Limited editon uit-tenue

10
2049

Met trots lanceerde Willem II het derde tenue voor het seizoen 2019-2020! Het tenue is een co-creatie tussen kledingleverancier Robey Sportswear, De Kruikenzeiker, Tilburg Tifosi, Roem & Glorie en Willem II. Het gaat om een Limited Edition, dus verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Het tenue kenmerkt zich door de klassieke V in onze traditionele kleuren rood, wit en blauw. Het shirt heeft een nostalgische look en de traditionele verticale schaduwstreep die je ziet is een echte voetbalklassieker. De gouden details maken het shirt compleet en zorgen voor een koninklijke uitstraling. Naast het shirt is ook gekozen voor een wedstrijdbroek en kousen in dezelfde kleur blauw. Het tenue wordt afgemaakt door de donkerblauwe randen van zowel shirt, broek als kousen en het kenmerkende Klavertje Vier.

Het tenue is verkrijgbaar in de webshop van Willem II!

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Forza Willem II
Lid
Forza Willem II
Flash
Gast
Flash

Zo ontzettend jammer van die spuuglelijke sponsor op de achterkant

Captain Howdy
Lid
Captain Howdy

Tsja, we kunnen niet aan de ene kant steeds mauwen dat ze niet genoeg sponsoren binnen halen en aan de andere kant zeuren dat sponsor uitingen goed zichtbaar zijn of niet altijd een mooie toevoeging aan een verder erg schon sjiertje

Frankwie
Gast
Frankwie

NB in het te bestellen shirt in de webshop staat er geen sponsor op de achterzijde… grijp je kans Flash!

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Heel mooi, veel beter dan het huidige uit tenue😁

Danny Schenkel
Gast
Danny Schenkel

Besteld! Super gaaf!