Mathijsen zet professionalisering bij Willem II door

87
4386

Vandaag staat er in het BD een artikel over de professionalisering binnen Willem II. Onder leiding van Joris Mathijsen wordt keihard gewerkt aan een topsportklimaat en zal er ook komende zomer een verdere investering in de faciliteiten worden gedaan. De persruimte in het Koning Willem II stadion wordt verplaatst naar de eerste etage. Op de begane vloer in het stadion worden alle faciliteiten voor het eerste team geoptimaliseerd. De kleedkamer verhuist naar de persruimte en extra kracht en fysioruimtes worden geïnstalleerd.

Onder leiding van Koster, Vink en Oniyeike is de trainingsintensiteit fors opgevoerd. Naast de veldtrainingen verblijven de spelers hele dagen op de club om te werken aan fitheid. Het complex van RKTVV wordt verbouwd en daarmee worden ook de faciliteiten voor de jeugdopleiding op niveau gebracht. Onder 19 en 17 gaan ook veel vaker per week trainen.

Mathijsen en de toekomstige directeur Martin van Geel geloven erin dat je alleen kunt presteren in een topsport klimaat. Alle faciliteiten moeten top zijn en ook van de spelers wordt veel geeist. Met name Gery Vink daagt de spelers uit om elke dag beter te worden en niet tevreden te zijn met minder dan het maximale. De spelersgroep moet daar enorm aan wennen en dat heeft geleid tot enkele conflicten. Spelers als Ozbiliz en Avdidjaj konden het niet opbrengen om dagelijks tot maximale te gaan. Van beide spelers werd afscheid genomen en ze werden vervangen door Vrousai en Pavlidis.

De ontwikkeling binnen Willem II vertoont gelijkenissen met de periode Adriaanse. Adriaanse eiste net als de huidige technische staf dat alle randvoorwaarden top waren en dat spelers maximaal in zichzelf willen investeren.

Mathijsen zal bij het samenstellen van de selectie op zoek gaan naar spelers die mee willen in dit proces en afscheid nemen van spelers die niet mee willen of kunnen. Er staat wederom een spannende zomer voor de deur voor Willem II.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Van Geel komt….Proficiat Martin met je promotie..Dik Verdient na jaren werken in de marge

drobs
Lid
drobs

Dus v. Geel komt dus echt..?
https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/879106/brabants-dagblad-verloren-zoon-van-geel-staat-voor-terugkeer-bij-willem-ii.html
Oeps heb nog steeds problemen met eerst lezen! 😅

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

.

Franciscus Sol
Lid
Franciscus Sol

Waarom doet iedereen nog steeds zo vreselijk lastig over wat er tijdens en na de bekerfinale is gebeurd? Zo blijft er toch alleen maar een negatieve sfeer hangen? Zet er een punt achter zodat iedereen als één geheel samen naar volgend seizoen toe kan leven, met zowel boegbeeld Peters als Koster en Vink, die tot voor kort nog een uitstekend trainersduo waren maar nu ineens weg moeten/hun excuses moeten aanbieden? Fouten maken hoort erbij, leer je van, punt erachter en op naar volgend seizoen!

Hup Willem II

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Franciscus Sol

Zodat misschien kunnen omdat koster en vink op geen enkele manier nog excuus hebben aangeboden (wat peters wel heeft gedaan) en peters z,n band nog niet terug hebben gegeven?weet niet of je het laatste interview hebt gezien met Peters na ado. Meen bij omroepbrabant. Daarin zei hij ik hoop dat ik het komende seizoen weer aanvoerder ben. Want het heeft al lang genoeg geduurd.hier mee is de kou nog steeds niet uit de lucht.

SargentD
Lid
SargentD

Dat heeft ie in ieder geval gelijk na de wedstrijd ook bij Fox gezegd ja.

ut Reijenaarke
Lid

Heel goed dat het nu ineens het besef is gekomen bij Mathijssen, dat er iets moet gebeuren, Professionalisering, ook met straks met van Geel, (is nog steeds niet bevestigt), Ook zegt Mathijssen dat er meer aandacht aan de jeugd moet besteden worden, maar dat is wel enorme grote klus, ook daar moeten ze de trainers eens goed doorlichten, waarom ligt Ajax zo ver met het aanwas van de jeugd, de jeugdtrainers zijn bijna allemaal ex spelers van Ajax, nou is dat natuurlijk moeilijk, WII heeft bijna geen ex spelers die deze taak willen vervullen, ja, Arjan Swinkels, dat is een… Lees verder »

Dirruk
Lid
Dirruk

@Hans,

Waar haal jij je info vandaan dat er geen oud-spelers van Willem ll zijn die een functie als jeugdtrainer bij onze club zouden willen?

Ik kan er toch zo een aantal opnoemen die graag bij hun oude cluppie aan de slag zouden gaan.

tricoscore
Lid
tricoscore

De taktische keuzes van Koster in de bekerfinale hebben helaas geen resultaat opgeleverd, maar dat wil nog niet zeggen dat het foute keuzes waren. In het voetbal kan het verschil tussen winst en verlies in hele kleine zaken liggen en tegen Ajax hadden we, welke taktische keuzes er ook waren gemaakt, alleen maar een kans gehad als alle spelers top waren, we de kansen meteen hadden benut en alles mee had gezeten. Alleen Tapia en Llonch waren top. Als Isak de bal bij 0-0 breed had gelegd op Dankerlui ipv zelf uit de draai te schieten was het misschien een… Lees verder »

Wouter
Gast
Wouter

Het artikel komt van de hand van Wilber Hack. Op zich is dat verrassend, want is een politiek correct geschreven weergave van de echte werkelijkheid. Of zou hij het zo hebben moeten opschrijven van zijn hoofdredacteur, die dat op zijn beurt weer te horen heeft gekregen van Willem II?

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Mathijssen en van Geel hebben gelijk. Het is ook voor de spelers aanhaken of afhaken. Neem aan dat deze jongens ook ambitie hebben en soms moet je geprikkeld of geirriteerd worden om het onderste uit de kan te halen

Als de club wil doorgroeien kunnen we geen genoegen meer nemen met de heerkens, lieftinks etc die al duidelijk aan hun plafond zitten

SargentD
Lid
SargentD

En blijkbaar ook niet met de Crowleys en Vrousais… Waar komt het toch ineens vandaan dat een hoop mensen de discipline zo enorm belangrijk vinden (terecht overigens) maar het niet uitmaakt dat je beste spelers (om vage tactische redenen) niet opgesteld worden? Waarom vinden een hoop mensen het ineens niet meer zo belangrijk dat Willem II voor een bepaalde manier van voetballen staat?

SargentD
Lid
SargentD

Minnetjes vind ik allemaal prima, geen enkel probleem mee. We kunnen nu eenmaal van mening verschillen. Maar leg het me eens uit?

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ SargentD

Dat is vaak iets te veel gevraagd helaas. Als mensen die minnetjes geven aan mensen hier ook zouden aangeven waarom kun je evt un discussie starten waar Tilbo ooit groot is door geworden. Maar tegen woordig is minnetjes de nieuwe trant helaas (zonder reactie geven waarom) Met enkele uitzonderingen na die wel een discussie aangaan.

Helaas zijn er meer mensen minnetjes geven dan mensen die reacties geven

Koen Verhoef
Lid
Koen Verhoef

De technische staf heeft voor de bekerfinale gekozen voor een ander tactisch plan, omdat we tegen een van de beste ploegen van Europa speelden. Dat er daarom geen plek was voor Crowley is vervelend voor Daniel, maar laten we het ook niet groter maken dan het is. Crowley kreeg vanaf begin seizoen wel het vertrouwen en is daardoor opgebloeid en heeft vrijwel altijd in de basis gestaan. Laten we dat ook niet vergeten.

SargentD
Lid
SargentD

Een plusje van mijn kant. Niet omdat ik het ermee eens ben, maar omdat jij wel je mening onderbouwt, dank daarvoor. Al lees ik er nog niet in terug wat je er nu eigenlijk zelf van vond. Mijn mening nog een keer: bij voorbaat zou alles mee moeten zitten om van dit Ajax te kunnen winnen. Thuis hebben we de eerste helft prima weerstand geboden. Probeer er dan in ieder geval een aardige wedstrijd van te maken. Achteraf is ook wel gebleken dat we de thuiswedstrijd langer meekonden met Ajax dan in de finale. Ik vind nog steeds dat het… Lees verder »

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

SargentD een minnetje met name omdat je je afvraagt waarom een hoop mensen een bepaalde manier van voetballen niet meer belangrijk vinden. Natuurlijk vinden velen dat belangrijk, maar als je er de spelers niet voor hebt moet je je soms aanpassen. Aanvallend voetballen en vervolgens kansloos ten onder gaan is voor mij geen optie. Ik vind dat Koster een mooie tussenweg heeft gevonden tussen aanvallend en gecontroleerd voetballen. Met betrekking tot het opstellen van Crowley en Vrousai ben ik het overigens wel met je eens.

SargentD
Lid
SargentD

IHEN, maar die spelers hebben we toch wel? Zeker als je tegen Emmen thuis speelt. Of had je verwacht dat we met Vrousai erin en gewoon vol op de aanval nog dikker hadden verloren dan nu?
Ben het trouwens wel met je eens dat Koster na de winterstop een prima tussenweg had gevonden. Jammer dat ie dat de laatste wedstrijden toch weer los heeft gelaten.

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

@SargentD Die spelers hebben we zeker! Het ging me ook niet over het al dan niet opstellen van de beste spelers (daar zijn we wel over eens) maar om het hanteren van een speelstijl. Ik zie ook liever wat jij wilt zien, maar met de huidige verdediging zou dat naar mijn mening helaas niet in iedere wedstrijd de verstandigste keus zijn geweest. Ik hoop van harte dat we het komende seizoen weer een stap vooruit kunnen maken naar het voetbal dat we uiteindelijk iedere wedstrijd willen zien.

Menneke
Gast
Menneke

Ik deel weinig mijn mening omdat ik geen zin heb om uitgescholden te worden door iemand met een andere mening.

UNITED
Lid
UNITED

Eikel

SargentD
Lid
SargentD

Strenge aanpak is helemaal prima, absoluut voorstander van om tot prestaties te komen. Maar nog belangrijker natuurlijk is je aanpak op voetbalgebied. Als die goed is dan dwing je uiteindelijk ook af dat spelers daarin meegaan. Kijk bijvoorbeeld naar een Heering onder Adriaanse. Koster heeft juist op voetbalgebied grote fouten gemaakt de laatste weken. Ik denk nog steeds dat Koster best een OK trainer voor onze club kan zijn, maar ga hem alsjeblieft niet met Adriaanse vergelijken. Ja, die was streng, maar met een voetbalfilosofie waar ie niet van afweek. Niet in een eventuele bekerfinale en al helemaal niet thuis… Lees verder »

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Zoals ik al eerde meldde als Koster zich aan het begon van het seizoen had gehouden aan zijn visie hadden we echt geen 10e geworden. We hadden dan in de uitwedstrijden zeker minder punten gehaald. Onze verdediging is niet geschikt om het pure aanvallende voetbal te spelen. Daar komt nog bij dat we het spel na de winterstop hebben aangepast aan Isak. Een fantastische voetballer, maar met het meeste rendement als hij de ruimte kan bespelen. Koster heeft het hele gewoon gespeeld naar de middelen die aanwezig waren. Gelukkig maar. In de bekerfinale ging hij wat mij betreft overigens wel… Lees verder »

Rene
Gast
Rene

Zoals ik al eerde meldde als Koster zich aan het begon van het seizoen had gehouden aan zijn visie hadden we echt geen 10e geworden. Ik weet heel zeker dat we met bijvoorbeeld een Co Adriaanse dit seizoen in de top 5 waren ge-eindigd. En dat ook nog met spectaculair voetbal. De reden dat ik daar zeker van ben, is dat onze spelers er goed genoeg voor zijn (als je ze vergelijkt met bijvoorbeeld AZ, Vitesse, Utrecht, Heracles, Groningen). En Co had dat gewoon beter aangepakt. Kan Koster nog zoveel ervaring hebben, hij heeft grote fouten gemaakt (bijvoorbeeld tweede deel… Lees verder »

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Blij dat jij geen trainer bent. Adriaansen was fantastisch maar had een veel betere balans in het elftal en had Thomas Galasek als verlengstuk en regisseur in het veld staan.

UNITED
Lid
UNITED

In het bd staat het gelukkig genuanceerder opgeschreven dan hierboven. Topsportklimaat, iedere dag gaan voor het hoogst haalbare.. en dan in de finale verdedigende aanpassingen doen en je beste spelers op de bank zetten? En als je daar iets van zegt als speler dan pas je niet binnen het topsportklimaat en kun je op zoek naar een andere club. Als trainer moet je gewoon zorgen dat het een team is en dat iedereen de tactiek goed uitvoert. Maar als de spelersgroep niet achter de tactiek staat dan moet je met argumenten zorgen dat ze er wel achter komen te staan.… Lees verder »

UNITED
Lid
UNITED

Over topsportklimaat gesproken. Geloof jij nou echt dat als messi het niet eens is met de tactiek en de spelersgroep achter messi staat dat de trainer van barca dan zijn eigen visie erdoor duwt?

Het enige juiste wat ze hadden kunnen doen was zich achter de spelersgroep scharen. Maar dat hebben ze niet gedaan want hun ego was te groot. Vink ongeschikt.

Cards
Lid
Cards

De club gaat er alles aan doen en dat is goed om te horen. Ik ben zo gruwelijk benieuwd naar de selectie die komend seizoen geen enkel excuus heeft om niet het allerbeste uit hun carrière te halen in hun tijd bij ons. Van dit soort berichten krijg ik zoveel zin in het nieuwe seizoen

Wilco
Gast
Wilco

Nu is wel duidelijk wat het doel is, ook naar supporters toe en dat is belangrijk. Neem die wedstrijd tegen Ado, ik ben er van overtuigd dat als Koster diep door het stof was gegaan, die wedstrijd gewonnen was. Omdat ze er helemaal door heen zaten met die strenge aanpak. Dit was dus een optelsom van de selectie, niet alleen de laatste anderhalve week maar heel het jaar. Tja, dat was te verwachten. Maar is dit slecht? Nee. Is het on-Nederlands? Zeker. Dit vertoont sterke gelijkenissen hoe ze in België te werk gaan (op scholen, op het werk ect) met… Lees verder »

SargentD
Lid
SargentD

Streng zijn heeft geen reet te maken met je sterkste spelers (zonder ENIG resultaat!) niet opstellen tijdens de belangrijkste wedstrijd van het seizoen.

Dirruk
Lid
Dirruk

@Wilco,

Leuk verhaal alleen klopt het niet.

Koster is niet de baas en dat wordt in het stuk ook aangegeven door de technisch directeur.😎

Dirruk
Lid
Dirruk

Als ik het verhaal zo lees vindt ik het maar een lulverhaal. Topsportklimaat begint bij de juiste mensen aanstellen op de juiste posities. Met Vink en Koster sla je dan de plank gewoon mis want die zijn niet capabel om een team op de juiste manier te managen. Zoals in het interview wordt aangegeven is Koster slechts de boodschapper maar hij is wel de hoofdtrainer en degene waar de spelers dagelijks mee te maken hebben. We hebben gezien waar dit toe heeft geleid en in de laatste dagen ( vanaf vrijdag voor de bekerfinale ) is het leuke seizoen veranderd… Lees verder »

hoihoi
Gast
hoihoi

Jouw eerste zin; “…vindt ik…”. Sorry, ik ben afgehaakt.

SargentD
Lid
SargentD

Moet jouw ; geen : zijn?

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Afhaken omdat Dirruk een schrijffout maakt en dan de tweede die eea verder onder de loep gaat nemen.Kleuters zijn jullie.

ikzelf
Lid
ikzelf

Ja hoor, daar is ie weer. Zeuren en mauwen achteraf. Wordt eens volwassen en stop met het verbaal afserveren van werknemers bij onze club. Het is nooit goed! We zijn op de goede weg en moeten ons door zulke kwatspraat niet laten afleiden.

Dirruk
Gast
Dirruk

@Ikzelf, Hoe durf je 3 dagen na het teleurstellende einde van het seizoen te roepen dat we op de goede weg zijn. Je bent gewoon een treurig figuur die niet weet waar ie over praat en hebt nog nooit iets kunnen onderbouwen wat ik heb gemeld. Je bent gewoon een zielig mannetje en ik daag je hierbij uit. kom maar eens op met je bewijzen dat we op de goede weg zijn. Voorlopig hebben we een spelersgroep die niet meer gemotiveerd werden door de technische staf en een technisch directeur die een mooi verhaal vertelt maar nog geen daden heeft… Lees verder »

ikzelf
Lid
ikzelf

Je moet niet zoveel televisie kijken. Daar is nu ook een politicus die de ander “ uitdaagt”. Ik bewijs helemaal niks en als je me zielig vindt moet je dat zelf weten! Het enige wat ik vraag is om te stoppen met het consequent aanvallen van werknemers van onze club. Al jaren overigens. Als je alles zo goed weet zet je dan in voor de club i.p.v. via internet interessant te doen!

Dirruk
Lid
Dirruk

@Ikzelf, Als werknemers van onze club er een zooitje van maken dan moet er gewoon opgetreden worden. Ik heb geen ander belang dan het clubbelang en zal het ten alle tijden melden. De externe financiers, Marc van Hintum, Marco Faber, v.d. Looi, Berry van Gool en een aantal RVC commissarissen en Stg. bestuurders hebben in het recente verleden een ander belang gediend dan het clubbelang en dit mag toch gewoon gemeld worden. Dat een aantal supporters ( zoals jij ) onder een steen leven wil toch niet zeggen dat we alles maar voor waarheid moeten accepteren. Vink en Koster hebben… Lees verder »

Dirruk
Lid
Dirruk

@Ikzelf, En als je mijn reacties een terugleest kun je lezen dat ik Koster en Vink de maandag na de bekerwedstrijd al verwijt dat ze persoonlijk verantwoordelijk zijn voor het verneuken van het seizoen. Toen is het namelijk geklapt en stonden de spelers unaniem achter Jordens Peters en was het seizoen gewoon klaar. Jordens Peters was toen de enige die in het clubbelang heeft gehandeld en ( ten onrechte ) het boetekleed heeft aangetrokken. Koster en Vink hebben tot op de dag van vandaag hun verantwoordelijkheid niet genomen. En Joris Mathijsen staat achter de technische staf. Ik weet nog dat… Lees verder »

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Het enige positieve van afgelopen seizoen zijn de supporters en wat die bereikt hebben. En ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat de samenwerking tussen de club en de supporters wederom een deuk heeft opgelopen omdat de club de gemaakte afspraken niet nakomt.
———————————————————–
Dirruk waar doel je op dat de club de afspraken niet is nagekomen naar de supporters toe?

Dirruk
Lid
Dirruk

Dan doel ik op het feit dat de supporters afgelopen week zijn opgestapt uit een vergadering met de club omdat de club de gemaakte afspraken niet nakomt.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Wat waren die afspraken dan?

Dirruk
Lid
Dirruk

Die afspraken hebben betrekking op het nieuwe Ultra vak dat komend seizoen op vak E gerealiseerd gaat worden. Een aantal fanatieke supporters verhuizen van de King Side en de club had hier toezeggingen over gedaan die ze nu om onzin redenen hebben ingetrokken. De club en de supporters hadden na jaren eindelijk weer contact en afgelopen seizoen hebben een aantal supporters veel tijd en energie gestoken in alles wat te maken heeft met supporters zaken. Het resultaat was volle uitvakken, goede sfeer bij de wedstrijden en een sterk onderlinge verbondenheid. De supporters hebben zich aan alle afspraken gehouden en voelen… Lees verder »

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@Dirruk

Dat is idd niet netjes. Laat me raden ze hebben als reden gegeven dat ze dan bang zijn als er supporters van andere clubs op de thuisvakken zitten het uit de hand kan lopen. Maar dat had je dan ook eerder kunnen bedenken. En niet op het laatste moment terug krabbelen

Dirruk
Lid
Dirruk

@Forza Willem ll,

Het schijnt iets te maken te hebben met de politie en de gemeente. Nou heb ik altijd begrepen dat Willem ll bestaat om het de klanten naar de zin te maken maar schijnbaar zijn de politie en gemeente Tilburg de baas.

Er werd zelfs aangegeven dat de politie en De gemeente van Willem ll eisen dat ze voortaan supporters die in de stad een fakkel of vuurwerk afsteken een stadionverbod geven!😎

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

&Dirruk Ik weet natuurlijk niet over welke afspraken het precies gaat, maar als gemeente en politie er een hand in hebben vraag ik me of waarom je dat de club dan verwijt? Je zou toch moeten weten dat een club in veel opzichten afhankelijk is van gemeente, politie en KNVB en vaak niet om hen heen kan. Tenslotte: het zou mooi zijn als de vorming van een Ultra – vak gaat bijdragen aan een nog betere sfeer, maar dit is voor mij (en ik denk met mij velen) nog een grote vraag.

Dirruk
Lid
Dirruk

@IHEN,

Dan moet je die afspraken niet maken lijkt me. Afspraken moet je nakomen en je niet gaan verhullen achter derden die helemaal niks te vertellen hebben over wie waar gaat zitten in het stadion. De supporters kijken hierbij al verder dan komend seizoen, want het uitvak wordt verplaatst naar vak K en vak ABC wordt doorgetrokken naar D en vervolgens naar vak E. Of het wel of niet goed is ( dat een deel van de fanatieke supporters vak ABC verlaat ) en bij gaat dragen aan een nog betere sfeer heeft hier niks mee te maken toch?

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

@Dirruk, nee je zou die afspraken niet moeten maken, maar ben jij nooit teruggefloten? Goede verstandhouding blijft belangrijk.
Wat de sfeer betreft: nee dat heeft hier niets mee te maken, die opmerking sloeg ook meer op een andere post waarin je melding maakte van het Ultravak. Overigens word ik dan alweer vrolijker als ik hoor van het op termijn doortrekken van A, B, C naar D en E. Dat zou volgens mij ons dan weer wel verder kunnen helpen.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Dirruk

Waar gaan ze vak k naar verplaatsen dan?
Vak o ?

Dirruk
Lid
Dirruk

@Forza Willem ll,

Volgens mij naar O inderdaad.

Dirruk
Lid
Dirruk

@IHEN, Als ik afspraken maak kom ik die na en als ik teruggefloten kan worden, zou ik geen afspraak maken maar aangeven dat ik mijn best zou gaan doen e.e.a. te regelen. Ik vindt het sowieso vreemd dat er mensen zijn die een mening hebben ( en deze profileren op Tilbo ) over bepaalde zaken ( in dit geval het weggaan uit vak ABC om met een groep gelijk gestemden in vak E te gaan staan ) zonder dat ze weten wat de plannen zijn. Ik kan alleen maar positief zijn over het voornemen van deze gasten want hierdoor instaat… Lees verder »

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Dirruk

Mooi dat het in de toekomst doorgetrokken wordt. Aan de anderekant jammer want het uitvak tussen de KingSide en vak É heeft wel iets. En dat vinden de meeste uitsupporters ook en is voor hun dat ze Willem ll een vd leukste uitwedstrijden vinden

SargentD
Lid
SargentD

Zou het ook jammer vinden, die interactie blijft toch iets moois. Lees je inderdaad ook terug van veel uitsupporters. En ik weet niet of veel ‘normale’ supporters erop zitten te wachten dat ze ineens naast een uitvak zitten. Van gemeente en politie uit snap ik het op zich wel. Maar wat gaan ze dan doen als de fanatieke supporters op een gegeven moment het uitvak weer achterna gaan? Uitvak weer verplaatsen?

Dirruk
Lid
Dirruk

@Forza Willem ll,

Dat schijnt dus niet meer te mogen en daarom wordt het uit vak verplaatst.

ikzelf
Lid
ikzelf

Pffff. Belangrijke man ben jij.
Succes met raaskallen.
Ik ben gewoon supporter in hart en nieren.
Tegen zulke belangrijke mensen als jij die alles weten en overal bij zijn ga ik niet in discussie.
Succes met belangrijk zijn. 😀

Dirruk
Lid
Dirruk

@Ikzelf, Waar hoor en lees je dat ik mezelf belangrijk vind? Ik ben inderdaad heel goed op de hoogte maar ik zakje eens iets verklappen. Ik zou 100% willen dat ik niks te melden had over onze club en dat het gewoon goed geregeld was. Jij vindt jezelf supporter in hart en nieren en dat ben ik ook dat durf ik jou wel met 100% zekerheid te zeggen. Ik ben alleen van mening dat een supporter in hart en nieten alles doet wat in zijn macht ligt om de club vooruit te helpen en daar hoort kritisch zijn ook bij.… Lees verder »

Nielske
Lid
Nielske

Hoe kan een duidelijke visie nu een lulverhaal zijn? Ik ben blij dat er nu eens een duidelijk visie op technisch gebied er eens. Joris weet als geen ander wat het is om top te kunnen presteren en daar horen topsport condities bij. Ik ben wel benieuw waarom jij denk dat Vink en Koster hier niet in zouden passen. Gezien hun staat van dienst bij topclubs zijn hun beide de juiste personen die dit kunnen bewerkstelligen. We hebben al enkele malen dit seizoen kunnen genieten van hoogstaand en aanvallend voetbal. Vergeleken met de afgelopen vijf seizoenen hebben we op dit… Lees verder »

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Pff nu moeten van Dirruk Koster en Vink er weer uit. Steeds zijn het nieuwe zwarte schapen. Hoeveel zwarte schapen zijn er al geweest en hoeveel zullen er nog komen? Niets aan de hand? Natuurlijk wel! Zeer zeker en het kan als het verder stilgezwegen wordt gaan dooretteren. Natuurlijk hebben Koster en Vink de laatste twee weken een aantal zaken verkeerd aangepakt, maar zoals ik eerder zei, niets dat niet meer uitgesproken kan worden. Als je een prof bent moet je na een goed gesprek ook ergens een punt achter kunnen zetten. Dirruk ik waardeer dat je je vaak zorgen… Lees verder »

Dirruk
Lid
Dirruk

@IHEN,

Dat doe ik ook zeker niet anders kan ik hier nog heel veel meer zaken gaan vermelden die of beter, of efficiënter, of minder dom afgehandeld kunnen worden maar sommige zaken en kwesties mag je gewoon benoemen. Zeker als ze intern onrust veroorzaken of het clubbelang in de weg staan.

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Benoemen jazeker, maar dat betekent niet altijd dat er koppen moeten rollen. Voor mijn gevoel gaat het op dit moment bijvoorbeeld veel te ver om om het hoofd van Koster en Vink te vragen. Fouten gemaakt? Ja, onvergeeflijk en onherstelbaar? Nee, nog niet.

Dirruk
Lid
Dirruk

@IHEN, Onvergeeflijk en onherstelbaar? Dat gaf je ook aan bij het ontslag van Marc van Hintum, dat gaf je ook aan bij het ontslag van Marco Faber, dat gaf je ook aan bij het wegsturen van de RVC, dat gaf je ook aan toen de clubraad een frutseltje werd genoemd, dat gaf je ook aan toen v.d. Looi is ontslagen, dat gaf je ook aan toen er een aantal RVC ers op moesten stappen, dat gaf je ook aan toen Berry van Gool is ontslagen, en in welk van die gevallen heb je achteraf gelijk gekregen. Ze zijn allemaal terecht… Lees verder »

ikzelf
Lid
ikzelf

Vermoeiend!

Dirruk
Lid
Dirruk

@Ikzelf,

Alleen maar nikszeggende reacties dus dan stoppen we er gewoon mee. Je hebt dus gewoon niks zinnigs te melden en al geef je dan 100 reacties dat ik moet stoppen, dat gaat zeker niet gebeuren, en al helemaal niet omdat Paultje anders op zijn zieltje getrapt is en zijn rood, wit blauwe brilletje dan af moet om z’n tranen te drogen.

Dan moet je ook maar niet meer reageren op mijn reacties dat scheelt je dan een hoop vermoeidheid.

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Dirruk, ik heb zeker niet in alle gevallen aangegeven wat jij hier beweert. Je moet iemands woorden niet verdraaien om je gelijk te kunnen halen.

Dirruk
Lid
Dirruk

@IHEN, Dat doe ik ook zeker niet anders kan ik hier nog heel veel meer zaken gaan vermelden die of beter, of efficiënter, of minder dom afgehandeld kunnen worden, maar sommige zaken en kwesties mag je toch gewoon benoemen. Zeker als ze intern onrust veroorzaken of het clubbelang in de weg staan. Maar noem eens een “zwart schaap” die weg moest van Dirruk maar er nu nog steeds zit? Ik benoem feiten en dan kunnen de betrokken personen ermee doen wat ze willen maar ik heb het niet op zwarte, witte of wat voor kleur schapen gemunt, ik spreek personen… Lees verder »

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

@Dirruk Koster en Vink zitten er nog hoor en ik zie die voorlopig niet vertrekken. Of heb ik het niet goed begrepen dat zij ook weg moeten?

Dirruk
Gast
Dirruk

@IHEN, De spelers en technische staf zijn komende weken op vakantie dus zullen er voorlopig geen zaken besproken worden neem ik aan. dat neemt niet weg dat er een groot probleem ligt op de club want het is wel degelijk fout gegaan de laatste weken en dit gaat niet zonder meer goedkomen. Intern begint men steeds meer een hekel te krijgen aan bepaalde figuren en de spelers zijn met een kutgevoel de vakantie ingegaan. Let op mijn woorden ihen, hier is het laatste woord nog niet over gezegd, sterker nog, dit gaat nog een vervelend staartje krijgen voor onze club,… Lees verder »

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

Beste Dirruk, neem IHEN en Ikzelf niet serieus. Bij hen gaat altijd alles toch goed. Geen woorden meer vuil aan maken. Zoals al meerdere malen aangegeven laat ze op hun roze wolk achter. Ben blij dat er sommige onder ons zijn die de zaken kritisch bekijken en daarom ECHT van onze club houden!!

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

@Highway Patrolman Begrijpend lezen is natuurlijk ook een vak. Ik lever vaak genoeg kritiek en stel regelmatig kritische vragen. Zeker niet alles valt in goede aarde, maar ik weiger echter te veranderen in een supporter die alles en iedereen als negatief bestempeld en naast de verkeerde zaken niet ook de goede zaken wil zien. Als je echt van de club houdt is het naar mijn overtuiging ook beter om opbouwende kritiek te leveren. Over echt van de club houden gesproken; deze jongen bestelt binnenkort zijn 38e seizoenkaart en jij? Het is maar wat je onder echt houden van onze club… Lees verder »

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

@Dirruk, precies wat ik steeds zeg; het is wel degelijk fout gegaan de laatste weken en dit gaat niet zonder meer goed komen. Maar dit wil niet zeggen dat het niet goed kan komen, ik zie het minder somber in als jij.

Dirruk
Lid
Dirruk

@Highway Patrolman, Ben het gedeeltelijk met je eens. Er zijn hier bepaalde figuren die altijd commentaar leveren maar nooit de discussie durven aan te gaan. We weten allemaal waarom ze dit niet durven en de smoesjes die ze gebruiken zijn gewoon lachwekkend. Dit soort downie duimpjes geloven nog steeds dat figuren als van Hintum, van Gool en bv vd Looi zelf zijn opgestapt en veel goede dingen hebben gedaan voor onze club. Die leven onder een steen en houden hun kop in het zand i.p.v. de realiteit onder ogen te zien vanachter hun rood, wit en blauwe bril. IHEN is… Lees verder »

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

@Dirruk Het is zeker niet mijn visie dat je alleen een echte supporter bent als je opbouwende kritiek levert. Ik zei alleen dat het naar mijn dat als je een echte supporter bent het naar mijn beter is om opbouwende kritiek te leveren. Dat is slechts een verschil in benadering van zaken. Dat neemt niet weg dat je ook als je dat niet doet een echte supporter kunt zijn. Het is inderdaad maar wat je onder houden van verstaat. Ik kan me ook probleemloos scharen achter de omschrijving die je geeft van een echte supporter (als je achter onze club… Lees verder »

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

tweede zin had moeten zijn:
Ik zei alleen maar dat als je een echte supporter bent het naar mijn mening beter is om opbouwende kritiek te leveren.

PS @Dirruk, ik wil ook nog even kwijt, dat ik je reactie waardeer, doet me toch nog een beetje goed.

Ravio
Lid
Ravio

Dit is PRECIES wat je wil lezen als Willem II supporter!! Gedaan met dat slappe gedoe! Elke dag 100% geven of lekker iets anders gaan doen! Mathijsen moet hierbij zorgen voor een selectie vol concurrentie qua kwaliteit en dan gaat dit geheid betekenen dat we de weg omhoog in slaan!
Eindelijk ambitie!!!
En is Vink een teringlijer?! Goed zo!! Werken voor die kruiwagens met geld iedere maand!!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Bij professionalisering hoort ook bij dat koster en vink der fout toegeven romdom de bekerfinale en het afpakken van de band bij Peters.

UNITED
Lid
UNITED

Peters past niet binnen het topsportklimaat. Word hoog tijd dat we afscheid nemen van zulke jongens. Spelers moeten ten alle tijden hun bakkes dichthouden.

Tovenaar
Gast
Tovenaar

Een beetje meer respect en realisme mag wel United. Peeters is van grote waarde geweest en een echte aanvoerder. Tot die tijd dat er geen betere is blijft hij dat voor mij. Nu is er echt niemand die in de buurt komt van zijn kwaliteiten. En als zijn tijd daar is (wat ongetwijfeld gaat komen als Joris en Martin gaan investeren gaat hij door de voordeur naar buiten!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ tovenaar

De opmerking van UNITED is cynisch (volgensmij) en een sneer naar koster en vink. Volgende keer een knipoog bij zetten denk ik UNITED😉

Wilco
Gast
Wilco

Nauw… Peters pikte het even niet meer! En hij doet wat elke Nederlander in dat geval zou doen: Zijn mond open. Alleen, en dat vind ik toch wel goed van Willem II, als je een klimaat neer wil zetten zoals onder de tijd van Co, moet je vooral niet met presidenten gaan werken. Zoals: Peters is een clubman, dus hij mag zoiets zeggen. Zegt iemand anders zoiets, keihard bestraffen. Dat, werkt dus echt niet. Dat geeft pas veel onrust in een groep, zelfs op termijn een onwerkbare situatie. En omdat Willem II hier nu voor kiest, want het is een… Lees verder »

Dirruk
Lid
Dirruk

@Wilco,

Peters sprak als aanvoerder uit naam van de selectie en niet als Jordens Peters de speler.

En deze visie is niet nieuw die wordt de laatste jaren vaker uitgesproken. Ik wil het nu eindelijk wel eens terugzien op het veld en binnen de club want de werkelijkheid is toch echt dat het geklapt is in de kleedkamer en dit niet zonder meer goed komt. En dat mogen de heren zich aantrekken en hier mogen ook consequenties aan hangen.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Zojaaah Joris en idd met Martin erbij hebben we een staf die ons werkelijk een stap naar boven kunnen laten maken!

Het is weer fijn om Willem II supporter te zijn!