Maurice Steijn mogelijke opvolger van EvdL

73
4229

Trainer Maurice Steijn (44) heeft zich met de verrassende prestaties van VVV-Venlo bij een aantal andere clubs in de kijker gespeeld. Willem II lijkt het meest concreet. Die club zou zich vorige week al hebben gemeld bij de Hagenaar, die momenteel tiende staat met VVV.

Willem II is op zoek naar een opvolger voor Erwin van de Looi, die onlangs besloot zijn aflopende contract niet te verlengen. Steijn zit vermoedelijk in een luxepositie, want de kans is groot dat meer clubs zich binnenkort voor de oud-coach van ADO Den Haag zullen melden.

Bij Vitesse prijkt zijn naam op het lijstje met mogelijke vervangers van Henk Fraser. Heracles Almelo zou Steijn op het oog hebben als opvolger voor John Stegeman, terwijl Friese bronnen melden dat hij óók bij SC Heerenveen – waar Jurgen Streppel na dit seizoen lijkt te vertrekken – bovenaan de schaduwlijst staat.

De VVV-trainer bedankte vlak voor de winterstop zelf voor een mogelijke overgang naar FC Utrecht, waar hij serieus in beeld was om de baan van Erik ten Hag over te nemen. ‘Er is niets concreet op dit moment, ik richt me gewoon op VVV’, is het enige wat Steijn kwijt wil over alle interesse. Zijn contract loopt nog door tot medio 2019, maar de Venlose club liet eerder al weten de trainer na dit seizoen een stap hogerop te gunnen.

Bron: VI

73 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments