MATCHDAY: Willem II – TOP Oss (12.00 uur)

52
3538
Vroussai trefzeker in het duel met KV Oostende (foto: (c) Toin Damen)

Willem II sluit vandaag het trainingskamp in Oisterwijk af met een oefenwedstrijd tegen Top Oss. De wedstrijd word gespeeld op sportpark den Donk in Oisterwijk en begint om 12.00 uur.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Jeroen
Gast
Jeroen

Ik zou dn Piet toch gauw een contract aanbieden en eerste keeper maken!!

JVS
Lid
JVS

Wil wel even zeggen dat Zuiderwijk echt goed gespeeld heeft! Straalt echt plezier uit, meer de kans geven!

SpannieTricolores
Lid
SpannieTricolores

2-0 Pavlidis, mooi afstandsschot

Robby
Lid
Robby
Sjalalalalala nul een drie
Gast
Sjalalalalala nul een drie

Heeft dezelfde stijl als Frenkie!

Dirruk
Gast
Dirruk

Vejinovic, Wuijtens en Johnson ophalen bij AZ.

Bande ophalen bij Ajax.

Lucassen huren van PSV om samen met Peters het hart van de verdediging te gaan vormen en Ramselaar overnemen van PSV.

Lamprou ophalen in Amsterdam en 1e keeper maken en mocht dit niet lukken Velthuizen contract geven als 1e keeper.

Zo maar een paar mogelijkheden om over 3 weken de competitie te starten met een Eredivisie waardige selectie.

013
Gast
013

De eerste 3 hebben geen doorverkooppotentie dirruk en luckassen krijgt de kans bij PSV dit seizoen ramselaar is onhaalbaar goed dat jijhet technisch beleid niet bij Willem II bepaalt

Dirruk
Gast
Dirruk

@013,

En iemand die Willem ll niet eens correct kan schrijven moet ik serieus nemen?

Je hebt met Lewis, Crowley en de 2 Grieken al 4 spelers met doorverkoop potentie en als talenten als Kohlert en Nunnely zich ontwikkelen komen er nog 2 bij. Dan mogen er best een aantal spelers bijkomen die minder opbrengen bij eventuele verkoop of huurspelers die je elftal sterker maken.

En als jij vindt dat je alleen maar jonge gasten moet aantrekken met doorverkoop potentie ben ik blij dat jij het technisch beleid niet bepaald.

ftricolores1
Lid
ftricolores1

Dirruk, je bent vaak goed geinformeerd.. Zijn deze namen ook daadwerkelijk haalbaar, of maak je ons (iig mij) blij met dode mussen? Word er met deze spelers ook al onderhandeld? Ben er zeeer benieuwd naar!

Queenzine
Lid
Queenzine

En jij die, in dit geval, bepaalt met een -d schrijft moeten we natuurlijk wel serieus nemen.

Ravio
Lid
Ravio

Bart, kneus, al schrijft iemand poep met ou…. Dat maakt geen flikker uit! Het gaat erom dat je het respect op kan brengen de naam van je club goed te schrijven!!!

Dirruk
Gast
Dirruk

@Bart, Je moet mij nooit serieus nemen want als ik graag serieus genomen wil worden zou ik zeker niet op Tilbo een reactie geven over ons cluppie en/of hier de discussie aan willen gaan met andere supporters. Ik ben alleen we van mening dat wanneer je reageert, een reactie plaatst en/op een andere manier hier iets wil mededelen, je in ieder geval de naam van onze club goed schrijft. En voor de rest mag wat mij betreft iedereen taal- schrijffouten maken, want het is hier geen taalcursus van de LOI toch of wel? Zolang het maar niet onze persvoorlichter Wouter… Lees verder »

Pavi
Lid
Pavi

Als je Lukassen als mogelijke optie voor WII beschouwt kun je beter helemaal niks roepen. Volledig onhaalbaar!!

Dirruk
Gast
Dirruk

@Pavi,

Je hebt helemaal gelijk hoor. Als je als club probeert Dolberg van Ajax te huren moet je zeker niet inzetten op Lukassen.

Pavi
Lid
Pavi

En, is dat gelukt dan, Dolberg huren van Ajax ? Precies, net zo onhaalbaar als Lukassen.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ pavi
Lukassen hoeft onhaalbaar te zijn nooit geschoten is altijd mis

Dirruk
Gast
Dirruk

@Pavi,

Ga jij ze dan maar eens uitleggen op de Goirleseweg hoe het wel werkt.

Robby
Lid
Robby

Niet elke speler hoeft een doorverkoop potentie te hebben. Gaat om het balans in het team. Paar ervaren krachten in het team kan geen kwaad.

EL013
Gast
EL013

* Vejinovic en Wuytens zou ik inderdaad proberen. Zijn goede ervaren eredivisie spelers en Wuytens kan bij ons weer op zijn vertrouwde positie spelen en desnoods achterin. * Bande zou ik niet ophalen, Jaar niks gedaan en hij kan de ontwikkeling van onze buitenspelers in de weg staan. (Mocht Coulibaly vertrekken dan zou ik wel een alternatief vinden inderdaad.) *Luckassen en Ramselaar zijn simpelweg te duren om over te nemen. en ik las ergens dat sowieso luckassen de kans krijgt bij PSV omdat ze niks hebben voor centraal achterin. *Lamprou zal bij ons niet in beeld komen zolang Piet er… Lees verder »

Bomba
Lid
Bomba

Rust, 1-0 Pavlidis.

Bomba
Lid
Bomba

2-0 nog 30 min te gaan

Robben013
Lid
Robben013

Zijn er nog wissels geweest in de rust?

Xxtogos
Gast
Xxtogos

Wat slecht zeg!! En dan mensen zeggen dat we geduld moeten hebben als je een kaart hebt besteld van 320 euro’s.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Xxtogos

Als je supporer bent maakt toch niet uit hoe de selectie eruit ziet. Ik bedoel ik zal nooit het aanschaffen van een seizoenkaart af laten hangen Hoe de selectie eruit ziet. Jou reactie doet vermoeden dat jij spijt hebt dat je un seizoenkaart hebt aangeschaft..
Misschien een seizoenkaart van Barcelona nemen daar heb je stuk meer zekerheden

Invictus
Lid
Invictus

@ Forza Willem II: in mijn optiek maakt het voor veel supporters wel uit hoe de selectie eruit ziet. Mensen komen naar het stadion om vermaakt te worden en betalen daar fors voor. Als het niet uit zou maken hoe de selectie eruit zou zien dan zou men wel plaats nemen op de tribune van een amateurclub met een lagere kostprijs.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Invictus

Ieder zijn menig natuurlijk ieder zijn overweging. Maar ik zal nooit het aanschaffen van een seizoenkaart laten afhangen Hoe de selectie er uit ziet. Ook ik ben nog niet tevreden Hoe de selectie eruit ziet en vind ook dat er nog wat bij moet. En zal ook commentaar leveren als dingen niet goed zijn gaan. Maar een seizoenkaart zal ik altijd nemen

Invictus
Lid
Invictus

@ Forza: natuurlijk waardeer ik supporters die altijd achter hun club blijven staan. Maar een supporter mag soms zijn zorgen uiten.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Invictus

Tuurlijk mag dat en moet dat doe ik ook. Maar ik zal nooit twijfelen om een seizoenkaart te nemen

JVS
Lid
JVS

Heb de eerste helft gezien, maar wat is het slecht zeg! Amper kansen, goal vanuit een corner en dankzij Velthuizen geen 1-1..

franszon
Lid
franszon

jOrDeNs PeTeRs KaN hEt NiVeAu NiEt MeEr Aan

WillemDue
Lid
WillemDue

Alt + F4 aub

Robby
Lid
Robby

Meissner doet niet mee….weet iemand Waarom?

frankvandeven
Lid
frankvandeven

Is ook niet goed genoeg. Trage verdediger.

Onno
Gast
Onno

Komt goed boys! Wij zijn nu eenmaal laat aan de beurt als het gaat om het binnenhalen van spelers. Heb alle vertrouwen in Joris.

Rijenaar
Lid
Rijenaar

Ik denk dat er op dit moment al wel een aardig team staat, een paar gerichte versterkingen erbij en een paar buitenkansjes (op het laatste moment) en het kan een leuk seizoen worden.
.
Wellenreuther; Lewis-Meissner/Heerkens-Peters-? ;Llonch-Kohlert-?;Vrousai-Pavlidis-Nunnely
.
Dus er moet nog een linksback bij en een middenvelder. Dan staat je elftal in principe. Dan kijken naar buitenkansjes centraal achterin, op het middenveld nog een buitenkansje erbij en in de spits. Dus met 5 spelers erbij, waarvan 2 gerichte versterkingen, heb je al een mooi elftal.
.
Kortom, geen paniek in de tent!

UNITED
Lid
UNITED

Wa denkte van crowley jonge. Linksback is eigenlijk wel noodzakelijk voor begin van de competitie.

Rijenaar
Lid
Rijenaar

Precies, Crowley was ik nog vergeten ook, nog minder zorgen

Keiebaant
Lid
Keiebaant

Jij vergeet 1 ding, deze spelers die jij nu opnoemt hebben het vorig seizoen 72 tegendoelpunten om hun oren gehad . 72 !!! achterhoede totaal niet eredivisie waardig

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ keiebaant
4Als we Velthuizen vast leggen heb we un keeper in huis die meer rust uitstraald en de verdediging coaching kan geven aan dat zal al helpen iets wat de huilige keepers niet/nog niet hebben. Dat zal al bij dragen aan het aantal tegen doelpunten. En dan moet er ook nog acher wat bij. Maar een keeper die rust uit straalt en coaching geeft scheelt al een slok op un borrel mbt tegen doelpunten

Dirruk
Gast
Dirruk

😂🤣😂🤣😂. Nog 3 weken voordat de competitie begint en je geeft zelf aan dat er nog 5 spelers bij moeten en dan sluit je af met de woorden, “geen paniek in de tent”. Dan noem je een basis 10-tal waarbij je Wellenreuther, Heerkens en Meissner en plekje geeft, terwijl die niet basiself waardig zijn, is Peters wellicht niet elke wedstrijd inzetbaar ( kunstgras, fysiek ) en Kohlert en Nunnely hebben het talent maar moeten hun eerste minuten in de Eredivisie nog maken. De sterkhouders zijn op dit moment Lewis, Peters ( mits fit en snelle CV naast hem ) Lonch,… Lees verder »

frankvandeven
Lid
frankvandeven

Minimaal ook 1 (snelle) centrale verdediger.
72 doelpunten tegen. Belachelijk aantal. Het is dat we Sol en Isak hadden anders waren we het haasje geweest.

remember 22 5 16
Lid
remember 22 5 16

Helemaal eens met John nr.1
Joris heeft wat mij betreft al bewezen prima in staat te zijn een goed elftal samen te kunnen stellen. Even geduld nog en er komt weer een goede spits en een sterkhouder voor op het middenveld. Hup Willem II !!

De gelovige
Gast
De gelovige

Wat heeft een trainingskamp voor nut met een half basis team….
Of geeft koster toch de jeugd meer kansen….wat goed is….maar linkse rijtje niet zal halen.
Zoals vele schrijven we geloven in joris maar tijd zal het leren…ik heb er toch een hard hoofd in.
Maar ik probeer nog positief te blijven.

Shoukov
Lid

Dat positief blijven lukt je niet echt, gelovige. Lukraak babbelen daarentegen gaat weer vrij goed.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ De gelovige

Wat een reactie. Een trainingskamp heeft altijd zin dat de spelers die je hebt goed op elkaar in gespeeld raakt iedereen weer 100% fit is als de compettie start
En er staat. Een half elftal? Het elftal staat in prencipe al voor een groot gedeelte we willen op bepaalde posities betere spelers hebben. Is onderandere nieuwe 1e keeper linksbsck centrale verdediger en un (2e) spits erbij. Ja er moeten nog spelers bij. Maar dat we een half elftal is ook onzin natuurlijk.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Overgens zal er na vandaag un beslissing genomen worden of we met Piet een coantract krijgt.

Willem II
Gast
Willem II

3 weken voor de start van de competitie nog geen linksback hebben vind ik erg zorgelijk. 3 weken voor de start nog nog geen 6 of 8(hangt er vanaf waar je lonch neerzet) hebben vind ik erg zorgelijk.

Begint kwalijk te worden. Zeker omdat Joris een grote mond had dat hij de selectie klaar wilde hebben voor de voorbereiding. En tuurlijk lukt dat niet, zeker niet bij Willem II, maar zeg dan niks. Schep geen verwachtingen die je niet waar maakt.

Ravio
Lid
Ravio

Vooral dit idd!! En dat is niet de eerste keer!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Joris WILDE de selectie rond hebben ja dat is altijd het sterven. Maar elke wel denkt mens weet dat een utopie is om je selectie nu al rond te hebben met kwaliteit en zeker voor un ploeg als Willem ll. Nee ik hield er al wel rekening mee hoor dat we onze selectie nog niet rond zouden hebben. En dat zal volgens jaar niet veel anders zijn

Willem II
Gast
Willem II

Uiteraard had ik ook niet verwacht dat de selectie rond zou zijn. Maar ik had wel verwacht dat win in dit stadium niet nog 6 a 7 man zouden moeten aantrekken.
En dat we nog geen fatsoenlijke linksback zouden hebben en geen 6 of 8.

Gollipoap
Lid
Gollipoap

Mee eens, zo meteen begint de competitie en dan loop je al na een aantal wedstrijden achter de feiten aan. Technische staf heeft een heel seizoen de tijd om andere spelers te bekijken en te beoordelen. Als dit nog geregeld moet worden 3 weken voor aanvang van de competitie ben je gewoon te laat. Vergeet niet dat andere clubs ook bij ons kunnen shoppen hé! Als dat gebeurt en crowley, llonch of Lewis zijn weg wat dan? Willem II heeft geld en moet naar zijn supporters toe daadkrachtig zijn. Ten opzichte van de concurrentie ( Heracles, Zwolle, ADO ) zijn… Lees verder »