Willem II verliest in de Kuip.

151
7294
Holmen tikt nog net de bal weg voor Bózenik (foto: (c) Toin Damen)

Willem II trad aan in de vertrouwde elf waar zowel Nieuwkoop als Ndayishimiye terugkeerde in de basis. Dankerlui en Saglam namen weer plaats op de bank.

Willem II hield Feyenoord 30 minuten makkelijk in bedwang. De Rotterdam hadden veel de bal maar creerden amper een kans. Willem II was slordig in de omschakeling, waar Pavlidis sterk speelt, maar weinig support krijgt, Uit het niets scoorde Toornstra de 1-0 en een paar minuten later legde van Boekel (natuurlijk) de bal op de stip na een twijfelachtige handsbal van Saddiki.

Het uitvak overklaste het eerste kwartier de Kuip op vocaal gebied.

Na rust kwam Willem II feller en beter uit de kleedkamer. Ondanks het betere spel lukt het niet om kansen te creeeren. Pas in de laatste fase kon Feyenoord nog wat kansen creeren uit de counter. Bleef derhalve 2-0 in een ijzig stille Kuip.

Opstelling:

Wellenreuther, Nieuwkoop, Holmen, Peters, Nelom, Ndayishimiye, Llonch, Saddiki, Kohlert, Pavlidis en Nunnely.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Dre
Lid
Dre

Omdat er 100 mensen Corona hebben moeten er 2 miljoen brabanders binnen blijven. We zijn helemaal gek geworden in dit land

Buddy
Gast
Buddy

Zal zaterdag wel zonder publiek gespeeld worden
tegen Heerenveen.

wil
Lid
wil

Kan inderdaad wel eens gaan gebeuren

wil
Lid
wil

Je weet in dit land nooit wat ze gaan beslissen.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Buddy

Denk dat in 1e instantie wedstrijd aflasten en later spelen mocht het zoverkomen. maar als het langer a aanhouden dan heb je wel kans dat er zonder publiek gespeeld wordt

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Wat zou dat een zwaktebod zijn vd regering

#paniekzaaierij

Henkie013
Lid
Henkie013

Sommigen slaan wel heel erg door in nuances. Natuurlijk is Feyenoord op papier in proincipe altijd beter en calculeer je een verliespartij in. Maar ik wordt een beetje moe van die clichés als: “Vroeger verloren we bij RBC uit”, “We hebben de 13e begroting, we moeten niet zeuren”. Het is allemaal waar, maar dat betekent niet dat je geen kritiek meer mag hebben wanneer je er volledig kansloos afgaat in Eindhoven en in de Kuip zonder amper een fatsoenlijke kans te creëren. Er staan een hoop ploegen onder ons die het Feyenoord in de Kuip een stuk lastiger hebben gehad.… Lees verder »

Koud
Gast
Koud

10 voor taal…..
mad

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Je merkt inderdaad ( al meerdere weken) dat er een aantal spelers totaal uit vorm zijn. Vooral onze “ dragende” spelers zoals b.v. Tresor en Pavlidis. Daar komt bij dat we op beide back plaatsen( mede door het wegvallen van Heerkens) kwetsbaar zijn. We moeten nu niet in paniek raken, maar dat we ( mede door onze begroting) geen brede selectie hebben dat werkt meestal in het beslissende gedeelte van de competitie niet als voordeel. De enige twee spelers van onze bank die iets toevoegen aan het elftal zijn Saglam en Dankerlui. Dat is te weinig, en dat zal (… Lees verder »

Ravio
Lid
Ravio

Ik zeg niet dat je niet mag zeuren… Zeur maar raak, daar zitten we hier ook voor, maar het gebrek aan realisme viert hoogtij… In deze post noem je het op en ga je er aan voorbij… We hebben de 13e begroting. Daarnaast werden we in de eerste seizoenshelft onderschat, maar dat is voorbij. Dat is een verdienste van dit elftal, maar dat betekent wel dat wij geen ploegen meer zomaar gaan verrassen… En dan ga je eraf op kwaliteit tegen een scherp Feyenoord. Niks meer en niks minder.

Keiebaant
Lid
Keiebaant

Beste Ravio, ik denk wat Henkie ook bedoelt is ondanks de totaal onevenredige begrotingen van beide clubs , dat Willem ll wel een heel slappe instelling had, dit heeft niets met geld of kwaliteit te maken. Je weet dat Feyenoord fysiek een sterke ploeg heeft maar dan zie ik wel dat bv Fortuna en PEC een betere strijdplan hadden dan wij. Natuurlijk is het geweldig wat Willem ll dit seizoen heeft gepresteerd maar als wij pas mogen verwachten dat er resultaat kan worden gehaald zodra beide clubs een vergelijkbare begroting hebben, dan denk ik dat jij en ik dit niet… Lees verder »

Ravio
Lid
Ravio

@Keiebaant, ik vond op de instelling gisteren helemaal niet zoveel aan te merken. Feyenoord is gewoon beter en niemand verzaakt in die ploeg. Dat heeft Dicky gewoon perfect voor elkaar. En door een scherp en fel Feyenoord verlies je veel duels en kom je niet aan voetballen toe. Dat lijkt wellicht voor sommigen dan een gebrek aan instelling. Ik zie het gewoon als een verschil in kwaliteit.

vankohl
Gast
vankohl

Ik zei het al eerder. Geef Vrousai een kans in de spits en wissel op een gegeven moment pavlidis voor nunnely. Ben ook eens dat saglam de plek van tresor moet innemen. Die is nog eager. Achterin is het wel prima zo.

wil
Lid
wil

Het is wel duidelijk dat Tresor nog lang niet rijp is voor een topclub.

Grenzen
Gast
Grenzen

Maar men was volgens mij van overtuigd dat hij verkocht zou worden en men daarom Saglam al heeft vastgelegd. Dus hopelijk gaat hij weer excelleren.

Willem II
Gast
Willem II

Saglam kan ook op 6 en 8. Llonch zal wel gaan en anders is het een meer dan prima vervanger van Saddiki

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

Was te verwachten vooraf, je verliest uiteindelijk door makkelijk balverlies van Tresor aan de andere kant van het veld en een zwaar gestrafte penalty, Feyenoord had de bal in de eerste helft maar heel gevaarlijk waren ze niet. Daar komt ook bij dat de eerste helft een van de slechtste en meest chaotische helft van dit seizoen is van onze kant, continu bal verlies en slechte passing vanaf het middenveld. Tweede helft wat beter, maar veel kansen hebben we niet gehad. Helaas het zij zo, het positieve meenemen en verder. Supporters geweldig, hele wedstrijd luid hoorbaar, chapeau. Wat is de… Lees verder »

Robby
Lid
Robby

Eerste helft een van de meest slechte van het seizoen?? Heb jij PSV, Heracles en Groningen uit niet gekeken?

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

tuurlijk wel, maar in de eerste helft zijn we compleet kapot gespeeld, en dat is niet vaak gebeurd.

Robby
Lid
Robby

Ow jawel hoor naast bovengenoemde clubs was ook Vitesse thuis een maatje te groot voor ons. En we hebben wel vaker met de rug tegen de muur gestaan al trokken we die wedstrijden in het eerste seizoenshelft over de streep door goed te verdedigen. En zeg nou zelf Hoe vaak heeft Wellenreuther moeten ingrijpen eerste helft? Zoveel kansen kreeg Feyenoord niet dat was pas de 2e helft toen we gingen drukken en ruimte ontstond.

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

Feyenoord heeft vrijwel geen kansen gehad, maar op het middenveld werden we totaal uit elkaar gespeeld, en Feyenoord had bijna 80% balbezit in de eerste helft, dat ze daar niks mee doen heeft te maken met een goede organisatie achterin, maar het zag er niet best uit om zo op het middenveld gedolt te worden.

Feyenoord is op dit moment de best presterende ploeg in de eredivisie en het is geen ramp van ze te verliezen. Ik zie Feyenoord nog best kampioen worden.

Dirruk
Lid
Dirruk

Feyenoord heeft bijna geen kansen gehad.

En daarna ben ik maar gestopt met lezen. 🤣😂🤣

Welke wedstrijd heb jij gezien?

dennism
Lid
dennism

Feijenoord was de eerste helft beter. Tweede helft vind ik wel dat WillemII zich hersteld. Maar wat ik echt totaal niet begrijp is die penalty. De VAR kan het beeld toch stilzetten en dan ziet hij toch dat het geen hands is. Dus beslist hij op dat moment wel de wedstrijd in het voordeel van Feijenoord.

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

Bal kwam we degelijk op de arm, snap niet zo goed dat Saddiki dit risico sowieso neemt om zo in te glijden bij een voorzet. Penalty was wel zwaar gestraft, maar toch, hij vraagt erom met zo een actie.

Bockbier
Gast
Bockbier

WilliamThe2nd. Jij hebt echt nog nooit een voetbal aangeraakt. Anders zou je wel beter weten.

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

Vertel me dan wat ik mis? Dat het aangeschoten hands is, dat hij zijn arm er niet vanaf kan hakken? Ik zegt toch dat de penalty zwaar is, maar hands was het overduidelijk door een domme sliding van Saddiki.

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Ik heb nog geen beelden gezien waaruit overtuigend blijkt dat de bal echt zijn arm raakt. Geen overtuigende beelden dan geen penalty.

JuhaHakola
Lid
JuhaHakola

Ondanks dat je vandaag vrij kansloos hebt verloren moeten we het ook niet dramatischer maken dan het is, van te voren calculeer je een nederlaag in in de Kuip.
Penalty was natuurlijk belachelijk maar zonder dat moment zouden we uiteindelijk ook zonder punten naar huis zijn gegaan!

Vond t uitvak prima, stond zelf namelijk tegenover, en heb het uitvak regelmatig erboven uit horen komen!

Hetmeneertje
Lid
Hetmeneertje

Ik zat vandaag in de bus met heel wat lui van Oude Glorie (Kingzine bus 2). Stuk voor stuk helden van weleer waaronder ook Jantje Vioen. Op de terugreis sprak ik met enkelen en het enige wat uit die gesprekken bleek is de trotsheid. Uit alles blijkt dat zij genieten van Willem II dit seizoen, in hun tijd “was dit allemaal niet mogelijk geweest en verloren we kansloos bij Feyenoord uit”. Mooi om te zien dat zij wel duidelijk weten waar we vandaan komen en genieten van het moment, iets waar veel mensen hier nog veel van kunnen leren. Daarmee… Lees verder »

wil
Lid
wil

Bedankt voor jou leuke reactie. TOP !!!

Zero13
Gast
Zero13

Jan Vioen, mooie vent is het ook!

Sooike
Gast
Sooike

Jan vioen zat idd in het uitvak! Mooi dat hij dat gewoon doet

dn Baaierd
Lid

Ze hadden er zo van genoten dat ze van Feyenoord uit wel een traditie willen maken. Dit riep ie toen ie klaar was met zingen in de bus grin

Grenzen
Gast
Grenzen

Blij dat we voor het komend seizoen wel een echte spits krijgen.Pavlidis is toch meer een nummer 10.

Dre
Lid
Dre

Het debiele schele broertje van Hadouir ( Boussabon) zei in de rust dat het absoluut een penalty was. Sorry hoor Ali maar je bent scheel dus als iemand er iets over kan zeggen dan ben jij het zeker niet. Verder verliezen we terecht omdat we veels te veel ruimte weggeven. Ik heb geen enkel moment het idee gehad dat er iets te halen was. Pavlidis ongelukkig. Van Boekel lachwekkend slecht

wil
Lid
wil

Van Boekel bleek weer eens een duidelijke thuisfluiter te zijn
Belachelijk die kaart voor Peeters.

wil
Lid
wil

Ik snap ook niet dat geen enkele vrije trap, corner of voorzet aankomt.

Poppels
Lid
Poppels

Als je een hoekschop krijgt en die is binnen 3x passen bij de middellijn dan doe je iets verkeerd! Waarom komen alle lange mensen dan mee naar voren?

Robby
Lid
Robby

Sowieso zijn we echt gruwelijk slecht in corners en vrijetrappen. Daar hebben we veels te weinig doelpunten uit gemaakt. Dat niet echt beter…kan je gewoon op trainen.

wil
Lid
wil

Volgens mij trainen ze hier niet op. Lijkt me wel een vereiste.

rijdenderechter
Gast
rijdenderechter

Natuurlijk wordt er volop getraind op standaard situaties. Ik zei laatst nog op een begrafenis dat dat de basis is, iedereen was het er mee eens.

Robby
Lid
Robby

Daar is onder Koster (zowel dit seizoen als vorig seizoen) niets van terug te zien. Tresor liet nog eens wat zien in zijn eerste paar wedstrijden maar tegenwoordig is niemand meer instaat een goeie vrije trap of corner te geven.

wil
Lid
wil

Saglam is toch wel een klasse beter dan Saddiki. Zag je duidelijk in de tweede helft.
Het spel oogde goed in de tweede helft. Maar het rendement is 0,0.

Joost
Gast
Joost

Uitvak was top. Verliezen in de Kuip geen schande. Op naar de volgende!

Zero13
Gast
Zero13

Heerlijk uitvak idd, maar waar is het Kuip legioen gebleven????

013 s
Gast
013 s

Het legioen is met pensioen

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Joost

Uitvak was Top? Vond het juist een van de mindere qua support dit seizoen van onze kant

UNITED
Lid
UNITED

Het leek toch wel een thuiswedstrijd op tv Forza

Bomba
Lid
Bomba

Was temporiseren geen betere optie? Heb het idee dat we te weinig op wedstrijdcontrole spelen. Omdat we zo graag willen scoren en winnen gaan we veel te gehaast te werk en staan spelers uit positie of de pass komt niet aan. De tegenstander hoeft enkel op te vangen en om te schakelen.
Maar goed, verliezen van Feyenoord zijn er meer overkomen.

rijdenderechter
Gast
rijdenderechter

Ik had terroriseren een betere optie gevonden. Geen ontzag voor die kakkies maar vollen bak erop klappen. En als het nodig is hedde altijd nog de noodrem. Liever strijdend winnen dan gezapig verliezen. en vice versa.

Ravio
Lid
Ravio

Wat een geklaag allemaal zeg… je verliest uit bij Feyenoord… Ik vermoed dat veel van de klagers pas net aangehaakt zijn als supporter. Degenen die voor hun gevoel nog tegen beter weten in richting RBC reden zullen nu niet klagen… We hebben godverdomme nog niet zo lang geleden records verbroken in negatieve zin met het niet winnen van uitwedstrijden achter elkaar! Maar nee, nu dient er gewonnen te worden in zowel Eindhoven als Rotterdam en waren Ajax en AZ uit eigenlijk 6 zekere puntjes…. Voetbal = opportunisme, maar dit slaat alles…. 13e begroting en een zeer goed uitzicht op een… Lees verder »

Bockbier
Gast
Bockbier

Ravio. 100% met je eens. Er zijn tijden geweest dat we tevreden waren met ‘maar’ een 2-0 verlies in de Kuip. Nu loopt iedereen te zeiken.

En de begroting en spelers van Vitesse en Utrecht zijn niet normaal. Als we daar boven eindigen is het gewoon kei goed.

D'n Beijtel
Gast
D'n Beijtel

We hebben niet één schot op doel. Dan kan je janken over de scheids, maar zonder te schieten ga je nooit scoren laat staan winnen.

Bockbier
Gast
Bockbier

D’n Beijtel. Dat jij niet eens onze trots kunt spellen is ziek.

En nu terug naar Breda jij!

D'n Beijtel
Gast
D'n Beijtel

Wat moet ik in Breda gaan doen?

VivaFranSol
Gast
VivaFranSol

Onze aanvoerder Peters zegt eigenlijk bij FOX wat iedereen denkt: De tactiek van de technische staf deugde voor geen meter

tricoscore
Lid
tricoscore

Laat Peters vooral naar zijn eigen spel kijken

Wally58
Lid
Wally58

Ja je mag hier niet aan Koster komen !!!

Bockbier
Gast
Bockbier

NEE. Feyenoord is gewoon beter met een budget van 33 keer dat van Willem II.

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Moet peters zeggen met zn bejaarde tempo tijdens de opbouw
Mijn god hoe voorspelbaar is dat als je ruim een minuut staat te kutten voordat je een bal geeft

Poppels
Lid
Poppels

volgens mij is Peters zelf debet aan de 1-0 zoals hij zo vaak de fout in gaat dus ik denk dat hij zich beter met voetballen beter kan gaan houden, hij maakt veel fouten en hij heeft de pass niet meer waar hij om bekent stond!

Wally58
Lid
Wally58

Volgens mij was het Toornstra die scoorde en dat is middenvelder wie was zijn directe tegenstander ?

VivaFranSol
Gast
VivaFranSol

@poppels omdat Willem II compact staat is het logisch dat Peters constant in duel komt en dus ook soms een fout maakt. Het was net als tegen PSV veel te laf in de eerste helft

Bockbier
Gast
Bockbier

NEE. Feyenoord is gewoon beter met een budget van 33 keer dat van Willem II.

Zekur
Lid
Zekur

Zag via de Kruikenzeiker trouwens een filmpje waarop heel duidelijk te zien is dat Sadiki bij die penalty helemaal geen hands maakt maar de bal gewoon via zijn middel achter gaat. Met maar 1-0 en volle druk ga je dan toch misschien net iets anders de 2e helft in.

El capitano
Gast
El capitano

Apart dat sadiki dan niet protesteert toch?

wil
Lid
wil

Heeft met professionaliteit te maken.

rijdenderechter
Gast
rijdenderechter

D’n dollen Dries is gewoon ginne mauwerd.Dat vind ik een te prijzen eigenschap. Echt wel een ondergewaardeerde buffel.

Zekur
Lid
Zekur

Heeft toch geen nut tegen Pol van Boekel in de Kuip. Saddiki is daar ook niet het type voor.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

@elcapitano je hoeft niet meer te protesteren…bij een juiste var!

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

Heb het net nog paar terug gekregen, bal komt duidelijk om de arm hoor.

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Nee hoor, geen beeld waarin dat overtuigend te zien is

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Hopen dat Heerkens er volgende week weer bij kan zijn nu Peeters geschorst is.
Verder weinig gecreëerd dan is het moeilijk om wedstrijden te winnen.

El capitano
Gast
El capitano

Of die queiros een x een kans geven?

013Bert
Lid
013Bert

Inderdaad Quieros is een linkspoot, stel die vriend gewoon op, zit ook nog potentiële transferwaarde in..

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Is toch gehuurd? Dan zit er (tenzij bijzondere clausule zoals bij Palacios) geen transferwaarde in?

Aron013
Gast
Aron013

Het gaat nog steeds on kansen creëren en doelpunten maken wil je een wedstrijd winnen. Met hard werken bereik je vooralsnog niets

rijdenderechter
Gast
rijdenderechter

Ja en je moet gewoon problemen voetballend oplossen!

Goalemaker
Lid
Goalemaker

Als je leest hoeveel mensen Pavlidis nu afbranden, vraag ik me af of je de wedstrijd wel hebt gekeken. Misschien wat betreft de statistieken niet optimaal, maar werkt zo verschrikkelijk hard, wint ongelooflijk veel duels. Verder is er gewoon geen beweging voorin van Kohlert, Nunnely, en Ndayishimiye. Speelde naar mijn mening echt wel een degelijke pot… Let eventjes wat meer dan op die statistieken voor je een mening geeft.

vankohl
Gast
vankohl

Laat m dan op het middenveld spelen en zet Vrousai in de spits!

Goalemaker
Lid
Goalemaker

Begrijp deze beredenering niet echt als ik eerlijk ben. Volgens mij zijn gewonnen duels heel belangrijk in de spitspositie. Bovendien speelt Vrousai, zeer en zeer matig sinds hij op de bank heeft plaats genomen. Dat is op zich ook niet heel gek zonder ritme, maar Vrousai wisselen voor Pavlidis is natuurlijk idioterie.

vankohl
Gast
vankohl

Helemaal niet. Vrousai is een vele betere afmaker. Pavlidis faalt behoorlijk voor de goal. Ik vind hem veel sterker op de vleugels of op het middenveld, maar niet in de spits.

Mark Farrington
Gast
Mark Farrington

Volgens mij heb jij geen voetbal verstand.. pavlidis speelde een goede pot tegen een sterke Senesi. De rest van de aanval, vooral Kohlert was erg matig. Als je Vrousai er in wil hebben dan mag dat wel op zijn plaats.

Gôôl Support
Gast
Gôôl Support

Pavlidis is geen afmaker zoals voorheen onze Toreador, maar gaat ook wel heel makkelijk liggen. Wordt ook niet echt gevoed door zijn voorhoede-collega’s.

Wally58
Lid
Wally58

Speelde niet slecht maar als je afhankelijk bent van aanvoer van Nunnely en Ndayishimiye dan ben je als spits kansloos die gaan voor eigen succes en lopen zich steeds vast ! Koster wisselt hun toch niet zo snel.

Gôôl Support
Gast
Gôôl Support

Veldspel aardig onder controle, weinig weggegeven, maar dat 16 meter gebied is onbegonnen gebied.
Uitvak: TOP!!

vankohl
Gast
vankohl

Schiet gewoon s een keer op goal! Ook is t van 150 meter, maar schiet gewoon eens!

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

Voorin gunt niemand de bal aan de aankomende ploeggenoot. Ik snap het niet. Elke keer willen ze alle verdedigers dribbelen en raken ze de bal kwijt. Corners en spelhervattingen nooit gevaarlijk of van de keeper. Pluspuntje de inzet in de tweede helft. Verder Feyenoord is veel verder dan ons. Volgende week worden de 3 punten tegen Heerenveen heel belangrijk voor de play-offs.

Willem II Boven Alles!
Gast
Willem II Boven Alles!

Helemaal klaar met die Nelom, als je ziet hoe hij stopt met meelopen bij die tweede kans van Narsingh, hoor je ons prachtige shirt niet te dragen! Hij kan er weinig van maar dit is echt belachelijk

Bomba
Lid
Bomba

Nelom speelde offensief een van zijn beste wedstrijden.

Willem II Boven Alles!
Gast
Willem II Boven Alles!

Offensief heb ik daar ook niks op aan te merken maar dit soort momenten zijn in mijn ogen schrijnend om te zien. Het moment waar ik op doelde was echt prof-onwaardig

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Nieuwkoop is verdedigend zoveel slechter dan nelom

Zekur
Lid
Zekur

Nelom prima wedstrijd afgeleverd

Robby
Lid
Robby

Nelom speelde inderdaad weer een prima partij. In deze vorm zn optie lichten. Geen idee wat het niveau van kohn is maar als reserve is Nelom prima om er bij te hebben….verwacht niet dat zn salaris zo heel hoog is.

Jdsj
Gast
Jdsj

Maar vond je Nelow slechter dan Nieuwkoop? Mijn hemel die Bart kan er zo weinig van!

rijdenderechter
Gast
rijdenderechter

Nelom komt verdedigend meestal zo-zo uit de verf – dat is niet zijn ding. Opbouwend vind ik hem wel goed en iemand die vanuit de achterhoede frisse dingen laat zien. Maar Nelom terug een sprintje trekken .. ik heb het dit hele seizoen niet gezien.

blrt
Gast
blrt

Pavlidis by far slechtste man op het veld. Waarom wisselt koster m niet?? 0 schoten tussen de palen, 0 vandaag.

TilBrow@
Beheerder

What the fuck, Pavlidis ver weg de beste aan onze kant, veel energie en erg balvast. Zet eens een bril op, zie je beter! Aansluiting was klote, duelkracht was klote.

ronald tricolore
Lid
ronald tricolore

Pavludis wat een ego… speelt geen bal af. Kut gepingel

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Naar wie moet ie dan spelen? Er beweegt geen hond.

ronald tricolore
Lid
ronald tricolore

Heeft een paar keer de kans gehad te combineren maar loopt met kop omlaag richting goal

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Ja daag. Had jij oogkleppen op vandaag?

ronald tricolore
Gast
ronald tricolore

nee zeker niet, vindt hem een aantal wedstrijden goed maar vandaag geen schim van zijn eerdere optreden. Bal aannemen doet hij prima maar vervolgens draait hij steeds in de man of gaat uitgebreid liggen…. wat is daar de meerwaarde voor het team van?

Die minnetjes zijn vooral van de mensen die
weinig tactisch inzicht hebben, kom met argumenten dan kan ik reageren.

kukeltje
Lid
kukeltje

Ik vind ook dat hij te weinig de ruimte en zijn medespelers ziet. Draait zich regelmatig weer terug de drukte in.

Zero13
Gast
Zero13

Als er iemand teamplayer is, is het Pavlidis wek. Die werkt zich kapot

Zero13
Gast
Zero13

Wek = wel

ronald tricolore
Lid
ronald tricolore

Wekt hard maar ziet te weinig een medespeler

Zero13
Gast
Zero13

Peters geschorst voor Heerenveen thuis, das pas echt kut

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Misschien kunnen we daar dan iemand neerzetten die wat sneller opbouwt.

Zero13
Gast
Zero13

Denk gewoon hopen dat Heerkens er dan weer is, he

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Alles wat sneller is/ handelt dan Jordens vind ik prima.

Grenzen
Gast
Grenzen

Dankerlui zou ik nu brengen