Willem II begint veel te laat aan te vallen: 1-0 nederlaag

106
6247
Ogbeche baalt van zijn misser (foto: (c) Toin Damen)

Willem II speelt op carnavalszaterdag uit in Almelo. Ondanks een geïmproviseerde verdediging aan Almelose zijde begon Willem II zeer afwachtend en zakte de ploeg volledig op eigen helft terug. Pas na een half uur realiseerden de Tricolores dat er iets meer te halen viel in Almelo. Na een enorme blunder in de verdediging van Heracles zette Sol zijn maatje voor een open doel. Ogbeche miste deze reuzenkans.

In de blessuretijd ontsnapte Kuwas aan de rechterzijde en zette hij met simpel balletje Vermeij vrij en die scoorde na zeer slap verdedigen van Lachman en ook Branderhorst zag er niet goed uit. 1-0 Heracles.

Na rust ging Willem II 25 meter hoger druk geven en direct was de kwetsbaarheid van de Almelose verdediging zichtbaar. Het eerste kwartier leverde dat nog weinig kansen op maar toen Willem II echt durfde aan te gaan vallen werden er veel kansen gecreerd. Echter deze kansen waren niet besteed aan Ogbeche, Croux en El Hankouri. Daarnaast werden er nog veel ballen geblokt. Aan de andere kant kreeg Heracles veel ruimte en kregen ze paar kansen.

Aan eind wedstrijd staat Willem II onterecht met lege handen. Maar waarom zet je vanaf de eerste minuut de zwakke verdediging van Heracles niet vol onder druk?

De dure punten blijven in Almelo.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Misidjan
Gast
Misidjan

Wordt Erwin nog ontslagen of niet? Nu kan het nog. Als we over 2 weken verliezen van Roda is het al te laat. Kramer naar Sparta, die gaan punten pakken, zeker thuis waar het lastig is voor tegenstanders om te voetballen op kunstgras. Roda gaat steeds beter spelen en gaan punten halen door hun thuisvoordeel (kunstgras) en verbeterde voorhoede. Nak speelt al weken prima voetbal alleen hebben vaak net pech en ditzelfde geldt voor Twente; als dat elftal eenmaal gaat lopen gaan ze zeker voorbij Willem II! Nu moet het gebeuren voor het te laat is!

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Ben jij helemaal van de pot gerukt ! We zitten in de halve finale van de beker, en onze concurrenten gaan echt geen 33/34 punten halen. Geen zorgen, we winnen zaterdag bij ado, die stellen thuis niet veel voor. Dan pakken we Roda thuis, we hebben laten zien dat we kunnen winnen van dat bij elkaar geraapte zooitje. Twente en nac uit is helemaal geen probleem, want die schijten nu al 7 kleuren voor ons. Dan nog ergens 2 x gelijk spelen, en we spelen volgend seizoen weer in de ere, het kind kan de was doen. Doe ff navraag… Lees verder »

Marc
Gast
Marc

Aan de drank gezeten…..heel het seizoen moeite doen om punten te sprokkelen en nu zouden ze ineens met drommen binnen komen vallen.

Ik hoop dat je gelijk hebt maar zie het toch iets minder positief in dan jij.

Sprang
Lid
Sprang

@jbj.ot

kun je jezelf zo treurig gaan gedragen. Ik heb nergens gezegd dat het makkelijk wordt en dat we zo eventjes de punten gaan op rapen.

Uiteraard wordt het gewoon lastig tot het einde van het seizoen. Maar dat wordt het ook voor alle clubs onder ons. Een aantal, waaronder jij, praat hier Sl alsof we kansloos zijn omdat de rest zoveel beter is. Die krijgen het gewoon minstens zo lastig. Want die hebben niet voor niks maar zo weinig punten.

jako
Gast
jako

Heb jij aandelen Willem II gekocht of zo….(die zijn trouwens nu ook

praktisch gratis…dus dat snap ik dan wel weer)

Cards
Lid
Cards

d’r zitten der hier tussen die laffer zijn dan erwin en al aan het mauwen en janken zijn over de juup hoor. Nog 11 wedstrijden en we weten het. nog 11 wedstrijden volle support en tot dan moet ik het gejank niet horen.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ cards

