Luister nu De Korvelse Kant kerstspecial met Jordens Peters deel 1: Jaaroverzicht!

16
2215

In deze speciale aflevering van De Korvelse Kant zijn de heren op bezoek bij aanvoerder Jordens Peters. Aan zijn keukentafel in Maaskantje bespreken ze dit bewogen Willem II-jaar. Hoe beleefde hij de winst op aartsrivaal NAC? En wat deed de vuurzee op de Heuvel met de spelers in de bus? Daarnaast praten we met Betina, de eigenaresse van Café De Kok, over hoe zij terugkijkt op die dolle boel voor haar kroeg thuis tegen AZ en vertelt de chauffeur van de spelersbus hoe hij in godsnaam door die rook kon rijden.

Ook bespreken we met Jordens de bekerfinale en de vervelende nasleep die deze voor hem had en praten we met Sywert van Tilburg Tifosi over het enorme tribunedoek dat veel lof oogstte in De Kuip en ver daarbuiten. Thema dit jaar was natuurlijk ‘Niet de beste, maar wel de gekste!’, wij spraken de maker, MC en initiatiefnemer Dennis over het succes van dit lied. Jordens vertelt over hoe hij de ontwikkeling op de tribunes ervaart en wat dat betekent voor de spelers.

De Korvelse Kant wordt aangeboden door De Kruikenzeiker en Roem & Glorie en wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting KingZine. De heren van De Korvelse Kant bedanken Jordens Peters, Willem II, Arno Arts, Fran Sol en Pol Llonch voor hun medewerking.

Voor 1 uur en 19 minuten luisterplezier ga je naar:

? Spotify: spoti.fi/2ZmEzxh
? SoundCloud: bit.ly/2SnYniz
? Apple: apple.co/2siBDG2

Op Tweede Kerstdag komt er nóg een special online met Jordens Peters dus ruim daar ook maar vast een uurtje voor in.

16 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments