Makkelijker munten tappen op de ring!

12
2224

We kennen het allemaal; de lange rij voor de muntenautomaten op de ring. Frustrerend! Dat is veranderd gelukkig.

In de zomer is Bonheur druk bezig geweest met het aanpassen van de betaalsystemen op de ring. De munten blijven, alleen het betaalgemak voor het aanschaffen van de munten is verbeterd. Naast de oude betaalautomaten zijn er 5 extra automaten geïnstalleerd waarbij ook de mogelijkheid bestaat om contactloos te betalen met je pinpas.

Contactloos betalen is een nieuwe betaalvorm waarbij je aankopen (tot € 25,00) kunt doen zonder je pincode in te voeren. Nadat je het aantal munten gekozen hebt hou je de pinpas voor de scanner en de bestelling wordt verwerkt. Let op, je pinpas moet hiervoor wel geschikt zijn. Je kunt deze herkennen aan onderstaand symbool dat achterop je pas staat. De nieuwe pinpassen zijn hier reeds van voorzien. Heb je nog geen nieuwe pas hebben dan kun je die gratis aanvragen bij je eigen bank.

Uiteraard blijft de mogelijkheid bestaan om bij de muntenautomaten contant af te rekenen. Daarnaast heeft Bonheur dit seizoen weer medewerkers rondlopen die munten verkopen (per 10 stuks). Zij zijn te herkennen aan de fel groene kleding.

Symbool voor pinpas met contactloos betalen
Symbool voor pinpas met contactloos betalen
12 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments