Lieftink naar Go Ahead Eagles

19
1949
Elmo Lieftink wint kopduel (foto: (c) Toin Damen)

Elmo Lieftink speelt in het nieuwe seizoen voor Go Ahead Eagles. Willem II haalde de middenvelder op bij Jong Vitesse, maar Lieftink brak nooit echt door bij Willem II. In het begin van zijn contractperiode bij Willem II herstelde hij van een knieblessure. Na zijn herstel speelde hij weinig overtuigend. Een korte opleving volgde toen hij onder Robbemond een aantal prima wedstrijden (hoogtepunt PSV thuis) speelde.

Lieftink kreeg aanvankelijk onder Koster voldoende speelminuten, maar kon daarin niet overtuigen. Lieftink liep voor de winterstop een blessure aan zijn arm op, waaraan hij geopereerd werd.  Daarna lukte het hem niet om nog aan te haken bij de selectie.

Wij wensen Elmo veel succes bij Go Ahead Eagles. De Eagles strijden de komende week met RKC om een plaatsje in de eredivisie.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
TriColores1896
Gast
TriColores1896

Heb vanmorgen het stuk op BD gelezen. Mocht dat verhaal waar zijn dan vind ik de manier waarop er met Lieftink is omgegaan verre van netjes. Een speler zich verplicht ziek laten melden en dat soort zaken. Ik ben echt niet anti Koster of de staf van nu maar ik vind het toch wel opvallend hoeveel zaken er dit jaar gespeeld hebben binnen de selectie.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Staat in Brabants Lachblad hè!!Zal allemaal wel mee vallen anders heeft elmo ook een ruggegraad van een pak vla als hij dat gewoon doet!

Vakkiep
Gast
Vakkiep

Hij kon niet eens spelen ivm armblessure….is niet voor niets afgelopen week nog eens geopereerd

Captain Howdy
Gast
Captain Howdy

Wat is niet netjes? hij heeft een verlenging contract aangeboden gekregen maar omdat hij zo vaak geblesseerd was tegen een lager salaris, hij heeft er voor gekozen om daar niet op in te gaan dus neem je afscheid. Als hij afgelopen week weer geopereerd is aan die pols geeft dat aan dat hij nog niet hersteld was dus meld je jezelf ziek of de werkgever doet dat, lijkt mij gewoon volgens de UWV regels en dus om zowel werknemer als werkgever te beschermen. Verder leuke gast die veel pech heeft gehad en ik gun hem elders het beste….

dn Baaierd
Gast
dn Baaierd

Dat Willem II maar eens werk gaat maken om Schouten van Excelsior op te pikken nu ze gedegradeerd zijn. Die gast heeft echt heel veel potentie.

LRR
Gast
LRR

Niet haalbaar voor Willem II, hoogtens huren van de club die wél geld kan neertellen voor hem.

TTB
Lid
TTB

Ergens in een ander topic werd genoemd dat hij 4 miljoen zou moeten kosten. Als het waar is kunnen wij hem natuurlijk niet betalen. Vraag me zelfs af of je dat zou moeten willen.

Polonaise
Gast
Polonaise

Succes! Hopelijk kom je terug in de eredivisie. Go ahead eagles is een leuke uitwedstrijd.

Frietmet
Gast
Frietmet

Op de fiets naar Rkc ook leuk.

jako
Gast
jako

Of naar nak…..o nee dat gaat niet meer….