Ligeon: “Opgeven is geen optie”

3
1809
Foto: Toin Damen

Bron: www.v-bal.nl
Ruben Ligeon is door Ajax dit seizoen ondergebracht bij Willem II. De rechtsback is vastberaden om na dit seizoen terug te keren naar Ajax en te slagen in Amsterdam.

‘Opgeven is geen optie. Ik moet gewoon hard werken, hard trainen, noem het maar op. Ik ben veel met mezelf en Willem II bezig. Ik kijk echt niet naar de toekomst en naar Ajax. Ik moet nu eerst zelf aan het spelen zien toe te komen, voordat ik naar de toekomst kan kijken. Je moet ook een basis leggen door in Nederland veel Eredivisiewedstrijden te spelen. Dromen? Ja, de Spaanse competitie en natuurlijk slagen bij Ajax’, aldus de 23-jarige Ligeon in een interview met Op de Enkels.

De rechtsback wordt de laatste tijd door Jurgen Streppel echter ‘misbruikt’ op de rechtervleugel. Dit omdat Frank van der Struijk de voorkeur krijgt achterin. ‘Vanuit het teambelang zijn we op de rechtsbuiten-positie gekomen. In de jeugd heb ik daar ook weleens gespeeld, niet vaak, maar wel een aantal keer Als ik zo het team kan helpen, doe ik dat graag’, meent Ligeon.

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments