Lewis: ‘Onnodig spannend gemaakt’

5
631

Willem II leek zaterdagavond al heel snel op weg naar een simpele zege tegen De Graafschap, maar uiteindelijk was het in de slotfase nog billenknijpen. De Tilburgse ploeg wist uiteindelijk wel te winnen en daarmee heeft het goede zaken gedaan met het oog op de ranglijst.

Na iets meer dan twintig minuten spelen stond Willem II op 2-0 en er waren kansen op meer. De derde treffer bleef echter uit en daardoor kreeg De Graafschap de kans om terug te komen in de wedstrijd. Dat was na de 3-1 ook zo. En dus was het billenknijpen tot het laatste fluitsignaal. “Gezien het spelbeeld was dat onnodig”, geeft Fernando Lewis meteen toe na de wedstrijd. “We verdienden wel meer doelpunten.”

Uiteindelijk werd het missen van de vele kansen niet fataal en won Willem II, tot opluchting van Lewis. Willem II heeft nu wat lucht op de ranglijst, als je kijkt naar de degradatieplekken. “Zeker! Je wil zo snel mogelijk veilig zijn, dat begon vandaag. Er moeten nog wat concurrenten spelen. Maar we moeten vooral naar onszelf kijken. En als we doen wat we altijd doen, moet het goed komen dit seizoen

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Grenzen
Gast
Grenzen

Met Palacios en Lewis speelt onze club veel sterker. Opkomende backs en ze doen dat geweldig!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Lewis was na weken van afwezigheid gelijk weer van waarde. Proberen zijn Contract open breken die in de zomer van 2020 afloopt zeg ik

Renk
Gast

Lewis laten staan naast peeters….

Wally58
Lid
Wally58

Gewoon naar de rechtsbackpositie dan kan hij meer opkomen en hebben we aan allebei de kanten veel dreiging. Centraal Meissner of Heerkens terug.

rood wit en blauw
Gast
rood wit en blauw

Cambuur heeft volgend seizoen nog 2 mensen centraal achterin nodig.Wij hebben straks wat centen en gaan daar doorpakken.Op naar het linkerrijtje.