Het is geen gejank het is een reële kans. Volgende week zie ik ons ook geen punten pakken tegen ado en als dat niet gebeurd weet je dat minmaal een ploeg weer inloopt op ons met Twente Sparta op het programma. Nou en dan Thuis tegen Roda die minimaal gelijk kan komen met ons dan als je die niet wint

Wilco
Gast
Wilco

Als we dit seizoen erin blijven, is er niets aan de hand. Ja, met een andere trainer, hadden we waarschijnlijk 2 plekken hoger gestaan. Of we zo ver waren gekomen in de beker, is maar de vraag. Een andere trainer, (zo dachten wel de meeste) hadden daar geen waarde aangegeven voor Willem II. Of wil je vertellen dat het toevallig was, dat Willem II een paar jaar geleden standaard door elke amateurclub in de eerste bekerwedstrijd eruit geknikkerd werd? Volgens mij denken de meeste coaches bij Willem II, de beker het zal wel, het gaat om de competitie. Waarom er… Lees verder »

Dirruk
Gast
Dirruk

@Wilco, wat een onzin schrijf je hierboven. Teveel gezopen afgelopen dagen en dan besloten om eens een stuk op Tilbo te plaatsen?

Thematje
Gast

Fijne respectvolle reactie weer Dirruk

Dirruk
Lid
Dirruk

@Thematje, lees de reactie van Wilco eens terug. Wat een ongelofelijke domme reactie is dat zeg. Zo respectloos naar alle trainers van onze club toe, dat het gewoon belachelijk is dat je zoiets neerzet. En jij gaat hier dan op reageren naar mij toe. Ga wat nuttigs doen gek!!!

Thematje
Gast

Wat een warm welkom Dirruk. Meteen bij je eerste post uitgescholden worden voor gek.

Wilco
Gast
Wilco

He Dirruk, maak je niet druk joh, kan wel tegen een stootje. Je moet je mening toch kunnen geven? Ik heb er geen last van in elk geval. Denk dat Streppel er nog steeds zo overdenkt. Waarom verliest hij anders van Willem II in de beker? Heeft denk ik deels wel met instelling te maken. Kans op blessures ect. Kan me voorstellen dat je dan zegt, loop geen blessures op hier, doe geen gekke dingen. Van der Looi is een echte bekercoach. Dat heeft hij ook bij vorige relatief kleine clubs bewezen. Voor mij geen toeval. En, mochten wij de… Lees verder »

Dirruk
Gast
Dirruk

@Thematje, Graag gedaan. Dan weet je gelijk wat je te wachten staat als je hier domme opmerkingen neerzet. Maar je kunt je gewoon  aansluiten bij de downy duimpjesclub tegen Dirruk hoor.

Bomba
Lid
Bomba

@ Wilco, ik denk dat er na dit seizoen wel eens wel eens heel wat seizoenkaarthouders definitief gaan afhaken….

Dirruk
Gast
Dirruk

@Wilco, er is natuurlijk geen trainer te vinden die bewust verliest, want je wilt altijd winnen, en anders heb je ook nog te maken met een spelersgroep die wil winnen, dat is een sportman eigen toch?. Buiten de inkomsten voor een club, is het bekertoernooi de kortste route naar Europees voetbal. Streppel had ook gewoon graag van Willem II gewonnen voor de beker ( Al zei hij toen ik ‘m erover aansprak dat ie mocht kiezen, of winnen voor de competitie, of winnen voor de beker, wel eerlijk, dat ie dan voor de 3 punten in de competitie zou kiezen.)… Lees verder »

Wilco
Gast
Wilco

Ik zou voor de beker kiezen. Maar, als coach zeker met Willem II voor de competitie. Wat bedoel ik daarmee? De kans dat je nu de beker wint is ongeveer 6%. Is weliswaar een heel stuk groter dan die nutteloze rechtszaak van Roda JC, maar toch. Je kunt ervanuit gaan dat je, je op de competitie moet richten. Echter, mochten we hem wel winnen, en daar 1 jaar voor in de JP blijven, (aangezien er dan zoveel geld binnenkomt, dat je er echt wel weer in 1 jaar uit bent, denk dat we zelfs de sponsor inkomsten op hetzelfde niveau… Lees verder »

Robby
Gast
Robby

@Wilco kan je aangeven hoe je aan die 6% komt? Waarom 6% en geen 4% of 9% of 25% (zijn immers nog 4 ploegen in de race). Overigens ben ik met je eens dat het haast onmogelijk is aangezien Feyenoord zich nu volledig op de beker richt aangezien ze geen kampioen meer kunnen worden. Maar vind het wel grappig dat je 6% zegt en ben benieuwd naar de rekenwijze.

Wilco
Gast
Wilco

Ow gewoon een paar bookmakers gepakt. En dan gekeken wat ze voor WIllem II als bekerwinnaar noteren. Wat ik wel vreemd vind, is dat ze FC Twente, op een dikke 10 a 12% zetten. Dat snap ik niet want die moeten uit tegen AZ. Dat is op papier een moeilijkere wedstrijd als tegen een Feyenoord wat het nu niet goed doet. (ja niet goed doet, Willem II moet heel hard aan de pak, anders verliezen ze daar nog met 3-0)

koen verhoeff
Lid
koen verhoeff

Dat het nog een heel karwei wordt om de dans te ontspringen is duidelijk. Maar aan doemdenken, wat hier veel wordt gedaan, hebben we niks. De conclusie na vier wedstrijden in tien dagen moet zijn dat we thuis bij vlagen aardig spelen, maar dat in uitwedstrijden de overtuiging ontbreekt, al was het gisteren een stuk beter dan vorige week bij Sparta (daar was ook niet veel voor nodig). Schuift Ogbeche die bal binnen, dan hadden hier wellicht heel andere verhaaltjes gestaan. En met een tikkie geluk maak je nog gelijk. Zo slecht was het nou ook weer niet. De wedstrijd wordt eigenlijk in twee… Lees verder »

Frietmet
Lid
Frietmet

Over je ps. Ja dat begrijp je goed.

Snorro
Gast
Snorro

Het was inderdaad niet zo slecht als tegen Sparta, maar als ik zie hoe spelers elkaar inspelen en het baltempo zó traag is dat elk element van verrassing permanent ontbreekt dan durf ik toch wel uit te spreken dat je thuis nog een punt of 6 maximaal haalt. Uitwedstrijden kun je echt vergeten vanaf nu. Ik vraag me serieus af wat er in godsnaam doordeweeks getraind wordt. We kunnen van der Looi in elk geval vast verwijten dat hij het hele seizoen al wisselt van systeem, waardoor niemand meer weet waar hij aan toe is. Geen wonder dat dit team… Lees verder »

Robby
Gast
Robby

Nacompetitie ontlopen is echt nog geen illusie. Is een heel karwei maar zeker niet onmogelijk. We staan nog steeds aan dr goeie kant van de streep alleen nac is dichterbij gekomen. Maar we mogen nog 1 plek zakken. We geven weinig weg en creeren best wat kansen. Normaal scoort Ogbeche bij een kans als deze dan had je hier een punt  meegenomen. Zo zie ik ons nog best wat punten bij elkaar sprokkelen. Zo veel punten pakken ze onder ons ook niet.

Snorro
Gast
Snorro

@ Robby

Ik kijk naar ons spel, de intentie van de trainer en het resterende programma. Je kunt misschien nog punten pakken bij Excelsior en Roda thuis en dat is het wel zo’n beetje. Je komt dus op max 26 punten uit. Als de nacompetitie ontlopen dan geen illusie meer is, weet ik het ook niet meer.

Ze spelen echt zo godsgruwelijk slecht dat het ook nog niet onterecht zou zijn. Het is een harde, maar juiste conclusie m.i.

Thematje
Gast

Mooi reactie Koen. Op 11-02 om 11.11

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

12e man in uitwedstrijden!!! Het voetbal  is kut Erwin is Kut. En gaat  ja niet voor je lol naar uitwedstrijden. Maar wij moeten er als supporters alles aan doen dat we erinblijven, trainer en de meeste spelers zullen geen dag minder slapen  als we degraderen. Maar wij  volgend wel. Hier moeten wij alles aan doen omdat te voorkomen en daar hoort de steun in uitwedstrijden bij. Laten we vanaf nu onze club massaal steunen in uitwedstrijden. Leuk die 1200 man straks  in de kuip maar dat is juist een wedstrijd die alles behalve belangrijk is. In de competitie is die… Lees verder »

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

Of dat zal helpen! Waarom kunnen die “vedettes” van ons niet dezelfde mentaliteit en kwaliteit op de mat leggen als in een thuiswedstrijd! Daar ligt het probleem en een trainer die altijd in uitwedstrijden op een gelijkspel hoopt en daardoor alles veel te veel terug laat zakken. En daar kunnen meer of minder supporters helaas niks aan doen. Dat moet in de trainer en spelers zelf zitten. En laat dat nu net het echte probleem zijn. Die trainer en spelers hebben we gewoon NIET!!!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Highway Patrolma

Of het zal helpen dat is een goede vraag. Maar wij moeten er alles aan doen en dan hopen.dat we aan het einde van de rit voldoende punten hebben waar mee we ons handhaven.. de trainer en een groot deel van de spelers zijn toch weg.. Maar we moeten het voor de club doen en de club zijn wij de Supporters. Niemand zit te wachten op de jupiler League toch.?

wil
Lid
wil

Na dit seizoen moet er echt een complete renovatie komen van dit team.

Farrington
Gast
Farrington

Volop mogelijkheden hiertoe. Inclusief onze huurlingen, lopen er volgens mij 16 contracten af.

wil
Lid
wil

Ik geloof niet dat we ooit zoveel kansen hebben gehad met name de blooper van Ogbeche.

wil
Lid
wil

Pupillen voetbal. Andere woorden heb ik er niet voor.

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Er was ergens op t einde van de wedstrijd een moment dat Haye probeerde om een man uit te spelen bij de 16 van de tegenstander, daarbij verliest hij de bal en wat er daarna gebeurd kan gewoon niet op dit niveau. Je ziet Haye werkelijk waar in een verschrikkelijke laag tempo terug sjokken, wanneer hij iets meer had aangezet dan had hij die grote kans kunnen voorkomen. Zoek echt geen zondebok in deze, ben zelfs een grote voorstander geweest van Haye met zijn komst naar onze club, maar dit is voor mij een bevestiging dat dit geen eredivisie waardige… Lees verder »

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

Gisteren bij Fox hadden ze het erover dat Willem II in onderhandeling is met Jack de Gier als nieuwe trainer!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Het zo wat zijn dat het een deze weken bekend wordt dat Jack  de Gier  vogend seizoen de nieuwe trainer wordt  hier, en wij in de nacompetitie Almere treffen en die ons de Jupiler League in knallen. Non de ju deh daar moete toch niet aan denken wat een horror film zou dat zijn🙈

ronald tricolore
Lid
ronald tricolore

Er werd gezegd dat het gerucht ging dat een oud speler trainer zou kunnen worden. De Gier zegt zelf niks gehoord te hebben… is wat mij betreft ook ggen optie. Te lui en te weinig ervaring

Tri_colores_1896
Lid
Tri_colores_1896

@ Highway Patrolman

Wanneer werd dat gezegd? De commentator zei dat z’n naam werd genoemd. Niets van onderhandeling. Ik zag ook alleen de wedstrijd en niet de besprekingen ervoor en erna. Dus ik kan het gemist hebben.

Tri_colores_1896
Lid
Tri_colores_1896

Willem II verdiende absoluut meer deze wedstrijd. Er werd geploeterd, gedomineerd, gevochten met Croux voorop in de strijd. Maar de punten gingen niet mee de bus in. Het beetje geluk dat nodig is om zo’n wedstrijd te winnen, ontbrak. Pech voor Ogbeche die een niet te missen kans volledig om zeep hielp. Tja, dat kan een x gebeuren…… En de verkeerde keuze van Tsimikas om Kuwas veel te ver te laten komen. Dat bleek uiteindelijk fataal. Na de rust onderschepte Heracles vrijwel elke doelpoging en zaten overal bovenop. Daar zou Willem II van kunnen leren. Volgende week ADO uit. Da’s… Lees verder »

Wa un beleid
Gast
Wa un beleid

Daar hebben die ‘’sommigen’’ zeker een punt. Ga het programma maar eens na en zet er de te halen punten maar achter. Dan kom je tot de conclusie dat er veel lastige thuiswedstrijden overblijven (de makkelijkere clubs hebben we al gehad thuis en nauwelijks punten gepakt).

ik zie ons geen 14 punten meer halen; en die zijn toch echt nodig om op 34 uit te komen.

Tri_colores_1896
Lid
Tri_colores_1896

Die moeilijke wedstrijden zie ik ook wel aankomen. Maar om dan 11 wedstrijden voor het einde te vrezen voor directe degradatie is erg voorbarig.

Sprang
Lid
Sprang

Je hebt dit jaar geen 34 punten nodig om veilig te zijn. De clubs onder ons gaan namelijk ook niet zo hoog komen. Punt of 28-30 zal dit jaar meer dan genoeg zijn.

Robby
Gast
Robby

Met Sprang eens. NAC,Roda,Sparta en Twente halen allemaal geen 14 punten meer (en alleen NAC zit dan op 34 de rest er nog onder). Wat we wel zullen moeten is winnen van onze directe concurrenten dat zijn 6punten wedstrijden. Thuis tegen Roda MOETEN we winnen zo ook uit NAC en Twente. Daarnaast speelt heerenveen niet goed en zijn er ook mogelijkheden tegen Excelcior. In deze wedstrijden moeten we de punten halen die ons boven de streep houdt.

ronald tricolore
Lid
ronald tricolore

Niet met je eens… inzet zwaar beneden de maat. Geen winnaarsmentaliteit en te slap in persoonlijke duels. Doelpunt slecht verdedigd en niet slim gekeept. Terecht verloren dus maar van jezelf…

Zie totaal geen klik met trainer en spelets snappen errkelijk niet wat hij wil van ze. Ik trouwens ook niet 😉

Conclusie er is geen chemie in het team… bestuur moet ingrijpen om of trainer exit of straf spelers opleggen.

Leeuwke
Gast
Leeuwke

Zoals wa eenbeleid al zegt; het zijn niet (alleen) zomaar loze kreten uit teleurstelling. Ik heb het programma bekeken en mogelijke punten geteld, en dan kom ik helaas niet tot 34. Dat knokken waar je het over hebt herken ik ook nie, Helemaal eens met Ronald. Ik kan geen poot meer voetballen, maar als ik de bal heb krijg je me er niet (in ieder geval niet makkelijk) vanaf. En ik sta tegen verdedigers van 120 kilo. Als ik gisteren zie dat met een simpel licht schouderduwtje spelers van de bal af worden gezet, dan vind ik de term knokken… Lees verder »

Tri_colores_1896
Lid
Tri_colores_1896

@ Leeuwke

Die positiviteit baseer ik op wat ik zag. En dat was de wil om te winnen. En het aantal kansen (mogelijkheden) die Willem II creëerde en Heracles niet. Heracles kon het laatste half uur alleen maar tegenhouden. De nederlaag was onterecht. Dikke pech dat we niet kregen wat we verdienden. Ik begrijp dat iedereen hier zwaar teleurgesteld is met de nederlaag, maar Willem II is zeker niet afgeschreven en we zullen echt punten gaan pakken daar waar je het niet verwacht.

Keiebaant
Lid
Keiebaant

Tri-colores,  Ik ben het vaak met je eens maar deze keer niet. Ik denk dat Willem ll het heel zwaar gaat krijgen de rest van dit seizoen. Deze mening baseer ik omdat er geen enkele lijn in dit team zichtbaar is. de beste winterstop aankoop Meissner  doet het best goed maar ook deze speler die ook niet kan  opbouwen van achteruit. Waar ik mij ook zorgen over maak is Chrivella, hij ontwikkeld zich niet meer en heeft zoveel balverlies en juist dit soort spelers zouden het verschil moeten. van de Looi maakt dit soort spelers niet beter. Daarnaast snap ik… Lees verder »

Tri_colores_1896
Lid
Tri_colores_1896

@ Keiebaant Goeie analyse, al heb ik nergens ontkend dat het aankomende programma niet makkelijk is. De winterse aankopen begrijp ik ook niet. ”Buitenkansje” Enoh was clubloos voor hij hier kwam. En ik vraag me af waarom iemand van zijn kaliber zonder club zit. Moeilijke jongen misschien? Contract tot het eind van dit seizoen. Zonder optie. Vind ik ook raar. Evenals Wijnaldum die wat mij betreft alleen nog maar met de beloften meespeelt. Ook contract tot het eind van het seizoen zonder optie. En dat is eigenlijk al veel te lang. Ik hoef niet uit te leggen waarom ik zo… Lees verder »

Leeuwke
Gast
Leeuwke

Ik zei woensdag in het stadion al dat de totale offday van VVV eigenlijk heel slecht nieuws was. Als je die gewoon had verloren was (zeker na vandaag) Looi exit geweest. Dan had je de resterende wedstrijden met een frisse trainer/wind in kunnen gaan.  Dat zal niet meer gaan gebeuren. We moeten het uitzitten terwijl deze groep niet (meer) gemotiveerd is en niet wil vechten voor de trainer en voor elkaar (en voor ons). Enige wat we nog kunnen hopen is dat je Sparta Op afstand houdt en via play-offs proberen te handhaven. Die 34/35 punten redden we gewoon niet.… Lees verder »

wil
Lid
wil

Wanneer begint de cursus hoe speel ik een bal niet naar de tegenstander ??

jbj.ot
Lid
jbj.ot

We hebben alleen de laatste 10 minuten gespeeld om er iets van te maken, en dit mogen we (wederom) vd Looi aanrekenen.

Haye loopt als een oude man terug bij de 1-0 en Lachman laat ook heel makkelijk het kaas van zijn brood eten door de beperkte spits vermeij, de zoveelste fout/onoplettendheid van Lachman….

Het verschil is dat Roda en nac wel de punten pakken, en dat wij Twente en Sparta de onderste 3 plaatsen gaan bekleden.

Helaas wel,punt.

Sprang
Lid
Sprang

Haha. Roda en NAC wel de punten pakken. Hou toch op joh. NAC wint ook een keertje. Gewoon zorgen dat er 3 clubs onder je blijven.

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Voorlopig heeft Roda gisteren een punt gepakt bij Heerenveen, dat gaan wij niet voor elkaar krijgen. En bij de ratten staat t 0-0, waarbij t zomaar 0-2 had kunnen staan.

Zet die oogkleppen af man…

Sprang
Lid
Sprang

Loop niet zo te janken joh. In Breda zeggen ze. Bij Willem II pakken ze wel punten. Wij zeggen het over hun. We staan nog steeds boven en Roda en NAC. Het zal tot het eind lastig blijven. Voor hun en voor ons

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Hoop dat jij gelijk zal krijgen en dat we tot het einde kans hebben om boven de streep te eindigen. Maar spreek je over een wedstrijdje of 4 wel weer jankert

Sprang
Lid
Sprang

Wie jankt er nou al een tijdje over dat we gaan degraderen. Dan blijf lekker thuis. We spelen allemaal nog tegen elkaar. We moeten als Willem II zijnde helaas wel naar veel van onze concurrenten toe. Maar alles is mogelijk. Gat is nog steeds 6 punten met Sparta. 4 met Twente en 3 met Roda. Tevens hebben we een beter doelsaldo. Je zal moeten zorgen dat je thuis van je concurrent wint. En uit er niet van verliest. Alle clubs hebben nog 11 potjes te spelen. En degene onder ons staan niet onder ons omdat ze de afgelopen 23 potjes… Lees verder »

brandhout
Gast
brandhout

Het grote verschil is dat ze bij nac wel goed voetballen en bij ons niet

JVS
Gast
JVS

Ik vraag me af: zijn er meer die telkens ZO balen van nederlagen (ook al zou je denken dat je er als WII supporter wel gewend aan zou zijn) dat het je avond helemaal kan verpesten? Man, ik zou willen dat ik er geen fuck om gaf, maar dat is niet zo.. de spelers en de trainer slapen vanavond lekker, ik niet.

Tilburg_1896
Lid
Tilburg_1896

Hier nog een. Er zijn jaren geweest waar de resultaten slecht waren maar de ploeg wel godverdomme iedere wedstrijd knokte voor elke meter. Dit seizoen met een slome Lachman, een labiele Van der Linden, een trage Haye en vooral de vreselijke tactiek/uitstraling/wissels van onze dominee is elk verlies frustrerender dan ooit.

JoeKeenan
Lid
JoeKeenan

Same here.. en iedere keer neem ik me weer voor; ik schei er mee uit. Laat hangen. En dan komt de volgende wedstrijd weer dichterbij en krijg je weer hoop. En. Dit. Al. Meer. Dan. Twintig. Jaar….

wil
Lid
wil

Wat hebben we toch een verschrikkelijke  voorhoede.

