Willem II geeft door blunders Wellenreuther en Dankerlui play-offs in 25 minuten weg

225
5502
Heerkens in duel met Falkenburg (foto: (c) Toin Damen)

Willem II speelde een sterke eerste helft en kwam terecht 0-1 op door Dankerlui. De assist was van Isak. Daarna bleef Willem II voldoende kansjes en kansen krijgen. ADO stelde daar weinig tegenover. Eén schot van ADO op doel in de eerste helft zorgde voor de gelijkmaker van El Khayati.

Ondertussen stond Groningen met 1-0 achter in Emmen en speelt Willem II na rust voor plaatsing voor de play-offs. Met steun van een bomvol en luidruchtig uitvak ging Willem II op jacht naar de overwinning.

Pavlidis zette wederom na een assist van Isak Willem II met een fantastisch schot op voorsprong; Met deze tussenstand stond Willem II virtueel weer 8e.

Na de 1-2 kreeg Isak twee grote kansen op 1-3. Daarna gaf Willem II binnen 25 minuten de wedstrijd volledig weg. Wellenreuther blunderde bij de 2-2.

Peters bedankt uitvak in Den Haag (foto: (c) Toin Damen)

En wat Dankerlui daarna voor kortsluiting in zijn hoofd kreeg weet niemand. Binnen 30 seconden kreeg hij twee keer geel vanwege hands bij het uitlopen een vrije trap van ADO. Hoe dom kun je zijn!!!!

Willem II zakte na de penalty (3-2) door de hoeven en het geloof was weg. ADO dat tot de 2-2 amper kansen had gehad liep daarna makkelijk uit naar 6-2.

Een ijzersterk eerste uur gevolgd door een dramatische slotfase. Willem II kan op vakantie.

Opstelling:
Wellenreuther, Heerkens, Peters, Meissner, Palacios, Tapia, Crowley, Anita, Pavlidis, Isak, Dankerlui

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Semson
Gast
Semson

Wellenreuther was een goeie keeper toch??? Woud heeft vertrouwen nodig en is nog jong!!! Branderhorst maakte in t begin ook nog fouten en is nu ook een aardig goeie keeper. Geef deze jongen is wat meer kansen en kots deze jongen niet zo uit.
WIJ ZIJN WILLEM II❤️⚽️💙

DGW
Lid
DGW

Al met al prima seizoen, fucking slecht einde maar ey! Wij zijn Willem II wink
Lekker met vakantie allemaal, vooral die van vak B want man man man KS onwaardig zeg. Wat een zooitje suffe paters zeg. De oudjes op A zijn nog fanatieker!!

Tot volgend seizoen.

Tilburg Boven Alles

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Een goed seizoen met een teleurstellend einde als gevolg van (achteraf) verkeerde keuzes van Koster. Er moet nog eens uitgebreid worden gesproken met elkaar om te voorkomen dat dit door gaat etteren richting volgend seizoen. Je mag er echter toch wel van uitgaan dat spelers, die volgend seizoen er nog zijn voldoende prof zijn om zaken uit te praten en er volgend seizoen gewoon weer te staan onder Koster. Dat uitgebreide gesprek moet er echter wel komen anders blijft het dooretteren. Koster begon het seizoen erg aanvallend, maar moest helaas al snel tot de conclusie komen dat we daar de… Lees verder »

SargentD
Lid
SargentD

Achteraf verkeerde keuzes ben ik het niet mee eens. Toen de opstelling voor de bekerfinale bekend werd waren supporters, ‘kenners’ en spelers het er volgens mij aardig over eens dat het onbegrijpelijk was dat ie twee zulke belangrijke spelers op de bank liet zitten. Koster begon het seizoen inderdaad erg aanvallend en dat was alleen maar mooi. Publiek stond op de banken en er werden ook toen gewoon genoeg punten gehaald. Ik ben er 100% van overtuigd dat als we zo door waren gegaan we een enorm spectaculair seizoen hadden gehad. Met een paar grote nederlagen, maar ook met ruim… Lees verder »

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

SargentD, die zet in de finale begreep ik ook niet, maar met achteraf bedoelde ik te zeggen dat als het wel gewerkt had we toch echt anders gereageerd zouden hebben. Als we zo aanvallend hadden blijven spelen hadden we naar mijn overtuiging echt minder punten gehaald in met name de uitwedstrijden, die we toch vaak dankzij een gesloten verdediging succesvol konden afsluiten. Bijvoorbeeld Utrecht en AZ uit had ik ons niet zien winnen als vol op de aanval was gespeeld.

SargentD
Lid
SargentD

Voor AZ uit geldt dat zeker, voor Utrecht misschien ook nog, maar bijvoorbeeld Zwolle hebben we met de hakken over de sloot binnengehaald juist doordat we in gingen zakken. Zelfde verhaal uit bij NAC, daar heeft het ons zelfs twee punten gekost.
Van de andere kant hadden we bij Fortuna misschien meer kunnen halen. Maar dan hadden we wel een fantastische wedstrijd gemist.

RobinV
Gast
RobinV

Ik verwijt Adrie dat we het seizoen zo kansloos eindigen. Wat een geweldig seizoen had kunnen en moeten zijn met deze selectie die is neergezet door Joris, eindigt in een “prima” seizoen. Bijzonder onnodig, en je gaat de zomerstop nu in met een klotegevoel. Er zat veel meer in, wij moeten hier niet tevreden mee zijn! Structureel naar het linkerrijtje moet onze ambitie zijn en daar hebben we in gefaald. Althans, de laatste weken is er collectief gefaald. Één ding is zeker, aan de aanvallende capaciteiten heeft het niet gelegen. We eindigen met een bijzonder hoog aantal tegendoelpunten, wat mij… Lees verder »

SargentD
Lid
SargentD

Eens, al verdient Peters ook nog wel wat meer krediet. Vergeet niet dat die er een jaar uit heeft gelegen en dat die de organisatie in ieder geval wat meer terug in de verdediging heeft gekregen het afgelopen half jaar. Niet dat de verdediging daarmee ineens fantastisch was, maar het straalde wel iets meer rust uit over het algemeen.

Flash
Gast
Flash

Zoals ik gisteren al zei. Elke schot op het doel van Wellenreuther is een doelpunt

Broodje Jantje
Lid
Broodje Jantje

Je hebt hierin gewoon gelijk; voor mij onbegrijpelijk dat zoveel mensen hem nog steunen. Heeft slechts een 2-3 wedstrijden punten gepakt en verder vooral houdbare ballen doorgelaten. En bovendien geem coaching en geen uitstraling. Uitstraling is meer dan de zijkanten van je kop kaalscheren.

Dre
Lid
Dre

Snel een andere keeper halen. Elk schot vliegt er bij deze Duitser in. Pakt geen punten. Jammer dat je het zo weggeeft, er had nog meer ingezeten dit seizoen

SargentD
Lid
SargentD

Hopelijk kunnen en gaan we Lamprou terughalen. En bereid je ook bij hem maar voor op een paar te makkelijke tegendoelpunten, maar per saldo zal die veel meer punten gaan pakken dan dat ie punten gaat kosten.

sooike1973
Lid
sooike1973

Waarom perse Lamprou? We willen structureel omhoog en ik betwijfel of hij daar geschikt voor is.
Maar dat er minimaal 1 goede keeper bij moet spreekt voor zich

SargentD
Lid
SargentD

Goede vraag. Lamprou lijkt me (mede door hoe de ‘kenners’ over hem denken) een betaalbare optie die er gelijk zal staan en die een goede klik met de club had. Een andere (goede!) keeper is ook een mogelijkheid natuurlijk, maar ik zou zo niemand kunnen bedenken die haalbaar is en er ook ineens staat.

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Ik heb het eerste uur een prima Willem II gezien. Ado wist zich echt geen raad met ons spel. Tot die 2-2, grote fout van de keeper natuurlijk, was er echt niets aan de hand en was het wachten op de 1-3. Vervolgens een domme actie van Dankerlui en je bent klaar. Jammer maar helaas. Dit jaar bij vlagen een Willem II gezien waar ik vrolijk van wordt. Een bekerfinale gespeeld en de 10e plek behaald. Al met al ben ik gewoon trots op wat we dit jaar bereikt hebben. Als supporter zijnde op de 4e plek qua uitsupport. Komende… Lees verder »

Broodje Jantje
Lid
Broodje Jantje

Hier word ik nou moe van. Er is tot een bepaalde minuut nooit niks aan de hand… een wedstrijd duurt 90 minuten + blessuretijd.
Altijd weer een ander excuus. Blunders keepers, VAR, domme penalties tegen, wangedrag speler, vreemde tactieken/ opstellingen, etc. etc.

Voor de wedstrijden hoor ik altijd strijdkreten, maar tijdens de wedstrijden zie ik vooral slappe hap.
Dit uitte zich in liefst 72 tegendoelpunten (2 minder dan onze laatst geplaatste zusjes uit Bavel). Hier is slechts 1 man verantwoordelijk voor. Sol en Isak hebben zijn hachje gered. Helaas zijn die vanaf heden vertrokken.

Frank1896
Lid

Je doet net of we een drama seizoen hebben gehad. Als ik nu alvast mag tekenen voor nog seizoen volgend jaar zet ik mijn handtekening hoor.

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Helemaal mee eens…zonder die 2 spitsen had ik het allemaal nog eens moeten zien.

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Dan worde maar een eind moe. Je gaat me toch niet vertellen dat het geen feiten zijn dat we de wedstrijd onder controle hadden tot die momenten? We hebben dit jaar een fantastisch middenveld gehad met Llonch Tapia en Crowley. Je doet die gasten echt zwaaaaar te kort als je zegt dat het alleen door de doelpunten van Sol en Isak komt dat we staan waar we staan.

Broodje Jantje
Lid
Broodje Jantje

Mijn punt is, dat er elke wedstrijd wordt verwezen naar momenten. Dat kan een aantal wedstrijden, maar in ons geval is het haast structureel. Of vind jij het normaal om zoveel tegendoelpunten te krijgen? Dan klopt je tactiek niet of je stelt de verkeerde spelers op of je weet niet voldoende te prikkelen. Het is toch een schande dat Groningen vanaf de onderste plekken doodleuk de PlayOffs voor je neus wegkaapt. We hadden gewoon 7e kunnen en moeten worden met deze selectie. Niks meer en niks minder. Dergelijke kansen komen niet elk jaar voorbij. Je hebt niet elk jaar zulke… Lees verder »

Dirruk
Lid
Dirruk

Willem ll zat wekelijks op de tribune om Druif te bekijken en ook bij Roda JC volgt men Mario Engels.

Nedsit
Gast
Nedsit

Het is een dooddoener, maar ik gooi hem er toch in. Het verschil tussen winnen en verliezen zit hem vaak in minuscule details. Voor de 2-2 van ADO zie je Kanon overduidelijk twee keer vol tegen de kuiten van Isak trappen in 1 duel. Echt geen intentie om de bal te spelen. Deze scheidsrechter is nogal van het strak de regels volgen. Dan staat daar maar 1 straf op: rood. Mogen jullie invullen hoe deze wedstrijd dan eindigt. Want geloof het of niet, Willem II was echt een pak beter dan ADO het eerste uur.

SargentD
Lid
SargentD

Eens over dat die rood had mogen, nee moeten hebben ja. Het eerste uur was Willem II inderdaad beter dan Den Haag. Maar ik blijf me afvragen, als je gewoon met Vrousai en hoge druk start, was je dan niet gewoon met twee vingers in de neus over dit Den Haag heen gelopen?

Frietmet
Lid

Ik ben trots op de stappen die we dit seizoen als club en ook als supporters weer gemaakt hebben.

Dat maar snel weer begint!

Koen Verhoef
Lid
Koen Verhoef

29 juni Diessen uit, altijd lastig wink .

Frietmet
Lid

Haha lekker minnen droeftoeters. We worden 10e + bekerfinale en hier zijn ze niet tevreden. Boek ff een paar sessies bij Evert

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Hoe is het bij Evert,Frietmet….kan hij er wat van?

Frietmet
Lid

Jahoor, tevreden na een seizoen waar we streden om play offs en de bekerfinale verloren van oppermachtig Ajax.. voor ik naar Evert ging zou ik nog de zure oude man op tilbo uithangen

UNITED
Lid
UNITED

Scorebord journalistiek viert weer hoogtij hier op tilbo. Willem II speelt gewoon een goede wedstrijd misschien wel 1 van de beste alleen persoonlijke fouten laten de wedstrijd 180 graden draaien. Zuur en met deze selectie had er meer in gezeten dit seizoen maar de negativiteit is niet terecht.

Dat we zo kritisch zijn na een 10e plek en een bekerfinale zegt alleen maar wat voor ontwikkeling we door hebben gemaakt.

SargentD
Lid
SargentD

Mijn kritiek zit hem niet in de 10e plek, dat is alleen maar fantastisch. Mijn kritiek zit hem wel in het elke keer maar weer defensief aanpassen aan de tegenstander. Zo onnodig, en de wedstrijden worden er niet leuker op. Dat is leuk zolang je wint, maar anders blijft er weinig over om van te genieten.

En ik snap echt nog steeds niet waarom Akkaynak nu wel ineens de laatste 5 minuten bij een kansloze achterstand in moest vallen, terwijl ie een half jaar genegeerd is.

Wilco
Gast
Wilco

Precies het valt allemaal wel mee. Ik zag dit wel aankomen, maar de vraag is hoe erg is het allemaal? Koster moet nu gaan werken aan zijn spelersgroep. Begrijp ook goed dat een goede trainer (dus geen middelmatige trainer, die doen het wel meteen zoals Brood bij NAC) hier bij Willem II never nooit in zal stappen als Willem II Koster de deur uitzet net na zijn contractverlening, gezien de geschiedenis met trainers bij Willem II. En wat moeten ze zo,n man dan vertellen? De doelstelling van de supporters is om hoger te eindigen dan de 10e plek, en de… Lees verder »

SargentD
Lid
SargentD

1. Het is prima uit te leggen aan andere trainers dat Koster een heel aardig seizoen heeft gedraaid, maar op het einde zodanig rare keuzes bleef maken (zonder enige zelfkritiek achteraf) dat ie compleet overhoop kwam te liggen met de halve spelersgroep. Dat is iets anders dan zomaar in paniek je trainer ontslaan. Overigens hoop ik gewoon dat Koster tijdens de komende vakantie gewoon in gaat zien dat ook hij (grote) fouten heeft gemaakt en (als dat nog kan) de plooien glad gaat strijken met zijn spelers. Een nieuwe trainer is ook weer een risico en Koster heeft ook laten… Lees verder »

Wilco
Gast
Wilco

Rare keuzes vallen eigenlijk wel mee hoor. Ja tijdens de bekerfinale, dat was een ontzettend rare keuze. Een van je beste spelers laten staan ook. Van de andere kant, hadden we anders nog verloren dus dat moet wel uit te praten zijn. Voor de rest kun je die band afnemen nog een rare keuze vinden, hoewel ik dat wel mee vind vallen. Ik had het alleen niet gedaan. Het is alleen dat wij in Nederland geen autoriteit meer gewend zijn. Voor de rest heeft Koster het eigenlijk zeer goed gedaan, en dus totaal geen reden om afscheid van hem te… Lees verder »

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Seizoen voorbij die als een nacht kaars uit ging. Er is veel werk aan de winkel voor het komende seizoen hopen koster weer bij z,,n positieve komt. want die heeft er een zootje van gemaakt vanaf de bekerfinale hopen dat het weer beter wordt anders kant het nog wel een dure grap wórden een contract van 2 jaar afkopen.
Verder is een 1e keeper geen overbodigeluxe

WEB
Gast
WEB

BEWUST VERLIES, laat dat duidelijk zijn! Schandalig om zo je trouwe aanhang te kakke te zetten.

Dirruk
Gast
Dirruk

Vooraf teken je voor een 10e plaats en de bekerfinale maar nu we het seizoen afsluiten, sluiten we hem toch in mineur af. Mooie wedstrijden afgewisseld met minder fraaie uitslagen maar tot afgelopen zondag in de rust hadden we alles nog in eigen hand. Echter, wisten we dat het onrustig was binnen de selectie, de spelers waren klaar met Koster en Vink en er gingen geruchten dat ze niet langer onder de huidige staf wilden spelen. Helaas bleken de geruchten waar en hebben de spelers laten zien dat ze het niet meer op konden brengen om nog eenmaal alles te… Lees verder »

braambos
Lid
braambos

Is het gezeik over koster nu eens over. Ja hij maakte een fout maar zo deden er veel meer dit jaar. En ik zie niet snel een trainer het beter doen met deze spelers dan hij. Dus nu allemaal lekker op vakantie en volgend jaar knallen en europees voetbal halen.

OWM
Lid
OWM

Daar heb je Dirruk weer; onrustzaaier! Was lang stil geweest…..

sooike1973
Lid
sooike1973

Je hebt commentaar op dirruk. Ome, dat kan.
Maar vertel dan ook ff wat er dan niet aan zijn verhaal klopt?
Ben benieuwd naar je reactie

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ sooike

Idd alleen met de tekst komen Dirruk onrustzaaier. Maar niet met feiten komen dat het anders is tja of een poging wagen🤷‍♂️

Dirruk
Lid
Dirruk

@OWM en die andere struisvogels die hier nog steeds roep toeteren over Dirruk. Ik geef alleen maar de reden door dat een mooi seizoen er uiteindelijk toch voor zorgt dat een grote meerderheid van de supporters toch met een rotgevoel de zomerstop ingaat. Er zijn bepaalde beslissingen genomen bij onze club en degene die hiervoor verantwoordelijk zijn mogen best in de spiegel kijken en hun conclusies trekken. En zolang er gasten zoals OWM bij onze club rondlopen is het niet onverstandig om af en toe door te geven wat er echt speelt bij onze club, anders werden we nu geleid… Lees verder »

Wouter
Gast
Wouter

Beste Dirruk,

Je tweede alinea:

Wie binnen de club kan/wil/durft deze consequentie voor hun te nemen, als ze dat zelf niet doen? Joris of van Geel (mits hij komt)?

Of zijn er op de achtergrond weer mensen “actief”, die echt bepalen wat er gebeurd?

Dirruk
Lid
Dirruk

@Wouter, Joris en van Geel moeten de lijnen uitzetten want die zijn straks degene die dit vanuit hun functie moeten doen. Op dit moment zijn er echter nog steeds andere personen die een veel te dikke vinger in de pap hebben bij onze club. Deze personen zijn meermaals een halt toegeroepen ( en zelfs uit hun officiële functie bij de club ontheven ) maar lopen nog steeds prominent rond en bepalen mede het beleid, dit tot groot ongenoegen van veel mensen met een functie bij onze club en het gevolg is dat er nog steeds veel onrust en onvrede heerst… Lees verder »

De Frater
Lid
De Frater

Vreeman?

Dirruk
Lid
Dirruk

@De Frater,

Vreeman zit er nog, die is niet weggestuurd.

Wouter
Gast
Wouter

Er zijn toch twee nieuwe commissarissen aangesteld, dus waarom zit Vreeman daar dan nog? Ik heb sowieso altijd al de vraag gehad, waarom onze voormalige burgervader überhaupt commissaris is bij Willem II? Of is het Old-Boys network weer terug?

Wouter
Gast
Wouter

Oké, helder en niet acceptabel. Maar er is op dat moment dus niemand binnen de club die deze personen een echt halt kan/wil toeroepen? Want als dat zo is, dan heeft het feit “ontheven uit hun officiële functie” weinig betekenis.

Vraag is kan van Geel dat straks wel, anders is het ook voor hem dweilen met de kraan open.

Dirruk
Lid
Dirruk

@Wouter, Vreeman zit nog op zijn positie omdat het een aantal maanden terug niet verstandig was de gehele RVC weg te sturen. Dat zou het herstelproces vertragen omdat er dan van buitenaf ( volgens mij via kamer van Koophandel Haarlem? ) een RVC zou worden neergezet. Tevens loopt de termijn van Vreeman binnenkort toch af dus dan is ie toch weg. Ik snap ook niet waarom hij ooit is aangesteld als commissaris. De uitleg dat ie bestuurlijk kennis van zaken heeft kan ik nog wel begrijpen maar de visie van de club dat hij de weg weet mbt zaken die… Lees verder »

Wouter
Gast
Wouter

Maar hij kan toch voor een volgende termijn op gaan, of wil hij dat niet? Hoeveel termijnen kan je eigenlijk commissaris zijn en door wie worden die gekozen? Doen dat de sponsors of bv. de Gemeente? Ik probeer het één en ander te begrijpen.

Bavel
Gast
Bavel

Beetje overdreven reacties op Dankerlui, redelijk een natuurlijke beweging als je de bal wil stoppen bij uitlopen, dat overdreven gedoe tegen Dankerlui onterecht.
Probeert met zijn inzet de bal te blokken meer niet, en die komt toevallig ongelukkig twee keer tegen zijn armen die zich naar zijn hoofd bewegen.

KingKoen75
Lid
KingKoen75

Hij loopt uit bij een directe vrije trap!!

frankwie
Gast
frankwie

en een minuut later wéér!

Bavel
Gast
Bavel

Met las doel de krulhaar van El Khayati te stoppen, krult langs die kant van de muur, zal wel opdracht zijngeweezt, maar moet je 2e keer een ander laten uitlopen.

Grenzen
Gast
Grenzen

Koster zijn trainersbaan bij WillemII is wel erg snel verlengd. Je moet zorgen dat de spelers voor je willen spelen en dat kan alleen bij wederzijds respect.De vorige 2 trainers hadden het ook niet!

jbj.ot
Lid
jbj.ot

We wisten van tevoren dat je deze pot ging verliezen, emmen thuis was al een voorbode.

Mooi seizoen met een keurige 10e plaats, een bekerfinale, en een slordige 11 miljoen op de bank, wie had dat verwacht ?!

Wel 2 verbeterpunten:

Vrousai altijd opstellen, 4 verdedigers en Lamprou erbij, we krijgen teveel doelpunten tegen…

wil
Lid
wil

Hopelijk gaan we een paar miljoenen investeren in de selectie.

Chris29
Gast
Chris29

Ik ben met heel veel opmerkingen hier onder mee eens, maar het feit dat we kansen missen wordt minder hard aangepakt dan een fout achterin gemaakt wordt.
Ja natuurlijk is dat funest.

Een 100% kans missen is ook een “fout”.
Ze moeten gewoon die 3-1 maken.

Jenny
Gast
Jenny

Ondanks de nederlagen van afgelopen weken mogen wij trots op dit seizoen zijn. Lekker vakantie vieren en er straks weer staan voor het nieuwe seizoen.

11034
Lid
11034

Ik ben er doodziek van. Het boeit de spelers geen ene reet lijkt wel.

spijkerman112
Lid
spijkerman112

Dankerlui ipv vrousai!
Onbegrijpelijk

Kees Kruik
Gast
Kees Kruik

Ik ga niet mee met om het hoofd van Koster te eisen. Ik vind namelijk dat we een fantastisch seizoen hebben gehad, ondanks de laatste 2 weken. Ik heb nooit zoveel sfeer meegemaakt in het stadion, we hebben het vertrek van Fran Sol op kunnen vangen en we hebben bij vlagen zelf topvoetbal kunnen zien in ons Willem II stadion. We hebben Crowley zien ontwikkelen, 2 grieken waarvan we nog veel plezier aan gaan beleven aangetrokken en zelf nog in de bekerfinale gestaan. En we hebben uitwedstrijden gewonnen. Ook een zeldzaamheid. Ik besef me dat ik Willem II supporter ben… Lees verder »

Keiebaant
Lid
Keiebaant

Het seizoen eindigt in een blamage, deze selectie incl trainer moeten echt in de spiegel gaan kijken of ze wel profvoetballer of trainer moeten blijven. hier zijn verschillende medesupporters die vinden dat Willem ll een goed seizoen heeft gehad. Ik vind dit complete onzin ! je bent een betaald voetbalvereniging en topsporter en je gaat altijd voor het aller hoogte, je moet je grenzen willen verleggen en voor het maximale resultaat gaan. technische staf en spelers zijn voor eigenbelang gegaan en niet voor de club en supporters. Daarnaast heeft ook Wellenreuther laten zijn dit seizoen niet goed genoeg te zijn… Lees verder »

Stekou
Gast
Stekou

Ik heb het idee dat de spelers er klaar meezijn. Ze willen op vakantie. Dit kunnen ze echt niet maken naar de fans en seizoenkaarthouders

Dirruk
Gast
Dirruk

De spelers zijn klaar met Koster en Vink en de reden is bekend.

GoirleDK
Lid
GoirleDK

En dan zet je nog steeds niet je eigen supporters voor lul, Dirruk.

braambos
Lid
braambos

Jij dirruk jij weet het allemaal weer he

Kees
Gast
Kees

en wij zijn al jaren klaar met Dirruk, die weer praatjes begint te krijgen. Als Martin terugkomt zal ie weer snel een stadionverbod krijgen.

SargentD
Lid
SargentD

Peters net bij het interview na de wedstrijd: “Ik neem aan dat ik die aanvoerdersband volgend seizoen weer terug krijg, ik denk dat ik nu wel genoeg ben gestraft.” Toch best een pikante uitspraak? Ben benieuwd of dat nog een staartje krijgt, uiteindelijk gaat Peters niet over wanneer de straf klaar is. (ben het overigens volledig met hem eens)

OldskooL
Lid
OldskooL

Eerst de boel sussen vd week en nu weer zo’n uitspraak…. Snap dat niet, mss goed dat het seizoen voorbij is.

sooike1973
Lid
sooike1973

Hij heeft iig de verantwoording genomen om de boel te sussen. Aan de kant van de staf blijft het echter angstvallig stil. Van hun uit geen enkele intentie om de lucht te klaren. Kan goed begrijpen dat peters nu gewoon weer zijn mening geeft.

Broodje Jantje
Lid
Broodje Jantje

Jij snapt het Sooike. Staf had hem voor deze wedstrijd de strijdbijl kunnen begraven en hem zijn band terug moeten geven om zodoende het seizoen goed af te sluiten en weer met een schone lei te beginnen. Alweer een gemiste kans!

SargentD
Lid
SargentD

Wellicht is er toch meer aan de hand dan wij allemaal denken? En heeft Peters in het belang van de club zichzelf even weg kunnen cijferen?

Sogetup
Lid
Sogetup

Op teletekst staat zelfs dat WII heerstte. Ik was ook niet blij met de keuzes bij de bekerfinale, maar koster kan er weinig aan doen dat keeper het verkloot en Dankerlui denkt dat het handbal is. Daar valt niet tegen aan te coachen. Wel heel erg zonde aangezien de rest verloor. 8e was mogelijk en tot 2-2 zag het er prima uit. Geloof me ik ben er ook ziek van. Het is nu flink kut, maar aan begin van het seizoen had ik een 10e plaats en bekerfinale niet verwacht. Dat is de andere kant. Maar het had zoveel mooier… Lees verder »

Wally58
Lid
Wally58

Koster niet de schuld ? Wie maakt de opstelling Dankerlui ipv Vrousai !

Goolse hoek
Gast
Goolse hoek

Wat is er mis met Dankerlui. Als je je cijfers kent weet je ook dat de meeste assist van Dankerlui komen.

Cards
Lid
Cards

wedstrijd symbolisch voor het seizoen. ging veel goed, maar uiteindelijk kwam het niet samen tot wat je ervan hoopte. Volgend jaar beter. wel even door mn rotgevoel over vanavond heenbijten nog. jammer.

Koen Verhoef
Lid
Koen Verhoef

Kom op, beste medesupporters. Laten we nou niet doorslaan en nu alles negatief gaan zien en ook nog om het hoofd van de trainer gaan roepen. Een uur lang goed gespeeld , nog een paar goeie kansen gemist en daarna alles in een paar minuten uit handen gegeven door weer eens persoonlijke fouten. We eindigen het seizoen teleurstellend, maar vooraf had ik getekend voor een tiende plek en bekerfinale. Duidelijk is wel dat er weer veel werk aan de winkel is voor Joris. Laat hem maar eens beginnen met de achterhoede. Want we krijgen natuurlijk veel te veel doelpunten tegen.… Lees verder »

TTB
Lid
TTB

Dankerlui heeft:

1. Echt het IQ van een broccoli
of
2. Een flinke smak geld op z’n rekening gestort gekregen.

Hoe haal je het in je botte harses om die overtreding op die manier te maken, tot aan 2 x toe! Tering wat is dat voor een kut actie zeg. Tot aan de 60e minuut ging het prima. Die 2-2 hadden we misschien ook nog wel overleefd. Maar dan dat…. hij vergooit letterlijk in z’n eentje de play-offs. Well. Fucking. Done.

SargentD
Lid
SargentD

Ik had net na de winterstop het idee dat Koster het misschien toch beter had gezien dan ik. Begin ik nu weer over te twijfelen. Waarom Dankerlui TELKENS maar weer opstellen…

Louis Depuyt
Gast
Louis Depuyt

Ik heb het hier al eerder vermeld. De heer Dankerlui is een aardige jongen maar als profvoetballer voor Willem II (laat staan als basisspeler) is hij veel te licht. Door omstandigheden heeft dit seizoen aardig wat wedstrijden gespeeld en maar weinig supporters kunnen overtuigen van zijn kwaliteiten. De vraag die mij steeds door het hoofd speelt is de volgende: Wat laat hij op trainingen dan wel zien of hoe kijkt de trainersstaf dan wel naar zo’n jongen? Ook zij zien toch dat hij meer dan regelmatig in de fout gaat…

vanderGijp
Lid
vanderGijp

Verdediging is veel te zwak. Meissner, Peters, Heerkens, Palacios. Het is het gewoon allemaal net niet en zeker voor het linkerrijtje zul je daar toch echt versterking voor moeten halen. Voorap Meissner en Heerkens zijn gewoon erg zwak.

Middenveld dat niet mee terug zakt in de omschakeling en als ze dat doen in stap voets alsof we top verdedigers hebben die het wel even oplossen.

Wil je aan haken bij het linkerrijtje moet je zo wat op elke positie wel een versterking halen en ook zeker het salarisbudget omhoog schroeven om betere spelers aan te kunnen trekken.

ronny013
Lid
ronny013

Willem ll heeft een betere trainer/coach nodig. Ik zou zeggen haal Hein vanhaezebrouck die heeft 2 seizoenen geleden AA Gent kampioen gemaakt in België en zit nu werkloos thuis.

david loggie
Lid
david loggie

ik zie liever een compleet nieuwe verdediging…dat van nu is het hele seizoen al niet eredivisiewaardig. Meissner, Heerkens en Peters kan niet meer. Palacios zeer jong, maar heeft ontzettend veel doelpunten gekost. Aanvallend wel sterk. Lewis zeer wisselvallig en veel geblesseerd.

Ringo Rdk De Kroon
Lid

Hangt ook af van de technisch beleid van de club. is ook niet aan de trainer. Haezenbroek is ontslagen bij anderlecht ook neit echt vredig uitelkaar. Van haezebrouck is een dominante trainer en ook niet alle spelers ook niet echt mee opgezet. Als alles lukt dan en je staat op de goede plek dan is er geen vuiltje aan de lucht. Maar als het rommelt dan kunnen die spelers ook naar kanten.. het is wel een goede trainer, maar of het ook werkt voor willen 2 dat is ook de vraag. bij anderlecht heeft hij ook niet alle spelers gehad… Lees verder »

ronald tricolore
Lid
ronald tricolore

Met een opstelling waarin je naast de keeper nog 7 verdedigende spelers opstelt denk ik terug aan vd Looij… daarnaast nog het gegeven dat spelers en technische staf niet achter visie trainer staan en je weet waarom het de laatste weken zo slecht ging. Hoop dat het in de zomer rustig wordt want anders wordt het volgend jaar helemaal niks…

Voor nu diep zuchten, een biertje en snel vergeten