Teleurstellende wedstrijd tegen ADO eindigt in 1-1

270
2927
Llonch op de hielen gezeten door El Khayati (foto: (c) Toin Damen)

In dit liveblog zullen we alle ontwikkelingen rondom de belangrijke thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag bijhouden.

18:26 Einde wedstrijd: Het is afgelopen. Beide ploegen pakken 1 punt en daar heeft eigenlijk niemand wat aan.

18:20 6 minuten extra: De extra speeltijd bedraagt 6 minuten.

18:14 Dubbele wissel Willem II: In een poging wat te forceren voert Petrovic een dubbele wissel door. Selahi en Romeny komen voor Llonch en Nunnely

18:09 Van Beek voor Pavlidis: Petrovic grijpt in na de rode kaart van Peters. Sven van Beek komt in de ploeg voor Vangelis Pavlidis.

18:05 Ook Willem II met 10: Peters pakt zijn tweede gele kaart en zo komt ook Willem II met 10 man te staan.

17:54 Heerkens geblesseerd: Freek Heerkens moet geblesseerd het veld verlaten, zijn plek wordt ingenomen door Derrick Köhn.

17:52 Stand weer gelijk: Ook ADO krijgt een penalty. Pinas haalt de trekker over en scoort de 1-1

17:48 Driedubbele wissel bij ADO: Aan de kant van ADO worden 3 wissels doorgevoerd. Zuiderloon, Adekanye en Besuijen verlaten het veld. Hun plaats wordt ingenomen door Goossens, Arweiler en Besuijen. In de rust was bij Willem II al een wissel doorgevoerd. Trésor is in het veld gekomen voor Köhlert

17:36 Willem II op voorsprong: De net ingevallen Trésor schiet Willem II uit een penalty op voorsprong.

17:18 Rust: Het is rust en de stand is helaas nog steeds 0-0. Wij blijven van mening dat het 1-0 hoorde te staan maar helaas werd de goal van Spieringhs afgekeurd.

17:13 Rode kaart ADO: ADO speler Gomelt verliest de bal en trapt daarna Wriedt van achteren neer. Scheidsrechter Mulder geeft hem daarvoor de rode kaart.

16:48 Doelpunt Willem II afgekeurd: Het houdt niet op, niet vanzelf. Wesley Spieringhs lijkt Willem II op voorsprong te koppen maar de goal wordt afgekeurd. Waarom is ons niet helemaal duidelijk.

16:45 Wedstrijd nog in evenwicht: Na een goed kwartier spelen zijn er nog geen grote kansen geweest. Beide ploegen proberen wel de weg naar het doel te vinden.

16:30 Wedstrijd afgetrapt: in een zonnig Tilburg is de wedstrijd begonnen.

16:15 Brood, we moeten beter zijn aan de bal: Bij ADO Den Haag was het afgelopen weekend misschien wel net zo slecht als bij ons. Tegen Fortuna kon ADO nauwelijks een kans creëren. Trainer Brood heeft daarom ingegrepen. In het interview met ESPN voor de wedstrijd geeft Brood aan dat hij spelers heeft opgesteld die beter aan de bal zijn. Op die manier hoopt hij weer meer te creëren.

16:10 Petrovic blij dat Heerkens en Llonch terug zijn: In het interview met ESPN geeft Petrovic aan dat hij blij is dat er met Heerkens en Llonch wat ervaring terug is in het elftal. Verder gaf Petrovic aan dat hij, gezien de opstelling, verwacht dat ADO gaat proberen druk te zetten. Voor Willem II geldt volgens de trainer dat ze vooral simpel moeten blijven voetballen.

15:20 Ook opstelling Den Haag duidelijk: De elf spelers die met een nederlaag naar huis gestuurd moeten worden zijn: Fraisl, Van Ewijk, Kemper, El Khayati, Pinas, Adekanye, Kramer, Kishna, Zuiverloon, Vejinovic en Gomelt.

15:10 Opstelling bekend: Willem II speelt tegen ADO met de volgende 11 spelers: Muric, Heerkens, Peters, Holmen, Owusu, Llonch, Spieringhs, Nunnely, Köhlert, Pavlidis en Wriedt

15:00 Peters terug in de basis: Willem II maakt op haar Twitter account melding van het terugkeren van Jordens Peters in de basis. Peters draagt ook meteen weer de aanvoerdersband.

270 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments