Sparta-Beker: KingSide UITVERKOCHT! (vrije verkoop gestart)

38
12080

Op woensdag 18 december komt Sparta Rotterdam op bezoek voor de tweede ronde van het TOTO KNVB-bekertoernooi. De aftrap in het Koning Willem II stadion is om 19.45 uur. Hieronder vind je de informatie over de kaartverkoop.

De kaartverkoop gaat in twee fases. In de eerste fase hebben seizoenkaarthouders de mogelijkheid om hun eigen stoel met korting terug te kopen. Tijdens de tweede fase is er een vrije verkoop en kan iedereen een of meerdere kaarten bestellen. Seizoenkaarthouders die in de tweede fase een kaartje kopen, krijgen geen korting.

Kaarten voor Willem II – Sparta Rotterdam kunnen ook gekocht worden aan de receptie (maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00). Op donderdag 21 november is er een koopavond en is de receptie geopend van 17.00 tot 20.00 uur.

Vrije verkoop: (Maandag 25 november 09.00 uur t/m woensdag 18 december 19.45 uur)

Vak t/m 12 jaar vanaf 13 jaar
Korte zijde (ABC, K, L, LR, LS, M, N, O, P) €7,50 €10,00
Lange zijde (E, F, G, H, J, EZ, EN) €7,50 €12,50

38
Reageer op dit artikel

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
16 Discussie draadjes
22 Discussie antwoorden
0 Volgers
 
Meest gereageerde discussie
Populairste dicussies
27 Gereageerd
ThomasGoirle HalleePoppelsKorvel013Spannie Recent gereageerd
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
De Schonste Van Ut Land
Lid
De Schonste Van Ut Land

Volgens mij gaat de verkoop helemaal niet zo slecht als werd gedacht, Kingside uitverkocht en ook E en F raken steeds voller. Als je straks 10.000 man hebt zitten voor de tweede ronde beker dan is dat een prima aantal!

Poppels
Lid
Poppels

Fijn, krijgen we toch de dagjesmensen op ons vakkie.

Tilly-Centraal
Gast
Tilly-Centraal

Inderdaad! Nieuw bloed dat het WII virus tot zich neemt en die de kar gaan trekken als wij nog ouder en lilluker zèn. Die dagjesmensen kopen (wel) een kaart, prima.

Korvel013
Lid
Korvel013

toch verrassend (beschamend?) weinig man op de Kingside die zijn kaart meteen heeft overgekocht voor de vrije verkoop begint?

SpannieTricolores
Lid
SpannieTricolores

Nu wel, net kaart besteld

KruikenTrots
Lid
KruikenTrots

Vergeet iemand op aan de Goirlseweg her knopje in te drukken om verkoop vrij te geven? Online zijn nog geen extra kaartjes te koop…🙄

KruikenTrots
Lid
KruikenTrots

Is al opgelost ✌️

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

Mooi om te zien dat de competitie wedstrijd tegen Sparta volgende week zo goed als uitverkocht is. Had nooit kunnen denken een aantal jaar geleden dat dit soort wedstrijden uitverkocht zouden worden, Willem II is goed bezig.

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

en de supporters uiteraard, denk dat er veel mensen naar het stadion komen om de geweldige sfeer te proeven in het stadion, zulke stadions zijn zeer schaars in Nederland.

Koen Verhoef
Lid
Koen Verhoef

Ook op de supporterssite van Sparta loven ze de sfeer in ons stadion.
http://www.itwm.nl/artikel.php?t=Op+naar+een+vol+uitvak+in+Tilburg

Roi Guillaume II
Lid
Roi Guillaume II

Zijn er meer mensen hier die wel hun stoel hebben teruggekocht en betaald via iDeal, maar geen eTicket hebben ontvangen?

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Roi Guillaume II

Nee ik niet. maar ff ff bellen naar de receptie dan komt het goed.. want de mail moet je E-ticket moet je als betaald hebt vrijwel meteen krijgen.

Bilto
Gast
Bilto

Bilto is er te laat bij, schele knuppel da ik ben.

Evert de Goalehouder
Gast
Evert de Goalehouder

Beste Bilto, Zelfhaat is in geen geval de oplossing. Ik merk het ook bij veel jonge kinderen die onder grote druk gebukt gaan. Zij plaatsen veelal bewerkte foto’s van zichzelf die voldoen aan een bepaald ideaalbeeld. En waarom Bilto? Omdat zij van de vriendjes en vriendinnetjes maar vooral ook hun ouders daar aan moeten voldoen. En dat lukt niet altijd. Kinderen worden onzeker en zijn bang om fouten te maken waardoor zij niet meer aan dat ideaalbeeld voldoen. Een treurige ontwikkeling in mijn boekje. Ook u, Bilto, mag fouten maken. Leg uzelf niet de druk op dat u niet eens… Lees verder »

Kruik
Gast
Kruik

Evert ff serieus, word jij nooit moe van jezelf?

Bilto
Gast
Bilto

Bedankt Evert. Dit doet me goed. Een fijne eerste stap in deze zware tijden. Hopelijk kan ik mezelf ooit vergeven.

Goirle Hallee
Lid
Goirle Hallee

Je blijft een lul, Bilto

Linssen
Gast
Linssen

Kaarten in de pocket.
Online wilde het niet lukken maar aan de receptie geholpen door een heel vriendelijke meid vandaag met een vrolijke babbel. Daar kom ik nog ouderwets voor naar het stadion. Toppie

WillemIIgoals
Lid
WillemIIgoals

Off topic, zie net dat de thuiswedstrijd in de Eredivisie tegen Sparta al bijna is uitverkocht, zelfs in de ere-vakken. Leuk om te zien dat Willem II echt leeft in de stad.

dennism
Lid
dennism

Nog 90 kaarten als je op de vakken klikt. Dat is weer een uitverkocht Koning WillemII stadion. Super!

Pilske
Lid
Pilske

Er zijn nog 115 kaarten te koop wink

daniel
Gast
daniel

Er komen helaas geen tickets beschikbaar bij mij.. ook niet als ik op mijn naam klik of op de toegoevoede link. Iemand tips?

LK1896
Lid
LK1896

Heb je een seizoenskaart gekoppeld aan het account (met andere woorden, log je in met het juiste account)? Zo ja, morgen even bellen naar Willem II en dan helpen ze je.

Dafkuh
Lid
Dafkuh

Bij de receptie kun je ook kopen

Bobby
Gast
Bobby

Weet iemand waarom ik als seizoenskaarthouder deze reactie krijg?

“Voor deze activiteit kan je geen tickets kopen. Standaardtickets zijn nu niet beschikbaar omdat er geen prijslijst gevonden is. Er zijn geen kortingtickets of abonneeprijzen voor deze activiteit.”

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Bobby

Inloggen en dan rechtsboven op butten klikken profiel dan zie je naam staan daar op klikken en rest wijst voor zich

Zoals LK1896 hier onder ook al aangeeft

LK1896
Lid
LK1896

Voor de mensen waarbij het niet lukt om een ticket te bestellen. Log in bij besteljekaartje.nl en klik rechtsboven op je naam (ga dus naar je profiel). Daar zie je een waarschuwing om je stoel terug te kopen en dan kun je een kaartje kopen.

Robby
Lid
Robby

Hetzelfde als bij de bekerfinale

Tilly-Centraal
Gast
Tilly-Centraal

Dees werkt inderdaad perfect. Tnks voor de toelichting Low-Kick!

Bekerduel Sparta thuis
Gast
Bekerduel Sparta thuis

Meer mensen last van deze melding bij het willen bestellen?

Voor deze activiteit kan je geen tickets kopen. Standaardtickets zijn nu niet beschikbaar omdat er geen prijslijst gevonden is. Er zijn geen kortingtickets of abonneeprijzen voor deze activiteit.

LK1896
Lid
LK1896

Jep…

Korvel013
Lid
Korvel013

bovenaan in het menu even op je naam klikken, dan zou het moeten werken.

roemir
Lid
roemir

Aantrekkelijke entréeprijs vastgesteld. Daar hoeft niemand het voor te laten. Komende thuiswedstrijd generale repetitie tegen Sparta….