Vergeet niet te stemmen: Logistic Force MOTM: Willem II – Vitesse

32
3442

In samenwerking met Logistic Force organiseert tilbo.com na iedere thuiswedstrijd een man of the match verkiezing. Dit werkt als volgt: iedere speler die meer dan 15 minuten gespeeld heeft doet mee aan de verkiezing. In de twee dagen na afloop van een wedstrijd kan er door alle bezoekers van tilbo.com gestemd worden.


De speler met de meeste stemmen is MOTM en ontvangt 5 punten in de speler van het jaar klassement. De nr’s 2, 3 en 4 in de verkiezing van de MOTM ontvangen respectievelijk 3, 2 en 1 punt(en) voor de speler van het jaar verkiezing. Aan het einde van het seizoen zal een verkiezing gehouden worden om de speler van het jaar te bepalen, de vijf spelers met het meeste punten komen hiervoor in aanmerking. Op die manier wordt bepaalt wie de opvolger wordt van Pol Llonch, speler van het jaar 2018/2019.

De MOTM voor Willem II tegen Vitesse was?

 • Dries Saddiki (65%, 626 Stemmen)
 • Ché Nunnely (9%, 83 Stemmen)
 • Rick Zuijderwijk (7%, 71 Stemmen)
 • Pol Llonch (3%, 33 Stemmen)
 • Sebestian Holmén (3%, 29 Stemmen)
 • Damil Dankerlui (3%, 27 Stemmen)
 • Freek Heerkens (3%, 27 Stemmen)
 • Timon Wellenreuther (2%, 21 Stemmen)
 • Mats Köhlert (2%, 19 Stemmen)
 • Jordens Peters (2%, 17 Stemmen)
 • Paul Gladon (0%, 3 Stemmen)
 • Fernando Lewis (0%, 2 Stemmen)
 • Marios Vrousai (0%, 2 Stemmen)

Totaal stemmers: 960

Laden ... Laden ...

Wat is Logistic Force?
Logistic Force is al jarenlang trouwe sponsor van Willem II en dit seizoen zelfs te bewonderen als rugsponsor van de uitshirts. Logistic Force is een HR-dienstverlener met een focus op de transport en logistiek. Ben jij op zoek naar de betere baan in de transport of logistiek? Neem dan vooral eens een kijkje op de website van Logistic Force.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
frankvandeven
Lid
frankvandeven

Ik gun het Dries. Ben blij dat hij nu echt kan laten zien wat hij kan.

kurt zaro
Gast
kurt zaro

hoef nie te stemmen, valt weinig te stemmen. we unnu bout zeg. hoop det er gauw verandering komt.lang geleden det ik ze zo slecht heb gezien.nog nie ene fatsoenelijke aan val.

Ravio
Lid
Ravio

Dat mag u niet zeggen meneer zaro…. Joris wist nog niet zo lang dat we weer Eredivisie zouden spelen…. Ow wacht…… Nou, maar hij moet dan ook de markt op met een lege knip….. Ow wacht….. Maar goed, toen Crowley weg ging liepen de gesprekken met zijn opvolger al, dus geen paniek…. Die gesprekken gaan per post duif en die is bijna terug! Dan gaan we wat beleven!

Splinter F
Lid
Splinter F

Aan de minnetjes te zien wordt je opmerking je niet in dank afgenomen Ravio. Maar wanneer mag de (tot nu jaarlijks terugkerende kwestie over Joris zn aankoopbeleid) dan wel losbarsten? Hij heeft zeker goede zaken verricht, maar er zijn toch echt wel een aantal zaken waar ik mijn twijfels over heb. Ik koop een seizoenkaart om vanaf wedstrijd 1 naar een volledig op elkaar ingespeeld elftal aan te komen moedigen dat een goedverzorgde pot voetbal op de mat legt. Een team en een club die er klaar voor zijn! Nu zien mensen de eerste 3 of 4 thuiswedstrijden waarschijnlijk hetzelfde… Lees verder »

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Splinter F
Een beetje naief om vanaf wedstrijd 1 volledig ingspeeld team te verwachten? Met een tranferperiode dat nog de 2 sept loopt. Ik had ook gehoopt dat er al meer spelers waren. Maar de spelers die op heden zijn gehaald zijn wel spelers waar we veel plezier aan kunnen hebben.

Splinter F
Lid
Splinter F

@Forza Ik denk dat je als seizoenkaarthouder best mag verwachten dat een club zijn zaakjes op tijd op orde heeft; daar ben je commercieel gezien ” klant” voor (hetgeen je als supporter verwacht). Bovendien is deze discussie al vaker gevoerd (vorig jaar) en zou je verwachten dat met de inkomsten uit verkopen van spelers als Sol en Daniel en het geld van o.a. Virgil, Frenkie en andere financiele meevallers het eenvoudiger zou moeten zijn op zn minst een middenvelder aan te trekken? Afgelopen wedstrijd staat Dankerlui op het middenveld, en krijgen Sadikki en Llonch geel. Gelukkig is er geen van… Lees verder »

UNITED
Lid
UNITED

Het kan altijd sneller. Alleen krijg je dan een minder goede selectie. Beter dat je aan het begin van het seizoen ligt te janken ipv aan het einde.

Ravio
Lid
Ravio

Joris heeft vroeger heel wat handtekeningen op ballen gezet…. En het zijn die handtekeningenjagers die nu geen kritische noot tegen hun Joris tolereren…. De feiten liegen niet, maar dat doet helemaal niet ter zake bij de downie duimpjes brigade…

wil
Lid
wil

Keeper van Vitesse heeft volgens mij de gehele wedstrijd 1 bal op doel gehad.

TW013x
Lid
TW013x

*Gestemd

Relativist
Lid
Relativist

De selectie is te smal. Geen backup én dus geen concurrentie voor de meeste spelers. Willem II was onmachtig en niemand kon een deuk in een pakje boter trappen. Maar Vitesse creëerde zelf ook weinig kansen. De tegendoelpunten waren het gevolg van persoonlijke fouten (Lewis en Holmén).
Wel een verdiende overwinning van Vitesse.
En als we dan toch namen noemen; Nunnely oogt misschien wel snel en dreigend, maar oogste ook nul rendement.
De noodzaak van twee á drie versterkingen was pijnlijk duidelijk.

Wally58
Lid
Wally58

Holmen kon weinig doen aan doelpunt

Frankwie
Gast
Frankwie

Leverde de bal dom in, maar uiteindelijk laat de keeper hem gaan ipv ingrijpen…

Sogetup
Lid
Sogetup

De 12e man

Klemvast
Gast
Klemvast

Kingside MOTM
Het team heeft niets gecreëerd. Wanneer dringt het bij de leiding door dat we een vet keepersprobleem hebben.
Dit kan echt niet langer. Hij leert niet van zijn fouten. Ingrijpen graag.
Gladon heeft een keer of 50 zijn arm omhoog gehouden om de bal te krijgen. Die kwam vervolgens niet.
Buitenspelers wachten zo lang met de voorzet dat de verdediging alle tijd heeft om zich te organiseren, of ze dribbelen net zo lang zodat ze de bal verliezen. Geen creativiteit of verrassing.
Volgende keer kan alleen maar beter. Dat dan weer wel.

Bram1979
Lid
Bram1979

Je zegt dit kan niet langer we hebben 2 wedstrijden gespeeld en een keer gewonnen en een keer verloren wacht gwn eens twee weken af.

Klemvast
Gast
Klemvast

Leo,

ik ben vorig seizoen nog niet vergeten. 72 tegendoelpunten. Natuurlijk zijn die niet allemaal de schuld van onze keeper, maar ik durf wel te stellen dat hij ons menig wedstrijdpunt gekost heeft. Maar jij je zin; ik ga nu twee weken afwachten.

Kolpol
Gast
Kolpol

Ik dacht dat een forum lid een grapje maakte over Dankerlui op 10. Maar het was waarheid, mijn hemel. Zoveel cash binnen geharkt vorig jaar en dan niet eens een selectie al 2 wedstrijden kunnen opstellen.

Vrousai nooit meer in de spits zetten.
Heerkens geen links back meer.
Onze Duitse keeper die weer vreemd grabbelt. En 2de goal gruwelijk de fout in!
Gladon ook geen pepernoot geraakt.

Met alle respect maar als saddiki de beste is van het veld dan klopt er iets voor mijn gevoel niet.

Werk aan de winkel Joris en wel deze week!! 2 belangrijke potten op komst!!!

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

Heerkens nooit meer linksback? Waarom praten we niet over de heer Köhlert die zelfs een lichtpaal niet kon dribbelen. Ik heb Lesly de Sa betere wedstrijden zien spelen en heb ik ermee alles gezegd.

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Kohleer heeft geen een fatsoenlikke bal gehad. Omdat freek alle snelheid uit een aanval haalt omdat ie alles met rechts moet doen

Plugske
Lid
Plugske

Inderdaad Heerkens geen linksback meer. Hoe goed hij het ook probeert, het is niet zijn positie. De combinatie met Köhlert wil daardoor ook niet vlotten. Voorzetten kan hij niet met links en moet eerst naar binnen toe trekken om de bal bij zijn rechter te krijgen. Köhlert mist voornamelijk fysiek waardoor hij te gemakkelijk van de bal wordt gezet.

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Gladon geen pepernoot geraakt. Vind ik niet gel met een middenveld dat ALLES uiteruit speelt en 0 keer op goal schiet

Lewis misschien wel de slechtsre vandaag

Frankwie
Gast
Frankwie

Gladon ook onder iedere bal door. Geen kop- of ander duel gewonnen…

Frietmet
Lid

Nou liepen er bij Vitesse ook wel 2 bomen van kerels rond. Het is geen schande de mindere zijn tegen vitesse.

Huphuphup
Lid
Huphuphup

Dries de enige die meer dan een 6 verdient. De rest was matig zonder idee. Een linksback en 10 zijn hard nodig (en een fitte backup spits).

Plugske
Lid
Plugske

Het publiek was het enige positieve aan de wedstrijd. Sadikki was misschien de betere speler en dat wil iets zeggen. Er zat geen enkel idee in het spel, veel knullig balverlies en slechte passes. Hoop dat Joris wat meer druk gaat zetten met nieuwe spelers want dit kan echt niet en gaat erg zwaar worden anders om onze ambitie van linker rijtje waar te gaan maken.

MarcoTjuhh
Lid
MarcoTjuhh

Ik denk dat het er geen 1 verdient wat een drama vanavond. Hoop dat er komende week toch echt een linksback een 6 en 10 komt want het is echt hard nodig

jimvanfessem
Lid
jimvanfessem

Op het veld stonden 11 pupillen. Wordt een lang en moeizaam jaar op deze manier….

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

Dikke 10 voor de supporters. Dikke nul voor Koster en zijn Dankerlui. Creativiteit op het middenveld nul. Trainen met gesloten deuren? Waarom? Om dit spel te laten zien? Waar is de tactiek? De ideeën? Zelfs Lewis weet niet meer wat ie moet doen. Bah.

stafleu
Lid
stafleu

Een beetje meer respect voor Dankerlui is wel op zijn plaats. Er stonden wel slechtere spelers op het veld, terwijl die ook nog op hun normale positie mochten spelen. Wissels hadden anders gekund. Onze Kohlert had je er beter af kunnen halen dan Vrousai. Die had vanaf links mogelijk meer dreiging gehad.

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

Ik heb niks tegen Dankerlui. Hij doet zijn best. Ik had over de beslissing van de heer Koster om hem altijd en overal te laten voetballen te koste van alles.

Tofting
Gast
Tofting

Het publiek.