Matig Willem II laat zich aftroeven

49
3062
Jan-Arie van der Heijden in de 2de helft ingevallen (foto: (c) fotoburo Toin Damen)

Willem II heeft de zure nasmaak van de laatste wedstrijd voor de interlandperiode tegen Feyenoord niet weg weten te poetsen. In een matige wedstrijd wist ook Twente zonder zelf heel goed te spelen met gemak de drie punten mee naar huis te nemen.

Door afwezigheid van Llonch en Peters moest Koster wederom op het laatste moment met een flink aangepaste opstelling aan de wedstrijd beginnen. Het duurde niet lang voordat deze opstelling al tegen een achterstand aankeek. Een verkeerde pass van Saglam en te laat instappen van Holmen, zorgden ervoor dat in de 3e minuut Twente al op voorsprong kwam.

Willem II probeerde het in de eerste helft nog wel en had het betere van het spel en een paar kansen. Toch was het vooral Twente wat de beste kansen had en vlak na de rust de wedstrijd al besliste door wederom snel te scoren. Willem II was het daarna behoorlijk kwijt en gaf het zelfs helemaal weg nadat de VAR een handsbal van Nelom had gezien. De penalty werd in eerste instantie nog gekeerd door De Ruiter, maar in de rebound scoorde Twente alsnog.

Na de 0-3 probeerde Willem II het nog wel maar wist nooit te overtuigen. Jan Arie van der Heijden mocht na jaren afwezigheid weer eens minuten maken voor Willem II in de eredivisie, dat dit het meest noemenswaardige vanuit Willem II zijde in de tweede helft was zegt helaas genoeg.

49 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments