Matig Willem II kan ook niet winnen van ADO


173
8049

Een matig, inspiratieloos Willem II heeft in eigen huis met 1-2 verloren van ADO Den Haag. Namens Willem II maakte Fran Sol het doelpunt.

Snel meer…

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
jako
Gast
jako

Proficiat Budje met je 60e verjaardag…altijd nog gehoopt dat jij en je invloedrijkevriendjes erin zouden stappen ipv die onbenullen die we nu hebben!

Tilborob
Gast
Tilborob

Snel meer… ??? 

Baarle
Gast
Baarle

Net zo snel als Willem 2 een keer een wedstrijd gaat winnen geloof ik..

Goof
Lid
Goof

Maandag einde van de dag: Hoezo is Looi nog steeds trainer van ONZE club???

Dit komt alleen nog maar goed met een trainer die wil voetballen! 4-3-3 GVD!

stafleu
Lid
stafleu

Is er beleid aan de Goirleseweg? Eerst een aantal vleugelspitsen aantrekken en vervolgens in de 3e wedstrijdstrijd starten zonder een vleugelspits. Dit omdat de keeperstrainer nog een spits kende? Mijn buurman kent nog een rechtsback, misschien kunnen we die aantrekken en de volgende wedstrijd starten met 6 personen achterin. Joris, Berry en Erwin ben duidelijk en voetbal volgens een plan.

dn Baaierd
Lid

Ik ben ook niet voor het 5 3 2 spel van afgelopen zaterdag. Maar als je nu gaat roepen dat van de Looi weg moet vind ik onterecht. Als Lewis die bal goed weg rost dan ga je met 0 – 0 de rust in. En als de falende verdediging (Lachman). Keer op keer zoon grote fouten maakt moet je hem niet meer opstellen. Maar schijnbaar bij gebrek aan beter moeten ze toch laten staan. Falend transferbeleid ik ben nog steeds van mening dat wij een leuk elftal hebben er had van mij alleen nog wel een fysiek sterke middevelder… Lees verder »

patriekolorus
Lid
patriekolorus

We komen idd vooral fysiek te kort. Niet alleen op t middenveld, maar in elke linie! Mannen die persoonlijke duels kunnen en willen winnen. Maar helaas die hebben we niet. Dat is onze achilleshiel. Fout van Joris dus.

 

Alfonsq
Gast
Alfonsq

De  analyse is dat er nog van alles moet gebeuren, maar helaas  is daar geen tijd meer voor! De competitie is namelijk reeds begonnen…..

Goof
Lid
Goof

vorig seizoen had looi het geluk aan zn pik maar maakte hij ook de een na de andere tactische blunder. Voorbeeld: Sparta thuis.

looi wil doelpunten voorkomen. Mijn stelling is dat je er gewoon 1 meer moet maken dan je tegenstander. Voetbal om te winnen dus. Met deze trainert gaat dat niet gebeuren. Met dit systeem verkracht hij zelf ons enige lichtpuntje, Sol!

Tilborob
Gast
Tilborob

Ik hoorde dat Frank de Boer per direct werk zoek … Laat maar op gesprek komen!

SargentD
Lid
SargentD

Is dat dezelfde Frank de Boer waarvan ze bij Ajax (ondanks nota bene een paar behaalde kampioenschappen) niet heel erg rouwig waren dat ie weg ging omdat het spel veel te verdedigend en niet om aan te zien was? Beetje regen in de drup verhaal dan…

Goof
Lid
Goof

Die wil wel met buitenspelers ballen, zelfs als hij ze niet heeft. Looi heeft er zat maar doet er niets mee.

exit vd looi!

Isleyy_N
Lid
Isleyy_N

ik vind het wel grappig dat mensen nu om het hoofd van Vd Looij roepen.

de TD laat alle ervaren spelers weglopen en haalt er kachelhout voor terug en de trainer, die wanhopig probeert om het lek achterin te dichten, krijgt de schuld.

wat nog grappiger is (of misschien triester) en aantoont dat er bij WII op technisch vlak wanbeleid wordt gevoerd, is dat er 5 of 6 buitenspelers in de selectie zitten en dat de trainer een systeem hanteert zonder buitenspelers.

Alfonsq
Gast
Alfonsq

Dus slechte samenwerking tussen de T.D.en de trainer. Slachtoffers zijn de supporters!

True colors
Lid
True colors

Het schijnt tussen de TD en de trainers ook niet meer zo goed te boteren! Nauwelijks nog contact met elkaar!

