MATCHDAY: Willem II – IJsselmeervogels

19
2108

Willem II speelt zaterdagmiddag voor het eerst sinds eind februari weer een thuiswedstrijd. Tweede divisionist IJsselmeervogels is om 15.00 uur in het Koning Willem II stadion de eerste tegenstander in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Vanwege de corona-protocollen moeten supporters rekening houden met enkele aanpassingen die voor iedereen nieuw zijn.

Toegang
Het stadion is vanaf 13.30 uur open. Om een veilig bezoek aan de wedstrijd en anderhalve meter afstand tot elkaar mogelijk te maken, zijn in en rondom het Koning Willem II stadion duidelijke signing en looproutes aangebracht. Om te voorkomen dat teveel supporters tegelijkertijd het stadion betreden en verlaten, zorgen onze stewards ervoor dat dit gefaseerd verloopt. Neem vervolgens plaats op de stoel die op jouw ticket vermeld staat.

Gezondsheidscheck
Bij iedere ingang worden enkele gezondheidsvragen gesteld.Deze vragen gaan over jouw gezondheid en die van personen in jouw huishouden. Voordat supporters het stadion ingaan moeten alle vragen naar waarheid met ‘Ja’ beantwoord kunnen worden. Heb je koorts en/of benauwdheidsklachten, blijf dan thuis. Ben je in de afgelopen 14 dagen in een land geweest dat is aangemerkt als zone oranje of rood? Dan raden we je aan thuis te blijven. Bij iedere ingang kun je jouw handen desinfecteren met een ontsmettingsmiddel. 

Niet zingen
Om het besmettingsrisico te beperken is zingen of schreeuwen om de Tricolores aan te moedigen niet toegestaan. Klappen mag wel.

Horeca en fanshop
Op moment van de aftrap is het naar verwachting 35 graden. Denk eraan dat je je van tevoren en tijdens de wedstrijd goed insmeert en voldoende verkoeling zoekt. De horecapunten van Bonheur zijn vanaf 13.30 uur geopend. Let op: er is alleen koffie, thee, fris en bier verkrijgbaar, geen voedsel. De toiletten zijn gewoon open.
De fanshop is van 13.30 tot 17.30 uur open. Uiteraard kun je terecht voor onder andere het nieuwe thuis- en uitshirt. 

Parkeren
Supporters die met de auto komen kunnen gratis parkeren op Parkeerterrein 2 en 3. P2 is bereikbaar via de Ringbaan-Zuid en P3 via de Bernhard Leenestraat. Volg de instructies die je van de Willem II-stewards ter plekke krijgt.

Rookvrij
Het Koning Willem II stadion is sinds 1 juli 2020 geheel rookvrij. Dit betekent dat vanaf de schuifdeuren van het hoofdgebouw en de trapopgangen naar de overige tribunes niet langer gerookt mag worden.

Wij doen ons best om het stadionbezoek zo veilig mogelijk te maken. Omdat we daarvoor de hulp van alle supporters nodig hebben, vragen wij iedereen verantwoordelijkheid te nemen en in en rondom het stadion te allen tijde anderhalve meter afstand tot elkaar te houden.De enige uitzondering geldt voorsupporters die uit hetzelfde huishouden komen en/of jonger zijn dan 18 jaar.

19 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments