MATCHDAY: Bezorgen de Tricolores ons een super carnaval ?

25
2106
TILBURG - Willem II - Roda JC 0-0, koning Willem II stadion, 27-08-2016, voetbal, eredivisie voetbal seizoen 2016-2017. Tifosi spandoek 120 jaar Willem II. Sfeer.

Drie dagen na de broodnodige thuisoverwinning op VVV wacht de Tricolores opnieuw een belangrijke wedstrijd in de strijd om direct lijfsbehoud. Op zaterdagavond om wordt in het Polman Stadion afgetrapt voor de uitwedstrijd tegen Heracles. Het duel staat onder leiding van arbiter Pol van Boekel. De heren Dobre en Jansen vlaggen. De vierde official luistert naar de naam Mulder.

Het gemak waarmee onze club de zeer verdienstelijk presterende promovendus VVV opzij zette, zal veel van ons hebben verrast. Willem II hoefde niet eens groots te spelen om de aan een offday lijdende Venlonaren, die luttele dagen eerder nog landskampioen Feyenoord over de knie hadden gelegd, kansloos te laten. Een duidelijk contrast met het onthutsend zwakke en machteloze optreden op Spangen. De meer offensieve speelwijze van woensdag lijkt hiervoor een logische verklaring. Daar wil Van de Looi, die het op instelling gooit, niet aan. Het maakt het treffen met Heracles des te interessanter.

De Heraclieden verschijnen zwaar gehavend aan de aftrap. Verdediger Hardeveld moest woensdag in de met maar liefst 6-1 verloren wedstrijd tegen nac met een zware knieblessure per brancard het veld verlaten. Ook Van den Buijs haalde het einde van de wedstrijd niet. Droste, Duarte en Van Hintum waren al langere tijd geblesseerd. Coach Stegeman moet hierdoor terugvallen op jonge, onervaren krachten. Wie wel van de partij zal zijn, is de ons welkbekende en gewaardeerde oud-Willem II-er Dries Wuytens.

Heracles maakt een stroef seizoen door. De Almeloërs zijn met 24 punten terug te vinden op plek 12; 4 punten en twee plekken boven ons. Eerder dit seizoen, op 2 december vorig jaar, wisten we de punten zonder veel moeite aan de Goirleseweg te houden. De wedstrijd, die met drie goals in de eerste twintig minuten al snel beslist was, eindigde in 3-1. Hierop volgde een serie van zeven wedstrijden zonder overwinning, die afgelopen woensdag ten einde kwam.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
@win
Lid
@win

Meer kansen en de betere kansen. Onbegrijpelijk dat we geen goal gemaakt hebben….

rood wit en blauw
Gast
rood wit en blauw

En zoals zo vaak…aan de andere kant valt het doelpunt wel…1 minuut voor de rust

rood wit en blauw
Gast
rood wit en blauw

En de manier waarop…..die speler van Heracles wordt werkelijk niets in de weg gelegd….

Subjectief
Gast
Subjectief

Kut Ogbeche Kut Lachman

KruikEreNoord
Lid
KruikEreNoord

Ogbeche mist een keer een kans.. kan gebeuren toch?

rood wit en blauw
Gast
rood wit en blauw

zo’n kans? nee,niet op dit nivo!

@win
Lid
@win

En wat doet Lachman verkeerd?

De goal valt omdat Kuwas 70 meter (!) met de bal mag opkomen zonder dat iemand iets doet. Tsimikas, Meissner en Chirivella lopen alleen maar achteruit. Beetje makkelijk om deze op Lachman af te schuiven.
Houdbare bal ook trouwens.

ronald tricolore
Lid
ronald tricolore

Komt omdat die haye helemaal niks doet zowel aanvallend als verdedigend. Tsimikas heeft steeds 2 man tegenover zich. Verder ook niet al te sterk gekeept

Subjectief
Gast
Subjectief

Nee idd niet sterk gekeept. Bal komt net rechts van het midden voor brandenhorst! Naja hopen op een puntje!

Keiebaant
Lid
Keiebaant

Was inderdaad slecht verdedigd door lachman maar ook tsimikas echt heel zwak bij dit doelpunt hoor.

rood wit en blauw
Gast
rood wit en blauw

OGBECHE???????????

PAH
Gast
PAH

Dacht dat de trainer eindelijk het licht had gezien door Haye op de bank te zetten. Helaas, hij staat er weer in. Ik verwacht dat de tegendoelpunten gaan vallen aan de kant waar Haye weer traditioneel “lucht loopt te verdedigen” en de back opstoomt.

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Ondanks dat Heracles gehavend voor de dag zal komen vermoed ik dat we weer moeizaam aan de wedstrijd zullen beginnen. Kuwas speelt al een aantal wedstrijden niet best, maar voor vandaag zal er wel weer een ommekeer zijn…

wil
Lid
wil

En weer een 4-4-2 opstelling.

Tricolores Forever
Gast
Tricolores Forever

Een goed gevoel over deze wedstrijd. Leg Kuwas aan banden en je wint deze pot, tip voor de trainer: zelfde opstelling als woensdag met Azzaoui op de plek van Mo!

drobs
Lid
drobs

Klopt, alleen vd Looij gebruikt Azzaoui liever als wisselspeler!

Joske
Gast
Joske

Ik hoop ut.

In ieder geval dezelfde 11 namen, dat is alvast een goed begin!

Tricolores
Gast
Tricolores

Azzaoui is geblesseerd..

Frank
Gast
Frank

Erop en erover ! Met dezelfde instelling als tegen Roda en VVV valt er in Almelo een driepunter te halen. Met een 6-1 nederlaag in de knieën en een uitgedund elftal zonder sterkhouders komt Heracles voor ons op het juiste moment. Als deze pot niet gewonnen wordt ligt het niet aan de sterkte van de tegenstander, maar aan onze zwakte. Ik zeg ‘gewoon’ 1-3 !

Koen!
Gast

@Frank, Willem II komt dus als geroepen voor Heracles😬🤣

JoeKeenan
Lid
JoeKeenan

Heracles zal zich willen revancheren maar is verzwakt, zelfde insteek en instelling als tegen VVV. 3 punten zouden echt een stap in de goede richting betekenen.

Grenzen
Gast
Grenzen

Laten we weer niet de wonder dokter worden,zoals al veel keer is voorgekomen……