MATCHDAY: Wat gaat de uitslag worden?

8
2066

Weer geen punten afgelopen weekend. En wederom was het niet al te best, zoals je ook kunt zien aan ons live verslag. Willem II voetbalt heel aardig tot aan de 16 meter van de tegenstander, maar creëert vervolgens erg weinig. Dat was ook tegen Groningen het geval. De thuisploeg speelde zwak en Willem II had wel een puntje verdiend, maar kwam wederom niet tot score. 7 doelpunten in 9 wedstrijden, het minste van allemaal! De 1-1 was zelfs een eigen doelpunt.

Het gevolg: we staan er slecht voor! Alleen nog de Graafschap en Cambuur staan onder de Tricolores. Dat moet beter! Het verschil moet vorig seizoen is pijnlijk voelbaar. Bruno en Terell worden wekelijks gemist. Gelukkig zijn ze beide hard aan het werk voor hun herstel. Zijn ze er weer bij, dan hebben we toch zeker een prima elftal staan!! Er was echter ook positief nieuws. Jordens Peters was er weer bij en dat was gelijk duidelijk ook. De defensie kwam eigenlijk niet vaak in gevaar. Zoals we al weten is Peters voor onze verdediging een enorm belangrijke speler.

Het is dus punten sprokkelen momenteel. Komend weekend hebben we daarvoor weer een prima mogelijkheid. Heerenveen komt op bezoek. De Friezen hebben normaal altijd een prima elftal, maar draaien dit seizoen erg slecht. Afgelopen weekend was er thuis een afslachting tegen Feyenoord, dat de rust in ging met 0-5. Vooral de defensie van Heerenveen was erg zwak. Het rommelt aan alle kanten in Friesland. Het bestuur ligt met elkaar overhoop, en trainer Lodeweges stapte eerder deze week op. Wellicht dus kansen voor Willem II om te winnen en eindelijk weer eens wat velddoelpunten te gaan maken! Die kunnen we wel gebruiken. Win je vrijdag, dan sta je er met 9 punten uit 10 wedstrijden nog altijd niet erg fraai voor, maar doe je wel weer mee.

De Tricolores kunnen onze hulp de komende weken dus goed gebruiken. Met z’n allen achter onze club, dat is wat we moeten doen! Schreeuw je dus schor tegen Heerenveen, en zorg dat je er bij bent tegen Eagles en/of Heracles.

Wat denk jij dat we gaan doen?

8 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments