Willem II kansloos in de Kuip (5-0)

214
11186
Aankondiging 10jaarTT kuip

Willem II opende de wedstrijd tegen Feyenoord goed. De eerste kans was voor Willem II, maar daarna gaf Willem II binnen 7 minuten de wedstrijd volledig weg. Aan alle kanten werd Willem II overlopen. Toornstra, Berghuis en weer Toornstra scoorden binnen 7 minuten. Opvallend was hoe makkelijk Willem  II alle duels verloren. Voor rust mocht Vilhena nog keer vrij inschieten en bepaalde dat de ruststand op 4-0.

Na rust gebeurde er niets in de Kuip. Nijhuis besloot nog een penalty te geven en Boetius schoot binnen: 5-0.

Er is veel werk te doen de komende week door de TD en de trainer.

Opstelling Willem II:

Wellenreuther, Lewis, Peters, Lachman, Tsimikas, Rienstra, Heerkens, Chirivella Crowley, Sol en Azzaoui

 

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Leeuwke
Lid
Leeuwke

Hoe dan ook, en met welk resultaat dan ook; op 9 september sta ik kneiterbezopen in den beitel! :bier: :bier: :bier:

leeuwenmoed1896
Lid
leeuwenmoed1896

Houden alle paniek zaaiers er wel rekening mee dat zowel Feyenoord als Utrecht ploegen zijn die in vorm verkeren. We doen nu net of Willem II normaal gesproken wint van deze ploegen uit.

Tuurlijk zag Willem II er hopeloos uit, maar ook met de spelers van vorig seizoen hadden we deze wedstrijden verloren. Op kostas en misschien Falkenburg na, ben ik blij dat ze weg zijn.

We zijn pas drie potjes onderweg, heb vertrouwen en ga vol achter de ploeg staan! Gekkenhuis op de tribune zal deze spelers goed doen!!!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ leeuwenmoed1896

De paniek zaaiers zoals jij ze noemt verwachte helemaal geen overwinnig tegen Utrecht en Feyenoord koek koek. Noem me een iemand hier die dat verwachte? Als je even de berichten leest. Weet je wat de bezorgdheid punt is van die mensen

leeuwenmoed1896
Lid
leeuwenmoed1896

Jouw bezorgdheid punt is dat er teveel (nl) spelers weg zijn gegaan, toch? Dit is de laatste jaren toch niet anders geweest, doordat het beleid van Willem II was geen risico nemen. Sinds dit jaar word hier eindelijk  iets aan gedaan door langere contracten, met daarbij de optie voor nog een seizoen! Daar kunnen we als supporters alleen maar blij mee zijn. Als het mee zit komen er deze week nog 2 nl en een Zwitser of een bekende van de eredivisie bij;) En zeg nu zelf van alle spelers die zijn gegaan (op kostas na) welke heeft meer kwaliteit… Lees verder »

Ravio
Gast
Ravio

Dan doel jij vermoedelijk op Vd Linden, Veerman en Ritzmaier?

BrabantHenk
Lid

Lamprou, Falkenburg, Koppers, Van Anholt, Wuytens en Kali misschien? Ik vind het nogmaals te makkelijk om te stellen:”Och in Utrecht en Rotterdam mag je verliezen”. Het gaat om de manier waarop. Met excelsior erbij in 3 wedstrijden niet alleen 1 doelpunt gemaakt en 9 tegen, maar ook slechts 4 schoten op doel! Aanvallend machteloos en verdedigend zeer kwetsbaar. En het middenveld van Excelsior heerste tegen ons, waar we zo hoog over opgaven. Ik ben het er wel mee eens dat de fans er tegen Ado vol achter moeten staan, maar dat hoort vanzelfsprekend te zijn. Ouderwets erop klappen zodat ze… Lees verder »

Loekie
Lid
Loekie

Buiten Falkenburg had ik de rest ook proberen te houden. Hadden ervaring met de  Nederlandse competitie en inmiddels meer binding met de club daarnaast lijkt het me ook wel prettig om zoveel mogelijk Nederlandstalige spelers te hebben

OldskooL
Lid
OldskooL

@Henk, Koppers werd hier ook behoorlijk weg gezet als mindere speler. Wuytens aasde al langer aan op een vertrek. Hij liet zijn contract aflopen op andere opties te bekijken. In dit geval Heracles dus. En van Anholt was transfervrij en tekende niet voor niks voor 1 seizoen. En hij kreeg in zijn tijd bij Heerenveen ook al een aanbieding uit LA maar koos opdat moment voor ons. En bovendien 2x transfervrij vertrekken en ergens tekenen is voor spelers ook wel fijn zakcentje.   Dat Kali weg is vind ik mss wel het ergste dat mis je nu. Maargoed ik kan… Lees verder »

UNITED
Lid
UNITED

Iedereen is nu wel heel negatief maar ondanks dat Feyenoord veel meer ervaring en kwaliteit heeft deden die mennekes van Willem II t aan de bal niet onaardig. Maarja na 30 min 3 van de 4 schoten in het net, dan is t klaar. (Tegen Utrecht was t wel 90 min waardeloos trouwens.) Ok, wij staan onderaan na 3 wedstrijden. NAC heeft nu 1 punt meer dan wij, misschien aan t einde van t seizoen nog steeds. Maar Willem II investeert zelf in 7 jonge spelers (die de kar niet alleen hoeven te trekken) Als er 1 van verkocht wordt… Lees verder »

Maximaal
Gast
Maximaal

Het gaat er niet om dat je normaal gesproken wint van Utrecht en Feyenoord, maar de manier waarop je er de afgelopen twee speelrondes ervan verloren hebt.

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Drie maanden de tijd, het komt aan op drie dagen. Er zijn genoeg spelers die een nieuwe club vonden die bij Willem II niet misstaan hadden en haalbaar waren als we er op tijd bij waren geweest: Lorenzo Burnet, Ali Messsoud, Zakaria El Azzouzi, Jinty Caenepeel, Django Warmerdam, Mike te Wierik, Lars Veldwijk, Warner Hahn, Lucas Woudenberg, Denzel Humpties, Paul Gladon, Younes Namli, Piotr Partyszek, Philip Kurto, Hidde Jurjus, Robert Muhren, Sander Fischer, Danny Holla, Dumic, Nick Marsman. Je kunt van alles van deze spelers vinden maar hoe dan ook er waren mogelijkheden genoeg. Als je op tijd was geweest… Lees verder »

BrabantHenk
Lid

Best wel confronterend zo’n lijstje spelers, waarvan een groot aantal bewezen eredivisiekrachten zijn en financieel haalbaar. T9 zegt wel dat we nog een paar dagen hebben, maar je zit nu in een positie dat spelers 3 keer nadenken voordat ze naar Tilburg komen, met de eerste wedstrijden in het achterhoofd. Dat verhaaltje van stabiele middenmoter is nu wat lastiger te verkopen. Die afwachtende houding brengt nog meer nadelen met zich mee. De teller van de seizoenskaarten zal de komende weken ook niet bepaald omhoogschieten. Die mensen die twijfelen hebben nu niet het bepaald het gevoel gekregen van ‘hier moet ik… Lees verder »

koen verhoeff
Lid
koen verhoeff

Mooi lijstje van IHEN, maar daar hadden Lewis, Rienstra, Crowley en Chirivella waarschijnlijk ook tussen gestaan als ze naar een andere club waren gegaan. Ik wil maar zeggen: er wordt na drie wedstrijden net gedaan alsof al die nieuwe spelers er heeelemaal niks van kunnen. Dat mag je vinden natuurlijk, maar ik wacht voor zo’n oordeel toch graag nog een aantal wedstrijden af. Hetzelfde geldt voor onze trainer. Die zal het de komende tijd moeten laten zien! Het is met al die nieuwelingen nog teveel los zand. Hij zal er een team van moeten maken.

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Klopt Koen, maar Willem II stelt zelf dat ze nog versterkingen zoeken in drie linies. Dan denk ik, daar heb je toch alle tijd voor gehad.

Alfonsq
Gast
Alfonsq

Nu er toch vragen zijn over het beleid. Frenkie de Jong genomineerd als voetballer van de week.Hoeveel minuten heeft hij vorig seizoen bij ons club gemaakt…..?

david loggie
Lid
david loggie

Nul minuten Alfons, nul. Ieder zijn mening, maar dit soort reacties zitten er helaas ook bij. Voordat je vd looij dadelijk nog de schuld geeft….vorig seizoen speelde hij bij ajax…..niet bij ons. Tijd gaat snel.

koen verhoeff
Lid
koen verhoeff

Ik vermoed nul. Heeft het hele vorige seizoen voor (Jong) Ajax gespeeld.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@Shoukov

 

En  de andere mensen gebruiken geen argumenten? Die wat meer bezorgd zijn? Je kunt er niet mee eens ieder zijn meinig tuurlijk. Maar Lees nog meer een na en dan kun je lezen dat bezorgdheid niet is gebaseerd op gebakken lucht

koen verhoeff
Lid
koen verhoeff

Bezorgdheid uiten is prima, maar wat sommigen hier allemaal neerkalken gaat veel verder. Er deugt allemaal niks van bij onze club. Of het nou de spelers zijn, de trainer, de TD of de scouting. Niemand deugt. Ik vind dat wel ver gaan. Enige relativering is wel op zijn plaats. Ik heb een ingespeeld elftal van Willem II dat in de middenmoot speelde ook wel eens met grote cijfers zien verliezen van Feyenoord of Ajax. En net zo kansloos. Ik wil niks goedpraten. Het was bagger. Maar je kunt ook doorslaan.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Koen Verhoeff Waarom hadden we niet wat meer spelers gehouden afgelopen seizoen? En dan daar spelers inpasen. Je gaat toch niet afscheid nemen van een hoop spelers terwijl je weet dat betere er niet zomaar zijn. We zijn geen Barcelona. Nogmaals ik hoop en iedereen hoop hier ook de mensen die bezorgd zijn. Dat er nog versterkingen mensen met ervaring nog bij komen als het 1 wordt mogen we al in onze handjes klappen.. Maar er is weinig reden voor die spelers om hier naar toe te komen Bijna een hele nieuwe selectie plus resultaten. Je weet als speler… Lees verder »

RA_ke
Lid
RA_ke

Nog 3 dagen om iets van het seizoen te maken.
Kan iemand een kaarsje gaan opsteken bij de zuster Clarissen?

koen verhoeff
Lid
koen verhoeff

Wel een worst meenemen, he!

Sar
Gast
Sar

T9 wat moet je dan zeggen als jezelf in het bestuur zit…. kletspraat is het allemaal. Wij (supporters) worden keer op keer voor de gek gehouden! Onze mooie club is heel ver afgezakt. Verhalen over stabiele middenmoter laat me niet lachen! Waarom is een Wuytens wel goed genoeg voor bv een club als Heracles? Veel stabieler als die club is er volgens mij niet. Er zijn ook supporters die net iets meer weten over het reilen en zijlen binnen ons clubke vergeet dat niet. 

Invictus
Lid
Invictus

@Sar:  Ik ben het volledig met je eens. De ambitie om een stabiele eredivisie club te worden wordt met regelmaat uitgesproken door de beleidsbepalers. Dan mag je toch ook verwachten dat men daar naar gaat handelen. Een stabiele club heeft bij de start van de 1e training de kern van het elftal op orde. In een later stadium worden daar aanwinsten aan toegevoegd.  Aanwinsten die men uitvoerig heeft bekeken en waarvan men weet of ze haalbaar zijn.  In mijn optiek begon Willem II de eerste training met 15 spelers ( incl. Jeugdspelers). Vervolgens gaat men in onderhandeling met spelers die… Lees verder »

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

@Invictus. Klopt helemaal wat Sar en jij aangeven! Maar er zijn wat krachten binnen Willem II aan het werk gezet om de teneur wat positiever aan te geven. De paniek wordt er dus nog groter. En Tilbo wordt gelezen, dat is wel een pluspunt. Dat weten ze dat er nog zeer veel werk te verrichten is!!

T9
Lid
T9

@Highway Patrolman. Wat een onzin, want ik neem aan dat je op mij doelt met: “Maar er zijn wat krachten binnen Willem II aan het werk gezet om de teneur wat positiever aan te geven.” Als je goed hebt gelezen zie je dat ik ook aangeef de huidige selectie te zwak te vinden. De transferwindow is echter nog open, dus nu al conclusies trekken is te voorbarig. Mocht er niks bijkomen, dan heeft Mathijsen slecht ingekocht. @Sar: Wuytens speelt bij Heracles ook niet ofwel? Wuytens is een prima verdediger om erbij te hebben op de bank, maar het is geen… Lees verder »

T9
Lid
T9

Wat een negativiteit allemaal. Ja, we hebben 0 punten na drie wedstrijden tegen Excelsior (T), Utrecht (U) en Feyenoord (U). Zo heel verrassend is dat niet lijkt me. Tegen Excelsior hebben we het al jaren lastig. Utrecht is wellicht een van de betere ploegen van Nederland (met de beste trainer van Nederland) en Feyenoord werd vorig jaar kampioen en daar hebben weinig wijzigingen in de selectie plaatsgevonden. Feyenoord en Utrecht hebben hun selectie op orde bij aanvang van de competitie, wij niet. Niet onlogisch dat we met 0 punten staan na deze wedstrijden. De zorgen die ik dan ook deel… Lees verder »

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Prima verhaal…Alleen Wellenreuter snel vervangen door desnoods de reservekeeper!

Guillaume1896
Lid
Guillaume1896

@T9: Wat mij betreft een verhaal waar ik me prima in kan vinden. Dat gaat me wat beter af dan direct na de wedstrijd tegen Feyenoord moet ik zeggen. Heel belangrijk punt wat je noemt vind ik ook dat we achter onze jongens moeten gaan staan. Zeiken en klagen mogen we hier op Tilbo, rond en tijdens de wedstrijd hebben de spelers onze steun keihard nodig. Dat geldt ook richting Timon onze keeper overigens! Ik ben benieuwd wat er nog bij komt. Ik reken er op dat aan de Goirleseweg men het hoofd koel en de lijnen open heeft en men… Lees verder »

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

Beste T9. Nieuw hier? Misschien Joris Mathijsen zelf? Of heeft iemand de opdracht gegeven een positief verhaal over Joris en Ome Gerard te schrijven? Ik vertrouw de achtergrond van je verhaal voor geen cent!! Dit lijkt mij een charme offensief van iemand binnen de club!!

T9
Lid
T9

Beste Highway Patrolman. Nee niet nieuw hier en nee ook niet iemand van binnen de club (alleen niet zo actief als bijvoorbeeld jijzelf). We hoeven het niet met elkaar eens te zijn toch? Daarvoor hoeven we elkaars achtergrond niet in twijfel te trekken.

Beffrey28
Lid
Beffrey28

Ik ben het vrijwel geheel met hem eens en ben ook niet actief binnen Willem II. Alleen het verschuilen achter het competitieschema ben ik het niet mee eens. Iedereen speelt uiteindelijk netjes 2 keer tegen elkaar dus het heeft geen zin om dat als eventueel excuus aan te dragen. Ook ik maak me zorgen en hoop op ervaren (liefst Nederlandse) versterkingen. Ik ben niet positief op dit moment, maar ga ook niet mee in de negativiteit die er nu al heerst op Tilbo. Zowel positiviteit als negativiteit doen de realiteit uit het oog verliezen. En die realiteit is dat Joris… Lees verder »

Shoukov
Lid
Shoukov

T9, bedankt – eindelijk eens iemand die nadenkt en argumenteert in plaats van raak te tetteren.

Ook ik ben niet echt vrolijk na de de eerste drie wedstrijden, maar heb nog wel vertrouwen en ook nog een beetje geduld.

Keiebaant
Lid
Keiebaant

Zeg Shoukov, zit zijn verhaal ook tekstueel goed in elkaar want dat vind jij ook zo belangrijk !

Snorro
Lid
Snorro

Beste Keiebaant… Ik wacht nog steeds op de bron waaruit de paniek en angst blijkt. Wellicht ben je het vergeten. Groetjes

Keiebaant
Lid
Keiebaant

Beste Snorro, ik zal je proberen uit te leggen waarom van der Looij in paniek is. Tijdens de voorbereidingen heeft van der Looij meerdere malen aangegeven dat hij te weinig spelers heeft en dat het team stabiliteit mist. uitwedstrijd tegen Utrecht wisselt van der Looij heel snel Crowley omdat het elftal overlopen wordt. het geluk wat Willem ll in deze wedstrijd had was is dat Utrecht paar dagen laten uit Zenit voor de europa league moet spelen, als Utrecht in deze wedstrijd vol gas had gegeven dan was de score veel hoger geworden. Feyenoord Uit. van der Looij zet zijn team… Lees verder »

Sar
Gast
Sar

En door wie is wuytens op een zijspoor belandt?? Door die dooie lul die nu op de bank zit..volgens mij maakte wuytens een doelpunt of 4 5 per seizoen das meer dan er nu één gaat maken. van der Looi heeft alles naar zijn hand gezet en de club heeft dat laten gebeuren! Niets is er nog over van wat er de afgelopen seizoenen is opgebouwd.. Willem II was altijd toegankelijk voor de supporters ook dat is nu ver te zoeken. En idd Wuytens speelt niet maar wij moeten het nu doen met een Lewis die van de hoofdklasse komt…… Lees verder »

Ronald Rotterdam
Gast

Hopelijk komen  de beloofde versterkingen  vandaag nog   het zal toch niet gebeuren dat op de laatste transferdag Sol  alsnog naar Saint Etienne gaat en we zelf achter het net vissen met het halen van een extra spits  en wachten moeten op versterkingen na de winterstop dan zijn we te laat Moet er niet aan denken   

Shoukov
Lid
Shoukov

Speciaal bericht voor de zo gevoelige Keiebaant: Er is een relatie tussen het gehalte van de inhoud en het aantal taalfouten. Denk daar maar eens over na. Niet te snel reageren he….. (!)

In de hoop dat dit niet te moeilijk was teken ik met vriendelijke groet.

Just-B
Lid
Just-B

Allemaal leuk en aardig dat onze trainer met een minder offensief elftal tegen Feyenoord wilt beginnen. Maar met een 5-3-2 formatie tegen een 4-3-3 formatie, weet je vooraf dat de backs van de tegenpartij vrij gaan komen. Wanneer deze backs aanvallend ingesteld zijn, zal je een 2 tegen 1 situatie krijgen waardoor onze backs moeten kiezen. Mogen jullie drie keer raden van wie de assists kwamen bij de eerste drie doelpunten. Dit is volledig te wijten aan de afspraken die je vooraf maakt. En daar is vd Looij verantwoordelijk voor!

teunvalk
Lid
teunvalk

Dat er versterking moet komen is duidelijk, maar…we laten elk seizoen wel een thuiswedstrijd punten liggen tegen een mindere ploeg: Excelsior dit seizoen.Utrecht uit winnen we vrijwel ook nooit: Tweede wedstrijd dit seizoenFeyenoord uit winnen we eigenlijk ook nooit: Derde wedstrijd van het seizoenHet is inderdaad klote dat we nu op deze plek staan, maar als we ons nu bedenken dat we deze drie wedtrijden al gehad hebben en ons nu moeten focussen op wat komen gaat, dan denk ik dat wij dit seizoen gewoon keurig handhaven. Er zit genoeg potentie in het team om er een mooi jaar van… Lees verder »

Invictus
Lid
Invictus
frankvandeven
Lid
frankvandeven

Welke constructie Heerenveen ook bedenkt Peters blijft hier. Aanvoerder en boegbeeld van Willem II.Zaken doen met Heerenveen direct stoppen. Geeft irritatie en tijdsverlies. Focus verleggen naar andere versterkingen.

Isleyy_N
Lid
Isleyy_N

ik heb dit al eerder geschreven tijdens de voorbereiding. zoveel jonge buitenlandse spelers halen is puur gokken. het kan goed uitpakken maar ook slecht omdat je simpelweg niet weet wat je binnenhaalt. WII heeft gegokt en gokken doe je in het casino.

maar de gok was minder groot geweest als je spelers als Kali en Wuytens had gehouden. dat zijn de grootste fouten geweest..

nu is het hopen dat je nog in elke linie een directe VERSTERKING kan halen. (geen jong talent dus!)

PS: haal aub ook nog een centrale verdediger die met Lachman kan concurreren

dvd01
Gast
dvd01

Mee eens. Mathijssen heef gegokt op jonge spelers om deze met winst te kunnen verkopen in combinatie met ervaren spelers. Op zich niet eens zo slecht idee. Echter, als er geen versterkingen binnenkomen deze week dan heeft hij gegokt en verloren en zitten we met een team wat het niet gaat halen.

Sar
Gast
Sar

Aankopen hier aankopen daar… de jongens die we hadden,die hadden ze meer moeten waarderen! Lamprou wilde graag €25000 per jaar meer dat kon niet, maar wel 6 tot 7 ton voor Veerman.Ze hebben echt alles en iedereen buiten geschopt en waarom? Kut beleid niet meer niet minder!

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Lamprou is inderdaad de grootste fout dat ze die hebben laten gaan!! Die heeft vorig seizoen veel punten gepakt voor ons, en dat zie ik deze keeper vooralsnog niet doen!

Bert
Lid
Bert

Op basis van midden/ eind vorig seizoen heb je gelijk, toen keepte Lamprou goed en pakte ook punten.Op basis van het seizoen ervoor niet. Toen maakte hij veel beslissende fouten (denk oa aan: Fey thuis 0-1, Twente thuis 2-3 waarvan 3 fouten, Nec thuis 0-1, Groningen, Heracles en noem maar op).Zijn start vorig jaar was ook weifelend.Gaat hier niet om Lamprou af te zeiken, maar enige relativering van prestaties is wel op zijn plaats. Huidige keeper nog niet afschrijven en hopen dat hij vertrouwen krijgt en ook punten gaat pakken. Veel goals komen ook doordat de verdediging een gatenkaas is.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@Bert

Heb je onze keeper gezien bij de strafschop? Even voor de duidelijkheid hij was goed ingeschoten. Hij had hem sowieso niet gehad (waarschijnlijk) maar een beetje de clown gaan uithangen slaat nergens op. Dat ie gewoon normaal doet dan doet ie al gek genoeg

Ravio
Gast
Ravio

Waar blijven die 3 ervaren aankopen met Eredivisie verleden Joris??Breinburg op de plek van Chirivella svp. Verdedigend beter en pakt minder domme kaarten. Chirivella is een goede wissel voor of hem of Rienstra.Veerman, Boymans of Brock Madsen in de spits als sleurend aanspeelpunt zodat het team kan aansluiten en voetballen. Iets wat Sol totaal niet beheerst. Sol kan profiteren van zo’n bliksemafleider.Een ervaren verdediger die op meerdere plekken inzetbaar is. Geen superfan van de genoemde vd Linden. Erg traag en buiten zijn welliswaar geweldige trap weinig kwaliteiren die we in dit elftal missen.Dan zie ik liever een Rens van Eijden… Lees verder »

Sprang
Lid
Sprang

Kan als het goed is niet lang meer duren Ravio. Hij heeft namelijk nog 4 dagen

Wally58
Lid
Wally58

Mooi Bert,

Eindelijk iemand die realistisch is wat de keeper betreft. Wel zijn fouten zien als die er waren want volgens mij lag het meer aan de verdediging die faalde en men ziet niet de reddingen !

Lamprou was in begin ook slecht dus geef hem gewoon een eerlijke kans.

Grootse fout ligt bij de trainer hij begint verkeerd tegen Utrecht en Feyenoord. Derde doelpunt corner en weer iedereen in 5 meter gebied en tegenstander vrij op de 16 daar kun je op trainen en zoals ze zeiden als je met 5 achterin speelt heb je geen druk op de bal !

Bjorn
Gast
Bjorn

Komt niks bij , of uit nood wordt er gauw nog wat bijgehuurt, maar gerichte aankopen met oog op de toekomst zit er niet in, staan nu 4 a 5 spelers in de basis die gehuurd zijn, belachelijk , helemaal niet de intentie om aan een goede middenmoter uut te bouwen , excelsior met een veel minder budget hebben de zaken beter voor elkaar 

balliefleur
Lid
balliefleur

Gericht op de Toekomst hebben we genoeg Er wordt routine gevraagd en die komt er echt nog wel

Jada
Lid
Jada

Ojo, Kali en Lamprou laten gaan was oliedom, missen nu routine, duelkracht en sluwheid. Als er niets bijkomt wordt het waarschijnlijk voor ons als supporters een beroerd jaar. Keeper heeft het ook nog niet laten zien, alleen al het verschil in meevoetballen is vergeleken met Kostas gigantisch. Ook ons centrale verdedigingsduo maakt nog geen solide indruk. Ik hoop de komende dagen op nog een paar echte versterkingen…kom op Joris…laat ons nu niet in de steek.

Alfonsq
Gast
Alfonsq

Zie zojuist de waardering op V.I.Bij onze club geen enkele voldoende, 6 spelers een 4! De rest een 5 of 5.5. Probeer daar nog maar iets van te maken. Ik denk dat ze  als eerste versterking heel snel Lamprou moeten huren. 

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Kan me niet meer herinneren wanneer ik de tv voor het laatst heb uitgezet wanneer mijn club moest spelen, gisteren was echt super slecht. Maar goed, het is weer (Ja het rood-wit-blauwe bloed blijft toch door mijn lichaam stromen, dat zal nooit meer anders zijn:), wat gezakt. Maar hoe nu verder ? Iets zegt toch tegen mij dat we voor de deadline toch nog 3 eredivisie waardige spelers aan gaan trekken, en we dan gewoon boven de streep gaan eindigen, misschien valse hoop, ik weet het niet…. Wat er ook gebeurd, laten we tegen ADO de draad weer oppakken en… Lees verder »

kukeltje
Lid
kukeltje

151 reacties…

Is dit een record?

Ronald
Lid

ik reageer nooit nu wel ze hadden gewoon de eerste 12 minuten moeten voorstaan 2 voorzetten die weer niet goed zijn daar kan je op trainen en dan kan je tactiek veranderen dan krijgt feyenoord het moeilijk zo scoor je nooit en de keeper ver vangen tegen ado den haag  ,die moet je winnen daar is geen discussie over mogelijk anders blijf je achter de feiten aanlopen en haal je het nooit meer op

UNITED
Lid
UNITED

Dit team heeft gewoon nog tijd nodig maar dat kan ook niet anders als je de volledige selectie zon beetje vervangt. Ik denk dat er voldoende kwaliteit is als je kijkt naar het middenveld en de aanval. Crowley en chirivella zijn 2 technische slimme spelers. Sol is de beste speler van Willem II, zou meer doelpunten kunnen maken als ie beter wordt gebruikt. Azzoui prima speler alleen ik zou een ander type buitenspeler opstellen. Rienstra zou Willem II sterker moeten maken als ervaren speler uit de top van de eredivisie. Peters en lachman hebben in het verleden aangetoond een betrouwbaar… Lees verder »

Keiebaant
Lid
Keiebaant

Ik kan mij niet helemaal vinden in jou post United, natuurlijk hoop ik net als jou dat het dit seizoen nog goed gaat komen. Maar veel van de gehaalde spelers zijn gewoonweg fysiek te licht dat red je niet in een maar maanden trainen dit is een structureel probleem. Daarnaast is geen communicatie is het veld dat zag je gisteren en ook tegen Utrecht. veel medesupporters vinden Heerkens zo,n nuttige speler maar hij was gisteren wel betrokken bij 2 doelpunten omdat hij niet afstemde met Lewis wie welke tegenstander pakt. Dit zijn nederlandse spelers en vreemd dat zij kunnen elkaar niet goed… Lees verder »

BrabantHenk
Lid

Highway Patrolman en Forza Willem II verwoorden prima hoe ik er ook over denk. Ik zie een aantal reacties staan dat we niet zo negatief moeten zijn en dat het allemaal goedkomt. Als je de 3 wedstrijden gezien hebt, snap ik niet dat je je als supporter geen zorgen maakt, met alle respect. Met de selectie van vorig seizoen hadden we nooit met 5-0 verloren van Feyenoord. Op meerdere posities zijn we er op achteruit gegaan. De nieuwelingen blijken vooralsnog alles behalve versterkingen te zijn. Enkele spelers waar afscheid van is genomen om door te selecteren waren gewoon beter dan… Lees verder »

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

 Prima verwoord! Niets op af te dingen!

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

Klopt helemaal Brabant Henk. Nu maar hopen dat ze wakker worden aan de Goirleseweg en dat het nog niet te laat is. Mocht dat wel zo zijn dan moeten daar ook concequenties aan verbonden worden.

Sprang
Lid
Sprang

Die consequenties die je zo graag al weken wilt kun je voorlopig toch nog niet uitvoeren. Voor hetzelfde geld begint dit team na een overwinning op ADO te draaien als een tierelier. Eventuele consequenties(vroegom daar al over te beginnen maar goed) kun je pas in de winterstop iets mee

Ravio
Gast
Ravio

En nu wil Streppel alsnog Peters…. Laat hem lekker de moord stikken en Veerman in zn reet steken! Haal alsjeblieft een andere spits en kap verdere communicatie met die kutfriezen definitief af… Komt niks als gezeik van!!Haal Boymans gewoon uit de woestijn! En amders Brock Madsen.

dn Baaierd
Lid

Dit was een wedstrijd om heel snel te vergeten. En het zou mij niks verbazen als Jordens toch nog de overstap naar Friesland zou maken en dat Veerman dan deze kant opkomt aangezien v Aaken nu verkocht zou zijn. Mocht dit gebeuren moeten ze heel snel van de Wijs over nemen van PSV en toch Breinburg voor de Jackpot ophalen bij NEC.

OldskooL
Lid
OldskooL

Peters houwe Veerman vergeten en switchen op een andere spits. Want bleft ôrrig volk die Friezen  ik denk da ze ‘m nie goan verkope on ons. En sebiet stoan we meej lege haanden en moet Sol het gaan doen.  En er moet sws centrale verdediger bij en nog ene op ut middenveld.

Dus 3 speulers meer van bietje niveau en zou ut goed moeten komen.

Koning Koos
Gast
Koning Koos

Waardeloos! Dit verval is gewoon niet meer te stoppen. Laten we aub ook niet de hoop hebben dat we nog op gang moeten komen. Hooguit Sparta is van gelijk niveau. Roda misschien. Onze buren uit Breda verloren weliswaar van Vitesse en PSV, maar waren tegen die laatste bijna een uur gelijkwaardig. En tegen Sparta waren ze heer en meester tot hun keeper ging blunderen.Onze hoop? Een wonder…

kurt zaro
Gast
kurt zaro

gaat straks nog n hele toer worden om van apeldoorn te winnen.  als we niet in staat zijn om straks van ado te winnen en de punten hier te houden word t echt n rampjaar. neem mn petje af voor de supporters die mee zijn gegaan naar utrecht en rdam. 

balliefleur
Lid
balliefleur

Heerenveen wil Peters hebben na het vertrek van van Aken ! Ben benieuwd hoe de soap Veerman nu gaat verlopen https://twitter.com/_scheerenveen/status/901870254443384835

Sprang
Lid
Sprang

Was te verwachten. Misschien kunnen we stiekem lachman sturen.

Zonder gekheid. Peters alleen laten gaan in ruil met Veerman + geld van hun en de zekerheid dat je een ervaren Nederlandse verdediger binnenhaalt t liefst 2. Van Eijden en vd Linden bijv.

Zekur
Lid
Zekur

Lijkt me een slecht plan. Peters niet verkwanselen voor de tank. Slechte ruil. Zelf een andere tank zoeken, types Veerman zijn er meer.

Maximaal
Gast
Maximaal

We hadden in de jeugd een tankje rondlopen, maar die werkt nu in Utrecht verder om een tank te worden. Jeredy Hilterman bleef maar wachten op een beloofd telefoontje wat er nooit kwam en toen de Utrechtse interesse zich meldde, bleef dat telefoontje opnieuw uit.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Ik heb slecht en goed nieuws

Het slechte nieuws is dat we onderaan staan.

Het goede nieuws we nu niet naar onderen hoeven te kijken maar naar boven kunnen kijken

Alfonsq
Gast
Alfonsq

De grootste  ramp is de keeper.Lamprou had er zeker 3 gepakt!

Ibo
Gast
Ibo

Ja hoor, ik denk alle 5. Hadden we misschien wel gewonnen….

Zekur
Lid
Zekur

Ik denk inderdaad dat Lamprou ze alle 5 gepakt had, en ook nog gescoord zou hebben. + 2 assists. Was zeker een walkover geworden voor ons tegen fitness zwakke Feyenoord, met Lamprou erbij.

Zekur
Lid
Zekur

Ik denk inderdaad dat Lamprou ze alle 5 gepakt had, en ook nog gescoord zou hebben. + 2 assists. Was zeker een walkover geworden voor ons tegen dit ontstellend zwakke Feyenoord, met Lamprou erbij.