Mathijsen afwezig op Koningsdag om scouten speler

15
3549
(c) Proshots

Technisch directeur Joris Mathijsen was gisteren niet aanwezig bij de jaarlijkse Koningsdag. Naar verluidt was hij gister bezig met het scouten van een speler en het proces op gang brengen van de afronding van deze transfer.

Om wie het gaat is nog onbekend. Het lijkt aannemelijk dat Mathijsen bezig is de voorhoede te versterken, daar Willem II tegen profclubs maar één keer wist te scoren.

Volgende week neemt Willem II het in eigen huis op tegen VVV.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Pilske
Lid
Pilske

Gaat hier om Ares Ozbiliz (oud Ajax)….

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Lijkt me sterk dat je die helemaal in Turkije moet gaan bekijken.. Mathijsen was Jack Harper aan het bekijken zaterdag wink

Mante_lo_Simples
Lid
Mante_lo_Simples

Klopt, Aras wordt nadrukkelijk gelinkt aan Willem II en er zou al sprake zijn van een overeenkomst.

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

Zal wel weer een buitenlander zijn uit een lagere divisie die terugkomt van een blessure. Of net gedegradeerd is met zijn ploeg. Nederlandse spelers slaan we voor het gemak maar over. Ja een kenner die Joris. Tip zeker van Ome Gerard gehad die gisteren Piet de Visser uitleg aan het geven was hoe het moet, scouten!

Ikzelf
Gast
Ikzelf

Kap hier eens mee man!!

Tsja
Gast
Tsja

Want je weet al wie het is of wat hij kan. Er mag wel kritisch naar alle ‘buitenlandse spelers’gekeken worden, maar op de voorhoede na staat er volgens mij echt niet zo’n slecht elftal als dat jij hier beweert

Frietmet
Lid
Frietmet

Triest figuur. Weer niet geneukt vandaag?

david loggie
Lid
david loggie

Maar….Joris moet scouten bij het eerste van Real Madrid of Bayern Munchen? De haat naar Joris en Gerard is zo groot bij jou…..Jij zult hiervoor ongetwijfeld jouw redenen hiervoor hebben, terecht danwel onterecht. Ik heb echter het idee dat het niet veel zoden aan de dijk zet bij de gemiddelde supporter. Jouw bewering dat abubakar twee keer zoveel zou verdienen bij mvv als bij WII wordt zowel door speler als trainer van MVV tegengesproken. Dit komt jouw geloofwaardigheid niet ten goede. Zonde.

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

Waar haal jij de wijsheid vandaan over de trainer van MVV en van Abu zelf?

david loggie
Lid
david loggie

gelezen op internet, regionale media. Dat zijn de bronnen waar ik uit kan putten. Jij zit blijkbaar dichter bij het vuur.

Maximaal
Gast
Maximaal

Is Wielaert nog wel in dienst van Willem II? Want ik heb niks voorbij zien komen over een verlenging.

Maximaal
Gast
Maximaal
Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Zou kunnen Highway Patrolman vraag me ook af het sirreus beleid gedachte acher zit of ligt paniekvoetbal word gespeeld dat spelers her en der vandaan gehaald worden.. als de punten straks uitblijven ben ik benieuwd of de spelers voor elkaar door het vuur willen gaan.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Ps, Maar neemt niet weg dat ik me graag positief laat verassen en koster er een mooie eenheid van kan maken. En we straks kunnen zeggen dat Joris fantastisch werk heeft verricht`

wil
Gast
wil

Hopelijk presenteren ze deze week nog een paar toppertjes.