JoeKeenan
Lid
JoeKeenan

Ik word soms zo moe van deze club

rood wit en blauw
Gast
rood wit en blauw

anders ik wel !

Grenzen
Gast
Grenzen

Ik had liever van Sparta gewonnen en vandaag van Heracles i.p.v de halve finale beker. Roda wordt sterker,alsook NAC. Als je een wedstrijd als vanavond niet kunnen winnen, een elftal met 5 geblesseerde spelers heb je niets meer te zoeken in de eredivisie.

brandhout
Gast
brandhout

Roda heeft veel Mazzel  gehad vanavond, hadden dik moeten verliezen

Gool
Lid
Gool

T was weer kut kut kut. Boodschap aan de heer vd looi flikker op en neem meneer Thom haye mee

Hans van Arum
Gast
Hans van Arum

Onbegrijpelijk!!!! Waarom mag de rechtsback van heracles van eigen 16m tot strafschopgebied wII lopen zonder te worden aangepakt?  Als je die op de middenlijn aanpakt voorkom je die goal al.

Dit komt in mijn ogen niet meer goed.

De enige hoop die ik heb is dat roda of sparta het slechter dan ons doen en dat we er via de play offs in kunnen blijven.

 

 

 

Yung013
Gast
Yung013

Je weet wel dat Kuwas geen rechtsback is toch? Doet trouwens niets af aan je punt.

Moet trouwens dat we vandaag veel meer hadden verdiend. Als Ogbeche die bal gewoon binnenschuift, zoals verwacht mag worden van een spits, is er niets aan de hand.

Kortom; slechte pot maar wel te weinig gekregen.

goolsekruik
Gast
goolsekruik

1e helft heel zwak

2e helft meer verdient

Wissels apart..

 

Erwin out.. nog steeds

Jeroen van de Sande
Gast
Jeroen van de Sande

Waardeloos wisselen weer vd looi. En waarom ziet coulibally het hele seizoen op de bank als ie er toch nooit in komt????? Het is duidelijk dat vd looi beleving in deze spelersgroep krijgt. #erwinout.

Keiebaant
Lid
Keiebaant

Ik ben er van overtuigt dat de KNVB beker Willem ll wel eens de kop kan gaan kosten. Mathijsen heeft nu niet de ruggengraat om van de Looi op non-actief te zetten omdat wij nog in deze beker zitten. Vandaag gespeeld tegen echt een heel zwak Heracles en het tem van ons Willem ll klopt gewoon niet! Daar gaat van de Looi niets meer aan veranderen en nu gewoon hopen dat je er niet rechtstreeks eruit  vliegt. Voor mij is Mathijsen door de mand gevallen omdat ik van mening ben dat onder van de Looi hele slecht resultaten heeft gehaald… Lees verder »

Sem
Gast
Sem

HET WAS KUT

 

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

Nog beter; HET IS KUT!!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

En nog Beter het blijft kut!!! (onder Erwin)

KruikEreNoord
Lid
KruikEreNoord

Heracles had sinds 14 december niet meer gewonnen en dan komt het medicijn Willem II op bezoek. Voor het eerst in 7 wedstrijden weten ze weer wat winnen is.

Kansen genoeg en een k*tgoal tegen.. zo zonde weer want er had (zoals wel vaker) meer ingezeten.

TilBrow@
Beheerder

op basis van mentaliteit en gebrek aan intensiteit ga je de na-competitie in en misschien nog wel rechtstreeks eruit. Man man wat een tactiek weer van onze trainert!!!! Gebrek aan kwaliteit moet gecompenseerd worden door vechtlust en mentaliteit, dat kan hij niet oproepen bij deze jongens, bah bah wat een niveau….

Ronald
Gast
Ronald

Wat een slecht Willem ll weer, totaal ongemotiveerd, geen concentratie, geen tactisch plan, geen doordekking om maar niet te spreken over sommige spelers, met name Haye en Croux. Ik vind dit echt aan te rekenen aan vd Looi en zijn staf. Weg ermee.

brandhout
Gast
brandhout

En dan gaat Nak ons ook nog voorbij dit weekend

Kees
Gast
Kees

Wat NAC doet boeit me niet.

Proberen drie clubs onder ons te houden, dat is de ENIGE opdracht, en helaas dat gaat niet lukken.