Mathijsen blikt terug op de afgelopen maanden en geniet van de beleving

7
913

Willem II staat negende en staat in de halve finale van de KNVB-Beker. Tricolores TV interviewde Joris Mathijsen. De technisch directeur blikt terug op de onderhandelingen over de transfer van Sol en hij geeft ook inzicht in het proces rondom het aantrekken van de opvolger. Isak was al in de zomer in beeld en het lukte Willem II om de nummer 1 van het lijstje met gewenste opvolgers binnen te halen.

Mathijsen geeft aan ook erg tevreden te zijn over de Griekse aankopen. Op beide spelers heeft Willem II een optie tot koop. Mathijssen is onder de indruk van de snelle aanpassing van de Griekse spelers.

Mathijsen is enorm trots op de transfer van Frenkie de Jong. Als exponent van de jeugdopleiding zorgt hij ook voor een groot bedrag voor Willem II. Investering in de jeugdopleiding, faciliteiten voor eerste team en stadion zijn structurele investeringen die de club op lange termijn verder gaan brengen.

Mathijsen ziet dat Willem II enorm leeft. Volle uitvakken en beleving rondom de thuiswedstrijden. Daar geniet hij als directeur maar ook als fan  van. Met als absoluut hoogtepunt de sfeer in de Derby.

 

 

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Bj013
Gast
Bj013

Yep met een cv Joris sport? Lekkere zakelijk inzicht heb je dan!

Maddock
Gast
Maddock

Blij dat we een TD als Joris hebben!

bj013
Gast
bj013

Hij heeft er ook echt veel uitgehaald mbt transfer Sol! Had hem lekker het seizoen laten afmaken, was hij miss topscoorder of 2de?Dan had je toch veel meer kunnen vragen!

Wa un beleid
Gast
Wa un beleid

Situatie zat niet mee. De clubs die hogere transfersom wilde betalen kwamen niet op het moment dat Fran een miljoenencontract kon tekenen. Helaas. Dit kon Fran ook niet ontnomen worden. Ben het met je eens dat 3,5 miljoen excl. bonussen te weinig is. Joris heeft er mi het maximale uitgehaald naar de situatie zoals die was

Rojo Blanco Azul
Gast
Rojo Blanco Azul

Heldere uitleg van Mathijsen over zaken die we eigenlijk al eerder hadden willen horen, maar mijn god wat een slechte interviewer. Gaat met de Frenkie en Sol opbrengsten de spelersbegroting omhoog en zo ja met welk bedrag of percentage ? Hoe staat het nu daadwerkelijk met de aankoop en verbouwing van het stadion en wanneer worden er knopen doorgehakt ? Zo kan ik nog 10 gemiste kansen voor open doel bedenken. We zullen het voorlopig (nog) niet weten …

Frietmet
Gast
Frietmet

Waarschijnlijk zijn de vragen vooraf bedacht en wil Willem II daar geen antwoord op geven. En terecht.

Bj013
Gast
Bj013

Tilburg tv of iets? Dan moet je ook niet raar opkijken dat t kwaliteit lik mun vestje is.