UPDATE; KingSide tegen Roda uitverkocht; 7133 verkocht

40
5395

UPDATE:
Voor de bekerwedstrijd tegen Roda JC op donderdag 1 februari is de KingSide uitverkocht. De laatste kaarten vlogen donderdag er razendsnel uit.

In totaal zijn er 7133 kaarten verkocht. Willem II verwacht tussen 13.000 en 14.000 toeschouwers bij deze kwartfinale.

Maandag 8 januari is de kaartverkoop voor alle thuiswedstrijden van de tweede seizoenshelft, waaronder de bekerwedstrijd tegen Roda JC, gestart. Vanaf 09.00 uur zijn de kaarten zowel bij de receptie in het Koning Willem II stadion als online via www.besteljekaartje.nl verkrijgbaar.

 

 

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
ADA
Gast
ADA

Die sfeer moet volgende week echt beter om van az te kunnen winnen!!!! laten we er een fucking gekkenhuis van maken ondanks de kuttijd!!!!! WIJ ZIJN WILLEM II!!!!!!

dascho
Gast
dascho

als het stadion verbouwd is met nieuwe ingangen kun je geen wisseltruc meer doen op ABC,dus tot die tijd zul je het moetten accepteren zoals het is.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Verwacht dat we uiteindelijk rond de 12 half duizend uitkomen

dn Baaierd
Lid

Nou hopen dat ze een goede controle gaan houden op de King Side. Dat ook echt alleen degenen met een kaartje voor op de King Side daar kunnen komen, en niet dat het weer bom vol staat en dan aan de overkant tegen een lege tribune aan kijken. Als het zo vol staat komt dat ook niet ten goede van de sfeer. Omdat iedereen meer bezig om goed te kunnen gaan staan in die verdrukking.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Hoe wil je dat controleren Dan? zou je kaartje in combinatie met ID moeten laten zien elke keer als je binnen komt. En als iemand niet kan en z,n kaartje heeft weggeven zou die niet binnen  mogen? Een bom volle Kingside vind ik wel best kan me er in ieder geval niet druk om maken

dn Baaierd
Lid

Op Vak A is het denk niet erg als bij Vak C. Maar als je zo moet staan als tegen nak is het gewoon klote. Op gehokt vee heeft nog wel meer ruimte. En controle boven bij de trap eemaal boven niet meer naar beneden dan kun je zo iets handhaven. De deur naar Vak E is toch al dicht dan aan de andere zijkant ook de deur dicht.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Dn Baaierd

Dan ga je toch via vak A of B naar C. Dat valt toch bijna niet te handhaven. Dat overvolle  is ook alleen maar tegen Nak. En misschien nog un wedstrijdje. Tegen Roda is vak.c niet zo vol…

dn Baaierd
Lid

@Forza Willem II Het gaat er niet zo zeer om dat het op vak C zo druk is. Maar over het ik loop naar binnen, ik neem 4 kaarten weer mee naar buiten en neem 4 extra personen naar ABC die daar geen kaartje voor hebben. Maar hoogswaarschijnlijk voor M of N omdat dit de goedkopere alternatieven zijn. Wat nu volgens de verkoop ook weer het geval zal zijn. Het gaat uit eindelijk om het totaal beeld, om dit tegen te gaan en niet specifiek deze wedstrijden. En ik hoop ook dat ze de King Side snel zullen uitbreiden zodat… Lees verder »

Johan
Gast
Johan

er is ok veelvuldig een ” walk over” vanuit het schrobbeler-vak

Farrington
Gast
Farrington

Het bestellen van “eigen” plaatsen is inderdaad geen intuïtief proces. Het werkt wel prima, maar je moet op allerlei linkjes klikken die op plaatsen staan waar je ze niet verwacht. Waarschijnlijk ook meteen de reden waarom we de eerste twee bekerwedstrijden niet de mogelijkheid hadden om eerst eigen plaatsen te kopen voordat een er vrije verkoopregeling was.Verbeteringen in de toekomst zijn wenselijk en welkom. Business case hiervoor lijkt me snel gemaakt met alle mensen die nu gaan bellen.

pirot Russia
Gast
pirot Russia

Leg eens uit wat een intuïtief proces is, krijg het niet gevonden op Google en mijn NL is niet zo goed, alvast bedankt !

Farrington
Gast
Farrington

Het proces wat logisch en vanzelfsprekend is. Kortom zonder na te hoeven denken kun je op basis van de getoonde schermen je kaartje bestellen, alles wijst zich vanzelf.

Farrington
Gast
Farrington

Je kunt het op intuïtie (gevoel) doen.

pirot Russia
Gast
pirot Russia

Ok bedankt , ik doe alles op gevoel, mijn vrouw wordt er soms moe van

koen verhoeff
Lid
koen verhoeff

Zo’n wedstrijd (kwartfinale KNVB-beker) zou in een stad als Tilburg  toch in een uitverkocht stadion gespeeld moeten worden! Ik ben benieuwd hoever we komen.

KruikEreNoord
Lid
KruikEreNoord

Hopen op een vol huis maar 13+ zou al netjes zijn. Come on Willem II!

Rijenaar
Gast
Rijenaar

Is er een vrije verkoopregeling, of hoeveel kaarten max. per (S)CC?

dtahta
Gast
dtahta

lezen, moeilijk hè?

Dennis
Gast
Dennis

Mij lukte het ook niet. Ik kon alleen voor mezelf bestellen. Ik heb toen gebeld en ze hebben voor mijn dochter apart account aangemaakt en toen lukte het direct. Dus gewoon bellen, wanneer het niet lukt.

TilboRob
Lid
TilboRob

Niet moeilijk doen, bellen naar 013-5490590 en dan hebben ze het maar te regelen daar. Wanneer ze genoeg belletjes krijgen gaat het vast sneller beter worden via online smile

Onmogelijk online kaarten te bestellen ABC
Gast
Onmogelijk online kaarten te bestellen ABC

Waarom gaat bestellen van kaarten bij Willem II nou nooit goed. Na het selecteren van het betreffende vak (ABC) is het niet mogelijk om een aantal kaarten te selecteren. Nu wordt het dus zaak om binnen de zeer beperkte openingstijden van de receptie (bij een fulltime baan) een kaartje proberen te scoren. Gelukkig krijgt Willem II het anno 2018 nog niet voor elkaar om dit soort zaken digitaal fatsoenlijk te kunnen regelen, chapeau!! 

013supporter
Gast
013supporter

Terwijl de teller van de beschikbare kaarten terugloopt probeer ik sinds 18:00 uur dr[e kaartjes (van drie scc’s) te bestellen voor ABC. Wat een ruksite. Ik kan wel stoelen in andere vakken reserveren….En vrij nemen voor een site die niet werkt zoals het zou moeten. MOOI NIET …KlotezooiIs hier ook binnen Willem II geen commerciële man/vrouw die snapt dat dit ook gewoon geld kost?

Eula
Gast
Eula

En netjes de link van de Willem II site gebruikt?  https://voetbal.iticketsro.com/Willem_II/CrmLogin.aspx?next=%2fwillem_II%2fcustomerreservedseats.aspx Werkte hier prima. 

JVS
Gast
JVS

Selecteer een ander prijstype, krijg ik de hele tijd.. Niet mogelijk om te bestellen. Zal morgen wel eens bellen dan maar

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ omogelijk online kaarten te bestellen ABC

Meerere kaarten bestellen? Eerst kun je 1 kaartje kopen voor je eigen plaats vak. Vanaf Donderdag kun je meerdere kaarten kopen en evt ander vak…

Onmogelijk online kaarten te bestellen ABC
Gast
Onmogelijk online kaarten te bestellen ABC

Nee, hij beschrijft het probleem op een juiste manier. Het lukt mij ook niet om kaarten voor het eigen vak te kopen ABC, maar wel voor bijvoorbeeld M. En dat terwijl de teller inderdaad steeds verder afloopt.

Onmogelijk online kaarten te bestellen ABC
Gast
Onmogelijk online kaarten te bestellen ABC

en voor de volledigheid. Er is sprake van een drietal SSC, waarmee ik probeer een drietal kaarten te kopen.

Arjan
Gast
Arjan

Waarom werkt dat bestellen nooit goed, als ik wachtwoord op wil vragen geeft ie aan dat account niet bestaat. en als je een account aanmaakt zegt ie dat hij al in gebruik is…..

Butch
Lid
Butch

Hoe kan “mijn plaats” nu al weg zijn, ik dacht dat je als SSC houder voorrang kreeg..?

 

Tricolores Forever
Gast
Tricolores Forever

Hier hetzelfde probleem, zometeen maar even een belletje plegen.

Butch
Lid
Butch

Net gebeld, je moet, na inloggen, eerst op je naam klikken (rechtsboven). Dan krijg je linksonder in je scherm een Melding, daar moet je op klikken om je plaats te kopen.

Leon Meijs
Lid
Leon Meijs

De link gebruiken op de officiele Willem II site

Admiraal Kaas
Gast
Admiraal Kaas

Bij gebrek aan een Willem II forum om deze vraag te droppen probeer ik het maar hier:Ik ben als Alkmaarder erg benieuwd hoe de Alkmaarse aanwas bevalt voor de supporters die alle wedstrijden volgen. Ik was erg blij toen Haye en met name Rienstra vertrokken, dus had ook de verwachting dat ze weinig bij Willem II klaar zouden spelen. Lewis heeft na een veelbelovende start als rechtsback bij AZ o.a. door blessures nauwelijks gespeeld (maar haalde wel af en toe rare capriolen uit) en van der Linden vond ik voor zijn blessure ook al voor AZ een hele goede speler. Ik… Lees verder »

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Hoi ak, Komt ie: Haye aan de bal prima, zonder bal (en dat is bij ons meer het geval dan bij jullie) zwak, mede omdat dan de pijp na een uur al leeg is. Rienstra is voor ons goud waard, hij heeft wel het loopvermogen wat Haye mist, maar heeft ook meer scorend vermogen en diepgang in zijn spel. Voor ons een topper, en hoop dat wij hem over kunnen nemen van Az. Vd Linden, goede wedstrijdmentaliteit en zeer goede trap, maar verschrikkelijke trage verdediger. Als je je het mij vraagt: gelijk doorsturen naar gae, want dat is zijn niveau.… Lees verder »

Robby
Gast
Robby

Helemaal mee eens Rienstra is eigenlijk te goed voor ons maar hoop dat ie volgend seizoen weer bij ons speelt (en dan niet gehuurd). Ik denk dat je hem te snel afschrijft ik zie veel overeenkomsten met Stijn al speelt ie bij jullie centraal achterin.

Admiraal Kaas
Gast
Admiraal Kaas

Dank voor de antwoorden. Grappig dat jullie ervaring eigenlijk precies omgekeerd evenredig is aan hoe ze bij AZ speelden. Dat heeft denk ik ook met de wedstrijdinstelling (domineren vs afwachten) te maken. Vd Linden is sterk als hij veel aan de bal is, maar zwak als hij achter de tegenstander aan moet lopen. Rienstra is zwak aan de bal (en ook onthutsend zwak zonder bal bij AZ), maar kan in een elftal wat meer terugzakt misschien meer betekenen. Het verschil tussen Stijn Wuytens en Rienstra is bij AZ ook heel groot; Wuytens haakt redelijk moeiteloos aan het niveau aan, Rienstra… Lees verder »

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Het zit idd duidelijk in de speelwijze van een elftal hoe of spelers beter functioneren. Rienstra heeft ook bij Zwolle bewezen een goede speler te zijn, Wuytens vind ik ook een zeer goede speler, met misschien toch wel een iets fijnere techniek/overzicht dan Rienstra, maar wij zijn er dik tevreden over.

Wat ik wel redelijk opvallend vind: Az en Willem II doen vrij vaak zaken met elkaar, schijnbaar kent men elkaars wensen😉

Frietmet
Gast
Frietmet

Blijkbaar heeft Joris daar connecties.

JTW
Lid
JTW

Rienstra heeft bij Az toch juist prima gepresteerd, op zijn laatste seizoen na?! Was zelfs aanvoerder, dat wordt je niet zomaar. Hoe dan ook, voor ons is hij in ieder geval een topper en ik hoop echt dat hij de komende seizoenen nog bij ons speelt, maar vrees van niet. Van der Linden wil je eigenlijk altijd opstellen vanwege zijn spelhervattingen, maar waar is altijd de vraag. Niet mannelijk genoeg voor centraal achterin bij een team dat vaker op eigen helft speelt dan andersom, te traag als back en eigenlijk überhaupt gewoon te traag. De vraag is alleen of die 4… Lees verder »