Alfonsq
Gast
Alfonsq

Lees de mening  van Aad de Mos op Brabant Nieuws. De slechts spelende club van de ere divisie en op alle fronten is het mis. Joris Mathijsen doet zijn huidige beroep slechts een jaar en komt eigenlijk rechtstreeks van het voetbal veld……

Baas
Gast
Baas

Hoewel het deze keer lijkt te kloppen, hecht ik niet meer zoveel waarde aan de mening van Aad de Mos, sinds hij beweerde dat braber de man was die ons zou redden in de nacompetitie.

SargentD
Lid
SargentD

Volgens mij wordt vooral om het hoofd van vd Looij geroepen om het soort spel dat we spelen, niet eens zozeer om de resultaten. (wat verder niet wegneemt dat ik ook nog niet bepaald volledig overtuigd ben van de kwaliteit van de selectie…)

TheObserver
Lid
TheObserver

We richten nu onze pijlen op vd Looi idd. Ik was al geen voorstander toen ze hem haalden van Groningen, vooral op de reacties van Groningse kant. Vorig jaar heb ik genoegen genomen met het resultaat voetbal, en vond ik het top dat we een keer een seizoen op resultaat konden voetbalden (zie Vitesse uit, zwaar de mindere maar op zijn italiaaans winnen) . Na de 2-0 tegen Go Ahead had ik mijn bedenkingen bij vd Looi, en zag ik echt een passieloze trainer met een houdbaarheidsdatum van max 1jaar. Kennelijk kan deze beste man louter op resultaat voetballen en… Lees verder »

rood wit en blauw
Gast
rood wit en blauw

En dan neemt Theo de Jong weer de honneurs waar tot einde seizoen….

Baarle
Gast
Baarle

We hebben echt een aantal prima voetballers rondlopen. We hebben alleen iemand nodig om van deze prima voetballers een team te maken. En dat is zekerheidszoeker van der Looij zeker niet. Die speelt eigenlijk het liefst thuis tegen een mede degradatie kandidaat 6-3-1. Want dan is de kans het grootst dat je 0 tegendoelpunten krijgt. Kent iemand nog een goeie trainer die graag wil winnen????

Invictus
Gast
Invictus

Noem die prima voetballers eens op! Ik heb ze namelijk niet gezien.

Kees Cornervlag
Lid
Kees Cornervlag

Twee weken geleden heb ik in Rotterdam de wedstrijd tegen Feyenoord gezien. Ook toen was Lewis ver-schrik-ke-lijk slecht. Je hoopt dat het een incident is, maar gisteren was hij en het team opnieuw een groot drama. Haye en Lewis komen simpelweg tekort voor de eredivisie. Sneu voor die gasten, maar da’s de realiteit. Ik denk dat we ons met de rest van de selectie moeten kunnen handhaven. Alleen moet dan tactisch en mentaal het roer om. En daar schuilt het GROOTSTE probleem. Van de Looi zal best een aardige kerel zijn, maar is geen overtuigende motivator en teambuilder. En langzaam… Lees verder »

kenny
Gast
kenny

Tegen Utrecht werd Lewis zelfs uitgelachen. 

M14
Lid
M14

Na weer een behoorlijke kater en een dag verder voelt het nog steeds klote. Wel wil ik benadrukken dat wij niet slechter speelde dan Ado of voorheen Excelsior. Alleen met spelers die in een hoofdklasse nog niet mee kunnen daar gaat het fout, je geeft eigenlijk niet veel weg en mist zelf de grootste kans om op voorsprong te komen en als je dan ziet hoe Lewis staat te verdedigen (overigens tegen Feyenoord ook al) en Lachman wederom veel te nonchalant en zwak(net als in iedere wedstrijd) speelt dan wordt het een lastig verhaal zeker gezien het feit dat je… Lees verder »

Ben
Gast
Ben

Azzaoui moet nog wennen aan 532 systeem waarbij hij op de bank zit, bedoel je dat?

*BH*
Gast
*BH*

Haye was één van de minst slechte gisterenavond.

Krilles
Lid
Krilles

Helemaal mee eens! Haye was zowat de enige die de vrije man wist te vinden en het spel in de tweede helft nog wat diepgang gaf. Werkte ook hard.

Wally58
Lid
Wally58

Perfect gezegd en meteen de drie zwakste schakels genoemd nu nog andere trainer met lef en het probleem is opgelost.

