Llonch enkele weken uitgeschakeld

7
1272
Foto: Toin Damen ©

Willem II moet het enkele wedstrijden stellen zonder Pol Llonch. De aanvoerder viel in Rotterdam geblesseerd uit en mist daardoor minstens de thuiswedstrijd tegen Ajax. ‘Het is een gemis dat Pol het team de komende wedstrijden niet op het veld kan aansturen’, zegt trainer Fred Grim in de voorbeschouwingsvideo op de wedstrijd van aanstaande zaterdag.

Hoeveel weken Llonch niet in actie kan komen is moeilijk te zeggen. Grim: ‘Dat kunnen twee, maar ook vier weken zijn. Dat is afhankelijk van zijn herstel.’ Ook achter de naam van Mats Köhlert staat voor Ajax-thuis een vraagteken. 

Crowley
Door de blessure van Llonch maakte tegen Sparta Daniel Crowley zijn rentree. Grim is te spreken over zijn invalbeurt. ‘Daniel viel goed in. Met hem binnen de lijnen kwam er meer voetbal in het elftal. Hij heeft rust aan de bal, is balvast en verbindt het spel van achter naar voren.’ Is Crowley tegen Ajax de logische vervanger van Llonch? ‘Dat zou kunnen. We hebben nog een training te gaan en hakken daarna knopen door.’ 

7 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments