Home » Headlines » UPDATE; KingSide tegen Roda uitverkocht; 7133 verkocht

UPDATE; KingSide tegen Roda uitverkocht; 7133 verkocht

UPDATE:
Voor de bekerwedstrijd tegen Roda JC op donderdag 1 februari is de KingSide uitverkocht. De laatste kaarten vlogen donderdag er razendsnel uit.

In totaal zijn er 7133 kaarten verkocht. Willem II verwacht tussen 13.000 en 14.000 toeschouwers bij deze kwartfinale.

Maandag 8 januari is de kaartverkoop voor alle thuiswedstrijden van de tweede seizoenshelft, waaronder de bekerwedstrijd tegen Roda JC, gestart. Vanaf 09.00 uur zijn de kaarten zowel bij de receptie in het Koning Willem II stadion als online via www.besteljekaartje.nl verkrijgbaar.

 

 

40 reacties

 1. Die sfeer moet volgende week echt beter om van az te kunnen winnen!!!! laten we er een fucking gekkenhuis van maken ondanks de kuttijd!!!!! WIJ ZIJN WILLEM II!!!!!!

  1

  0
 2. als het stadion verbouwd is met nieuwe ingangen kun je geen wisseltruc meer doen op ABC,dus tot die tijd zul je het moetten accepteren zoals het is.

  3

  2
 3. Forza Willem II
  Forza Willem II

  Verwacht dat we uiteindelijk rond de 12 half duizend uitkomen

  1

  0
 4. dn Baaierd

  Nou hopen dat ze een goede controle gaan houden op de King Side. Dat ook echt alleen degenen met een kaartje voor op de King Side daar kunnen komen, en niet dat het weer bom vol staat en dan aan de overkant tegen een lege tribune aan kijken. Als het zo vol staat komt dat ook niet ten goede van de sfeer. Omdat iedereen meer bezig om goed te kunnen gaan staan in die verdrukking.

  10

  11
  • Forza Willem II
   Forza Willem II

   Hoe wil je dat controleren Dan? zou je kaartje in combinatie met ID moeten laten zien elke keer als je binnen komt. En als iemand niet kan en z,n kaartje heeft weggeven zou die niet binnen  mogen? Een bom volle Kingside vind ik wel best kan me er in ieder geval niet druk om maken

   8

   3
   • dn Baaierd

    Op Vak A is het denk niet erg als bij Vak C. Maar als je zo moet staan als tegen nak is het gewoon klote. Op gehokt vee heeft nog wel meer ruimte. En controle boven bij de trap eemaal boven niet meer naar beneden dan kun je zo iets handhaven. De deur naar Vak E is toch al dicht dan aan de andere zijkant ook de deur dicht.

    2

    2
   • Forza Willem II
    Forza Willem II

    @ Dn Baaierd

    Dan ga je toch via vak A of B naar C. Dat valt toch bijna niet te handhaven. Dat overvolle  is ook alleen maar tegen Nak. En misschien nog un wedstrijdje. Tegen Roda is vak.c niet zo vol…

    0

    2
   • dn Baaierd

    @Forza Willem II

    Het gaat er niet zo zeer om dat het op vak C zo druk is. Maar over het ik loop naar binnen, ik neem 4 kaarten weer mee naar buiten en neem 4 extra personen naar ABC die daar geen kaartje voor hebben. Maar hoogswaarschijnlijk voor M of N omdat dit de goedkopere alternatieven zijn. Wat nu volgens de verkoop ook weer het geval zal zijn. Het gaat uit eindelijk om het totaal beeld, om dit tegen te gaan en niet specifiek deze wedstrijden. En ik hoop ook dat ze de King Side snel zullen uitbreiden zodat er voldoende plaatsen en dus kaarten beschikbaar zullen zijn.

    3

    2
   • er is ok veelvuldig een ” walk over” vanuit het schrobbeler-vak

    2

    0
 5. Het bestellen van “eigen” plaatsen is inderdaad geen intuïtief proces. Het werkt wel prima, maar je moet op allerlei linkjes klikken die op plaatsen staan waar je ze niet verwacht. Waarschijnlijk ook meteen de reden waarom we de eerste twee bekerwedstrijden niet de mogelijkheid hadden om eerst eigen plaatsen te kopen voordat een er vrije verkoopregeling was.Verbeteringen in de toekomst zijn wenselijk en welkom. Business case hiervoor lijkt me snel gemaakt met alle mensen die nu gaan bellen.

  3

  2
  • pirot Russia

   Leg eens uit wat een intuïtief proces is, krijg het niet gevonden op Google en mijn NL is niet zo goed, alvast bedankt !

   1

   1
   • Het proces wat logisch en vanzelfsprekend is. Kortom zonder na te hoeven denken kun je op basis van de getoonde schermen je kaartje bestellen, alles wijst zich vanzelf.

    2

    0
   • Je kunt het op intuïtie (gevoel) doen.

    1

    0
  • pirot Russia

   Ok bedankt , ik doe alles op gevoel, mijn vrouw wordt er soms moe van

   3

   0
 6. koen verhoeff
  koen verhoeff

  Zo’n wedstrijd (kwartfinale KNVB-beker) zou in een stad als Tilburg  toch in een uitverkocht stadion gespeeld moeten worden! Ik ben benieuwd hoever we komen.

  30

  2
  • KruikEreNoord

   Hopen op een vol huis maar 13+ zou al netjes zijn. Come on Willem II!

   4

   6
 7. Is er een vrije verkoopregeling, of hoeveel kaarten max. per (S)CC?

  1

  4
 8. Mij lukte het ook niet. Ik kon alleen voor mezelf bestellen. Ik heb toen gebeld en ze hebben voor mijn dochter apart account aangemaakt en toen lukte het direct. Dus gewoon bellen, wanneer het niet lukt.

  1

  2
 9. Niet moeilijk doen, bellen naar 013-5490590 en dan hebben ze het maar te regelen daar. Wanneer ze genoeg belletjes krijgen gaat het vast sneller beter worden via online 🙂

  5

  0
 10. Onmogelijk online kaarten te bestellen ABC

  Waarom gaat bestellen van kaarten bij Willem II nou nooit goed. Na het selecteren van het betreffende vak (ABC) is het niet mogelijk om een aantal kaarten te selecteren. Nu wordt het dus zaak om binnen de zeer beperkte openingstijden van de receptie (bij een fulltime baan) een kaartje proberen te scoren. Gelukkig krijgt Willem II het anno 2018 nog niet voor elkaar om dit soort zaken digitaal fatsoenlijk te kunnen regelen, chapeau!! 

  8

  6
  • 013supporter

   Terwijl de teller van de beschikbare kaarten terugloopt probeer ik sinds 18:00 uur dr[e kaartjes (van drie scc’s) te bestellen voor ABC. Wat een ruksite. Ik kan wel stoelen in andere vakken reserveren….En vrij nemen voor een site die niet werkt zoals het zou moeten. MOOI NIET …KlotezooiIs hier ook binnen Willem II geen commerciële man/vrouw die snapt dat dit ook gewoon geld kost?

   5

   0
   • En netjes de link van de Willem II site gebruikt?  https://voetbal.iticketsro.com/Willem_II/CrmLogin.aspx?next=%2fwillem_II%2fcustomerreservedseats.aspx Werkte hier prima. 

    4

    0
   • Selecteer een ander prijstype, krijg ik de hele tijd.. Niet mogelijk om te bestellen. Zal morgen wel eens bellen dan maar

    0

    0
  • Forza Willem II
   Forza Willem II

   @ omogelijk online kaarten te bestellen ABC

   Meerere kaarten bestellen? Eerst kun je 1 kaartje kopen voor je eigen plaats vak. Vanaf Donderdag kun je meerdere kaarten kopen en evt ander vak…

   4

   0
   • Onmogelijk online kaarten te bestellen ABC

    Nee, hij beschrijft het probleem op een juiste manier. Het lukt mij ook niet om kaarten voor het eigen vak te kopen ABC, maar wel voor bijvoorbeeld M. En dat terwijl de teller inderdaad steeds verder afloopt.

    1

    0
   • Onmogelijk online kaarten te bestellen ABC

    en voor de volledigheid. Er is sprake van een drietal SSC, waarmee ik probeer een drietal kaarten te kopen.

    1

    0
  • Heel vervelend als het niet werkt.
   Vanmiddag binnen 1 minuut mijn kaart kunnen bestellen.

   Je dient voor 3 kaarten ook 3 accounts aan te maken zodat je per registratie 1 kaart voor het vak kunt kopen waar je SCC op staat geregistreerd.

   Lukt dat niet gewoon bellen 013-5490590.
   Mijn ervaring is dat het dan snel word opgelost,

   6

   0
 11. Waarom werkt dat bestellen nooit goed, als ik wachtwoord op wil vragen geeft ie aan dat account niet bestaat. en als je een account aanmaakt zegt ie dat hij al in gebruik is…..

  4

  1
 12. Butch

  Hoe kan “mijn plaats” nu al weg zijn, ik dacht dat je als SSC houder voorrang kreeg..?

   

  2

  0
  • Tricolores Forever

   Hier hetzelfde probleem, zometeen maar even een belletje plegen.

   0

   0
   • Butch

    Net gebeld, je moet, na inloggen, eerst op je naam klikken (rechtsboven). Dan krijg je linksonder in je scherm een Melding, daar moet je op klikken om je plaats te kopen.

    8

    0
   • Leon Meijs

    De link gebruiken op de officiele Willem II site

    3

    0
 13. Admiraal Kaas

  Bij gebrek aan een Willem II forum om deze vraag te droppen probeer ik het maar hier:Ik ben als Alkmaarder erg benieuwd hoe de Alkmaarse aanwas bevalt voor de supporters die alle wedstrijden volgen. Ik was erg blij toen Haye en met name Rienstra vertrokken, dus had ook de verwachting dat ze weinig bij Willem II klaar zouden spelen. Lewis heeft na een veelbelovende start als rechtsback bij AZ o.a. door blessures nauwelijks gespeeld (maar haalde wel af en toe rare capriolen uit) en van der Linden vond ik voor zijn blessure ook al voor AZ een hele goede speler. Ik zie ze allen nu in de basis staan en naar het lijkt soms ook belangrijk zijn met goals/assists. Graag jullie mening!

  7

  2
  • Hoi ak,

   Komt ie:

   Haye aan de bal prima, zonder bal (en dat is bij ons meer het geval dan bij jullie) zwak, mede omdat dan de pijp na een uur al leeg is.

   Rienstra is voor ons goud waard, hij heeft wel het loopvermogen wat Haye mist, maar heeft ook meer scorend vermogen en diepgang in zijn spel. Voor ons een topper, en hoop dat wij hem over kunnen nemen van Az.

   Vd Linden, goede wedstrijdmentaliteit en zeer goede trap, maar verschrikkelijke trage verdediger. Als je je het mij vraagt: gelijk doorsturen naar gae, want dat is zijn niveau.

   Lewis is zwak begonnen, maar heeft zich terug geknokt voor de rechtsback positie.

   Persoonlijk ben ik tevreden over alle spelers uitezonderd vd Linden.

   Ennuh, stuur Rens v Eijden deze kant op aub 😉

    

   32

   1
   • Helemaal mee eens Rienstra is eigenlijk te goed voor ons maar hoop dat ie volgend seizoen weer bij ons speelt (en dan niet gehuurd). Ik denk dat je hem te snel afschrijft ik zie veel overeenkomsten met Stijn al speelt ie bij jullie centraal achterin.

    12

    2
   • Admiraal Kaas

    Dank voor de antwoorden. Grappig dat jullie ervaring eigenlijk precies omgekeerd evenredig is aan hoe ze bij AZ speelden. Dat heeft denk ik ook met de wedstrijdinstelling (domineren vs afwachten) te maken. Vd Linden is sterk als hij veel aan de bal is, maar zwak als hij achter de tegenstander aan moet lopen. Rienstra is zwak aan de bal (en ook onthutsend zwak zonder bal bij AZ), maar kan in een elftal wat meer terugzakt misschien meer betekenen. Het verschil tussen Stijn Wuytens en Rienstra is bij AZ ook heel groot; Wuytens haakt redelijk moeiteloos aan het niveau aan, Rienstra haalt het niveau naar beneden. Bovendien is het een vervelende gast als het niet naar zijn zin gaat.Ga er maar vanuit dat er 0% kans is dat Rienstra volgend jaar in Alkmaar speelt, dus de kans dat jullie hem overnemen is dan denk ik groot. Haye was vooral heel erg zwak in duels, die ging hij in met de overtuiging dat hij ze ging verliezen. 

    1

    3
   • Het zit idd duidelijk in de speelwijze van een elftal hoe of spelers beter functioneren. Rienstra heeft ook bij Zwolle bewezen een goede speler te zijn, Wuytens vind ik ook een zeer goede speler, met misschien toch wel een iets fijnere techniek/overzicht dan Rienstra, maar wij zijn er dik tevreden over.

    Wat ik wel redelijk opvallend vind: Az en Willem II doen vrij vaak zaken met elkaar, schijnbaar kent men elkaars wensen😉

    3

    3
   • Blijkbaar heeft Joris daar connecties.

    3

    0
   • JTW

    Rienstra heeft bij Az toch juist prima gepresteerd, op zijn laatste seizoen na?! Was zelfs aanvoerder, dat wordt je niet zomaar. Hoe dan ook, voor ons is hij in ieder geval een topper en ik hoop echt dat hij de komende seizoenen nog bij ons speelt, maar vrees van niet.

    Van der Linden wil je eigenlijk altijd opstellen vanwege zijn spelhervattingen, maar waar is altijd de vraag. Niet mannelijk genoeg voor centraal achterin bij een team dat vaker op eigen helft speelt dan andersom, te traag als back en eigenlijk überhaupt gewoon te traag. De vraag is alleen of die 4 assists van Job tot nu toe het waard zijn om centraal kwetsbaar te zijn. Ik denk dat Haye, Azzaoui of Chirivella die bal ook wel voor kunnen slingeren.

    Lewis moest in het begin duidelijk wennen. Had ook de pech dat hij erg zwak speelde in de wedstrijden uit tegen Utrecht (2-0) en Feyenoord (5-0), dan heb je meteen als de schijn tegen. De laatste weken herpakt hij zich gelukkig uitstekend en blijkt hij een prima back voor Willem II. Verdedigend fel en veel aanvallende impulsen.

    Haye is voor Willem II ook een prima speler, maar komt snelheid en uithoudingsvermogen tekort om vaker bepalend te zijn. Geweldig afstandschot en af en toe Özil achtige steekpassjes, maar past qua type speler misschien niet altijd bij onze speelstijl. Zou bij een aanvallender spelend team veel beter tot zijn recht komen.

    6

    0