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Snel meer………..

Dat is niet nodig: ADO den Haag was slecht en Willem II nog slechter!!

Amen.

rood wit en blauw
Gast
rood wit en blauw

Ook een lekkere start van die doelmanVergiettie van nak vanmiddag…hahaha

*BH*
Gast
*BH*

NAC kan wèl hoop putten uit getoonde spel.

Goof
Lid
Goof

Exit vd Looi neem ik aan!! Tactisch zeer matig, daarbij is 5-3-2 onacceptabel in een thuis wedstrijd!

5-3-2 K-systeem. Hiermee Kun je nooit druk zetten bij balverlies en nauwelijks opbouwen bij balbezit. Met 5-3-2 speel je reactie voetbal.

WIJ WILLEN ACTIE VOETBAL!!

GertJan Verbeek!!!

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Die zal wel instappen bij Twente, plus zal hij ook een te groot salaris eisen.

Was positief over vd Looi, tot gisteren…

ronald tricolore
Lid
ronald tricolore

Even een losse opmerking voor al die mensen die vonden dat we Veldwijk hadden moeten halen… man die is echt zwak, langzaam en ongemotiveerd.

 

Deze groep moet het doen maar dan wel naar voren spelend. . Vd Looij is in mijn beleving tactisch te zwak en kan niet aanvallend denken..

Goof
Lid
Goof

Eens!

Eruit met vd Looi!!

kenny
Gast
kenny

Gaat helaas niks gebeuren. vdLooi is te duur om af te kopen en Mathijssen zit zo vast in dat kut zadel. Dit gaat t worden het komend jaar. In de winterstop versterkingen halen heeft geen zin, wie wil r nog voor dit camping elftal spelen. Wordt nog lachen binnenkort uit tegen Apeldoorn. Die gasten lachen ons zo hard uit.

Subjectief
Gast
Subjectief

Moeten supporters maar eens in actie komen!!!Dan is geen contract te duur. Als Erwin gaat moet Joris ook gaan!

Doofey
Lid
Doofey

We hebben 1 gelukje, Roda JC zit ook in de competitie voor de 18e plaats..

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@Doefey

Zei hebben geluk  dat ze volgende week  tegen ons moeten dus zijn de eerste  3 punten voor Roda een feit dan.. Ze schijnen ook niet met de bus naar Kerkrade terug te gaan. Maar  de  polonaise lopen  van Utrecht naar  Kerkrade om de overwinning zo vast te vieren..

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Wat men wel is gelukt dat er pak un weg na 2010 weer een negatieve sfeer hangt onder een groot deel van de supporters met betrekking het gebeuren op het veld. Het is een kwestie van tijd voor de bom barst. Tenzij de resultaten komen dat kan de druk wat wegnemen

Tri_colores_1896
Lid
Tri_colores_1896

Oké Joris. Nu kan het nog. Je kunt nog stoppen….. We vergeven je interview van ”Ik ben Joris en dit is wat ik doe”…..Je hebt totaal geen respect voor de achterban…totaal geen respect voor je eigen ge-raaskal aan het begin van de transferperiode…..En alsjeblieft neem Looi met je mee. Neem Berry met je mee. Je oom Gerard. De hele technische staf…..Maar SO-DE-FLIKKERRRRRRRRRRRRR HIERRRRRR OP!!!!! Het aan- en verkoopbeleid is ongekend slecht. Iedereen die zelfs maar een beetje rood/wit en blauw door z’n lijf heeft stromen kan zien dat het zo helemaal niets gaat worden. We gaan degraderen. De wedstrijd was… Lees verder »

MissPiggy
Gast
MissPiggy

Ik heb nog nooit gereageerd op Tilbo, maar na gisteren kan ik het niet meer laten. Nederlaag is volledig aan vd Looi te danken. Nooit mag je met een dergelijke opstelling tegen ADO beginnen en vervolgens na de 0-1 doodleuk laten staan. Zelfs tijdens de rust heeft vd Looi niet ingegrepen. Hoe laf kan je zijn. En waarom iedereen hier zo positief is over vd Linden, daar begrijp ik niks van. Hij maakte de fout bij de 1-2, hij liet zich wel heel erg makkelijk uitkappen door Khayati. Voor de rest hebben we echt geen heel slecht team of heel… Lees verder »

RENE
Gast
RENE

Het is echt een zielige bende bij juĺlie gisteren zelf gezien vanuit t uitvak.De liedjes die jullie zinguh komen allemaal uit 020. Dan nog een kaluh dronkuh jostie van 60 + die de boel moet opzwepen. Echt heeeeel zielig voor jullie.En dan de spelers en de trainer die bakkuh er ook niet zoveel van.Houdoe en bedankt,suc6 met je zooitje.     

B.S.
Gast
B.S.

Goedenavond René,die kale is 42 man. Schatte is niet je grootste kwaliteit. Wij waren slecht. Maar ADO. Echt hoe kan je voor zo’n club zijn man. Je ziek verkopen aan een chinees die scheel kijkt. Julli waren redelijk stil. Alleen toen je voor kwam gebeurde er wat. Het verleden is het goede  niet meer. Waar iedereen ADO kon waarderen. Maak je druk om je eigen ploeg ipv hier te komen janken. Succes dit seizoen! 

FIK
Gast
FIK

miss piggy je hebt helemaal gelijk.We hebben voldoende kwaliteit in de selectie, maar een waardeloze laffe vent als trainer.

Wally58
Lid
Wally58

Van de Linden speelde niet slecht en je hoorde hem goed coachen. Het doelpunt was schuld, weer een keer net als in de andere wedstrijden, van Lachmann. Speelde een vrije bal recht naar de tegenstander.

Dus als je kritiek heb moet je wel de juiste persoon noemen.

Sooike
Gast
Sooike

Bij de 1-2 bleef hij niet naar de bal kijken maar draaide vd linden als een angsthaas zijn rug in. Waardoor hij makkelijk werd uitgespeeld en die jongen zeeen van tijd had om te schieten… was dus wel degelijk zijn schuld

Sar
Gast
Sar

Gertjan Verbeek!

rood wit en blauw
Gast
rood wit en blauw

Mag van mij direct komen..Heren wilden niet met scheenbeschermers trainen,terwijl dat v.d.Looi wel wilde!Kijken wat er gebeurt als Gert-Jan dat eist!!

knol
Gast
knol

Ik zeg doen! Discipline is noodzaak. Is er momenteel totaal niet. Het is een groep zomeravond voetballers ! 

rood wit en blauw
Gast
rood wit en blauw

Heimwee naar Streppeltje..Heerenveen speelt goed tegen PSV..Wat zijn wij afgegleden zeg…Hopen dat nak met 8-0 verliest dan verzacht het nog iets.

Tilburg_1896
Lid
Tilburg_1896

Laten we niet doorslaan. Het is ontzettend kut onder Van de Looi maar laten we vooral niet vergeten dat het de laatste jaren onder Streppel ook niet om aan te zien was!

Ben
Gast
Ben

Helaas, onze buurmeisjes spelen prima 1ste heflt, daar staat wel een team.

Ravio
Gast
Ravio

Ben is een ratje

Ben
Gast
Ben

Ik kwam al bij Willem II toen jouw vader nog geboren moest worden Ravio.

Ravio
Gast
Ravio

Een ratje EN een leugenaar… ai…

Alfonsq
Gast
Alfonsq

Inderdaad, wat een mooie wedstrijd van Heerenveen. Die supporters krijgen wel waar voor hun geld. Waarom zijn wij nog niet zo ver? Mathijsen moet ingrijpen en de trainer wegsturen. Kost geld, maar gezien de ” aankopen ” lijkt mij wel dat er nog wel wat geld over is voor een afkoopsom.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

4 wedstrijden gespeeld 0 punten 2 voor 11 tegen een aantal seizoen geleden hadden we un deolpunt 98 tegen in een seizoen de 100 gaan we nu wel halen gok ik🙈

ik word gek
Gast
ik word gek

Darryl Lachman  jordens-peters een er uit laten bahbah 

Voetbalfan
Gast
Voetbalfan

Gewoon heerkens op rechts en jeugdspeler kok als reserve. Lewis bij de belofte en in winter contract ontbinden

roemir
Lid
roemir

Als Lewis een auto was die ik had gekocht bracht ik m terug en zei tegen de dealer: hier heb je m  retour want er zit alleen maar een achteruit-versnelling op. En dan te denken dat van Aanholt hier vorig seizoen als back prima speelde. Onze Duitse laatste linie is trouwens ook wel een hele onzekere Atlantikwall. Zelfvertrouwen kweken dus ipv uitfluiten die gast, want hij staat er nu eenmaal. Verder zie ik toch ook wel voetballertjes erbij met potentie maar dan moet die handrem er wel een keertje vanaf om maar weer eens een autoterm te gebruiken.Vanaf de eerste… Lees verder »

Frietmet
Gast
Frietmet

Ik gok dat de pleuris wel eens heel vroeg kan uitbreken dit jaar. Joris en Erwin OUT. Jullie maken de club kapot.

UNITED
Lid
UNITED

Ik zou t wel heel vet vinden als ze nou vd struijk uit t bejaardenhuis halen als grote verlosser.

El_Cammacho
Gast

Voor mij maar een logische verandering..  Van der Looi eraus! Alleen dat zal wezenlijk een verandering teweeg brengen.. Al het andere is het ontkennen van de problematiek. 

Alfonsq
Gast
Alfonsq

El_Cammacho,Inderdaad.Men had ophet eind van het afgelopen seizoen al afscheid van hem moeten nemen. 

Sprang
Lid
Sprang

Ik ben lang een van de positivo’s geweest. En nog denk ik dat je je met deze selectie veilig moet kunnen spelen. Ik ben het er nog steeds mee eens dat er deze zomer is doorgeselecteerd. Veel mensen blijven bij falkenburg hangen in de sentimenten dat hij Willem II voorbij nac schoot. Maar falkenburg is gewoon niet goed genoeg. Enige speler waar ik van baalde was lamprou. Maar ik denk ook nog steeds dat Wellenreuther beter kan worden dan lamprou. Geef die jongen het vertrouwen die komt er wel. Het probleem van gisteren lag asn de tactiek. Een 532 systeem… Lees verder »

Jelle van Schooten
Lid
Jelle van Schooten

Geheel met je eens. 4-3-3 met Tsimikas, Azzaoui en Sol heb je aan de linkerkant een geweldige flank met afmaker. Over de sfeer gesproken. In de rust afgesproken bij vak B en daar met een paar man de boel opgezweept, mannetjes in dat hokje erbij, sfeer werd ineens een stuk beter! Mis de sfeer vanuit vak B zoals de afgelopen seizoenen. Nu op naar Roda met zn alle en vechten voor die punten nondeju!

Frankwie
Gast
Frankwie

Wat er hier veel blijkbaar vergeten: vorig jaar hadden we uit dezelfde 4 potjes 1p (Excelsior thuis), hebben we ook bij Roda verloren en bleven we veilig. Maar: 5-3-2 was kut.

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Toen waren we wel dominanter en creëerden we meer kansen. Je hebt wel gelijk betreft het systeem, we moeten gewoon met Azzaoui en Croux op de vleugels starten.

Mijn hoop is toch wel een beetje dat Ogbeche straks nog wat extra’s kan brengen voorin, want heb geen hoge pet op van die Etienne.

Er is veel gezegd en geschreven over de wedstrijd van gisteren, maar ik heb nu nog steeds een machteloos gevoel hier aan over gehouden, zie verdomd weinig aanknopingspunten.

Op hoop van zegen…

Robby
Lid
Robby

Tja als je zo verdedigend start tegen een ploeg die slechter is dan jezelf dan roep je het over jezelf af. Thuis tegen zo’n tegenstander moet je altijd spelen om te winnen. Toen we met Croux en Azzoaui gingen spelen liep het ook veel beter en had ADO de grootste moeite ons tegen te houden maar als we dan achterin spelers als die El Khayati helemaal vrij laten staan dan begin ik toch mn twijfels te krijgen bij Rienstra en Chirivella hoor. Oke Rienstra speelt pas net 3 wedstrijden maar Chirivella heeft al wat meer wedstrijden hier gespeeld (ook in… Lees verder »

koen verhoeff
Lid
koen verhoeff

Teleurstellende  avond. De eerste helft zag je de spelers worstelen met het nieuwe systeem. Dat systeem hoeft op zich niet meer verdedigend te zijn dan 4-4-2 of 4-3-3, maar dan moet je het wel goed uitvoeren. Druk zetten op de bal en niet bij balverlies terugzakken en met vijf man op een rij in de verdediging gaan staan. En bij balbezit moet er beweging zijn en moeten je backs aangespeeld worden en eroverheen gaan.  Dat liep voor geen kanten. We laten zelf een enorme kans liggen en blunderen achterin. Dan loop je weer achter de feiten aan. In de tweede helft knokte Willem II zich… Lees verder »