep
Gast
Vakkiep

Gaat ook gebeuren

Mark Farrington
Gast
Mark Farrington

Zal mogelijk inhouden dat de portugees een contract krijgt

Robby
Gast
Robby

Dit is eigenlijk wel goed nieuws! Met Meissner, Heerkens en Peters heb je al 3 centrale verdedigers. Nu Meissner vertrekt moeten we er nog zeker 2 aantrekken. 1 daarvan zal zeker een basisspeler zijn aangezien Meissner dat vorig jaar was. en laten we eerlijk zijn onze verdediging was zo lek als een mandje. Is niet alleen Meissner zijn schuld maar nu hij ruimte maakt kan je er wel een hele sterke en vooral ook snelle verdediger bij halen waardoor het achterin weer beter loopt en ook onze keeper het minder druk gaan krijgen. Hoop dat dit door gaat en dat… Lees verder »

Isleyy_N
Gast
Isleyy_N

normaal gesproken haal je dan eerst die sterke vervanger en dan pas laat je Meissner gaan…WII doet het vaak andersom en dat is erg risky…en eigenlijk gewoon een beetje dom..

Robby
Gast
Robby

In de trend van je oude schoenen niet weggooien voor je nieuwe hebt. Echter is Willem II niet in staat om dit op deze manier te doen. Salarislasten zijn te hoog om er eerst een bij te halen en dan risico te lopen dat de andere niet vertrekt. Dat zou fataal kunnen zijn. Salaris van Meissner is dus te hoog om op de bank te houden en daarom moet ie eerst weg zijn voor we iemand aantrekken. En wie weet staat er iemand klaar en kunnen de papieren pas getekend worden als Meissner definitief weg is. Wie weet horen we… Lees verder »

Isleyy_N
Gast
Isleyy_N

Een paar jaar geleden zou ik je gelijk geven vwb kosten. Maar WII heeft zat geld op het moment en kan best eerst een vervanger contracteren, oftewel slim transfer beleid voeren. Ik had Meissner graag op de bank gehouden en Heerkens laten gaan trouwens.

En over het “wie weet”….tja wie weet wordt Ramos straks gecontracteerd maar…

Robby
Gast
Robby

Met wie weet bedoel ik meer je weet niet wat Joris al klaar heeft staan. Ramos benoemen is natuurlijk onzin.

Ben blij dat we bij Willem II toch iets beter met het geld om gaan. We kunnen nu namelijk ook gewoon overal direct de vraagprijs betalen en de salaris onderhandelingen direct stoppen en geven wat de spelers willen. Nee laten we een verantwoord beleid voeren en niet 3 CV nemen onder het mom geld genoeg.

Allochteun
Gast
Allochteun

En dus maar opbrassen aan dure bankzitters?

Je hebt nu geld en een gouden kans de club structureel naar een hoger plan te tillen. Laten we dat ook doen, en geen gekke fratsen uit halen en het er in een paar jaar doorheen jagen..

Isleyy_N
Gast
Isleyy_N

eerst een vervanger halen en dan verkopen is echt geen “gekke fratsen” hoor. alle clubs die verstandig transfer beleid hebben doen dit zo…

Robby
Gast
Robby

En zie hier, Willem II was er al op voorbereid! Goed beleid dus

mike
Gast
mike

Aantrekken van Meissner als vervanger van Peters was op dat moment een prima zet. Samen met Peters in het centrum is echter niet optimaal; dan zie ik liever een snelle voorstopper, complementair aan Jordens. Er komt met de verkoop van Meissner ruimte in de selectie en het salarisbudget, die we kunnen invullen met een kwalitatief betere speler. Telkens een stapje beter; dat is een realistische strategie van Joris.
Dank je Thomas voor je inzet.

Vanmiddelbareleeftijd
Lid
Vanmiddelbareleeftijd

Inderdaad een bevestiging voor mij dat Joris weet waar hij mee bezig .
(Als er paniek in de tent zou zijn, zouden ze hem nooit laten gaan)

Danny Schenkel
Gast
Danny Schenkel

Prima! Was goed voor het niveau wat we speelde, maar niet voor het niveau wat we willen spelen. Strik erom, und auf wiedersehen!

Pilske
Gast
Pilske

De kans dat die Portugees nu gaat komen wordt zo wel groter. Ik denk dat Mathijsen heel goed weet wat hij doet. Hier zit een idee achter. Nu hopen dat dit idee ook goed gaat uitpakken…

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

Als Willem II voor hem een transfersom kan krijgen gewoon altijd meteen verkopen natuurlijk. Heeft hard gewerkt voor de ploeg, maar komt vooral voetballend gewoon tekort. Bedankt Thomas voor je harde werk en je belangrijke goal tegen de ratjes !

Erik
Gast
Erik

dan is de vraag hoeveel.. ik denk niet dat de nummer 7 van boedapest een hoop te besteden heeft..

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

Al is het 50.000 euro, zolang er een vervanger klaar staat gewoon doen lijkt me.

Pirot Russia
Gast

Ik denk iets meer

12345
Gast
12345

Voor van nieff betaalde ze ook 650k