UPD Manu: Willem II niets voor mij

31
3774
Foto: Toin damen

Update: Willem II hoeft niet langer te hopen op de komst van Elvis Manu. De aanvaller van Feyenoord heeft geen trek in een (tijdelijke) overstap naar de Tilburgers.

Dat zegt Manu in gesprek met Metro. “Willem II is niets voor mij. Ik ga naar het buitenland”, aldus de aanvaller. Feyenoord hoopt Manu te kunnen verkopen en liet Willem II daarom al weten dat een verhuur niet de voorkeur van de club geniet.

Willem II is nog altijd druk bezig met het versterken van de selectie. Vooral voorin is de spoeling dun en Streppel zou dan ook graag een aantal aanvallers toevoegen aan het team. Feyenoorder Elvis Manu is in beeld om de overstap naar Tilburg te maken. Feyenoord heeft vandaag aangegeven dat de aanvaller mag vertrekken. Volgens Jan-Dirk Stouten (verslaggever RTV Rijnmond) wil Feyenoord een transfersom ontvangen voor Manu.

Willem II deed bij PSV een poging om Jozefzoon te huren, maar deze poging mislukte. Daarnaast zou ook Joris Mathijsen in beeld zijn als versterking. De verdediger heeft echter nog geen duidelijkheid gegeven over zijn toekomstplannen.

Bron: VI

Zou Manu de gewenste versterking zijn voor de voorste linie?

31 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments