Willem II geeft door blunders Wellenreuther en Dankerlui play-offs in 25 minuten weg

225
5512
Heerkens in duel met Falkenburg (foto: (c) Toin Damen)

Willem II speelde een sterke eerste helft en kwam terecht 0-1 op door Dankerlui. De assist was van Isak. Daarna bleef Willem II voldoende kansjes en kansen krijgen. ADO stelde daar weinig tegenover. Eén schot van ADO op doel in de eerste helft zorgde voor de gelijkmaker van El Khayati.

Ondertussen stond Groningen met 1-0 achter in Emmen en speelt Willem II na rust voor plaatsing voor de play-offs. Met steun van een bomvol en luidruchtig uitvak ging Willem II op jacht naar de overwinning.

Pavlidis zette wederom na een assist van Isak Willem II met een fantastisch schot op voorsprong; Met deze tussenstand stond Willem II virtueel weer 8e.

Na de 1-2 kreeg Isak twee grote kansen op 1-3. Daarna gaf Willem II binnen 25 minuten de wedstrijd volledig weg. Wellenreuther blunderde bij de 2-2.

Peters bedankt uitvak in Den Haag (foto: (c) Toin Damen)

En wat Dankerlui daarna voor kortsluiting in zijn hoofd kreeg weet niemand. Binnen 30 seconden kreeg hij twee keer geel vanwege hands bij het uitlopen een vrije trap van ADO. Hoe dom kun je zijn!!!!

Willem II zakte na de penalty (3-2) door de hoeven en het geloof was weg. ADO dat tot de 2-2 amper kansen had gehad liep daarna makkelijk uit naar 6-2.

Een ijzersterk eerste uur gevolgd door een dramatische slotfase. Willem II kan op vakantie.

Opstelling:
Wellenreuther, Heerkens, Peters, Meissner, Palacios, Tapia, Crowley, Anita, Pavlidis, Isak, Dankerlui

Vorig artikelSPELER VAN HET JAAR AWARDS: de keepers!
 1654
  8
Volgend artikelWillem II supporters pakken vierde plaats
 1690
  16
225 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments