Lewis: ‘Onnodig spannend gemaakt’

5
729

Willem II leek zaterdagavond al heel snel op weg naar een simpele zege tegen De Graafschap, maar uiteindelijk was het in de slotfase nog billenknijpen. De Tilburgse ploeg wist uiteindelijk wel te winnen en daarmee heeft het goede zaken gedaan met het oog op de ranglijst.

Na iets meer dan twintig minuten spelen stond Willem II op 2-0 en er waren kansen op meer. De derde treffer bleef echter uit en daardoor kreeg De Graafschap de kans om terug te komen in de wedstrijd. Dat was na de 3-1 ook zo. En dus was het billenknijpen tot het laatste fluitsignaal. “Gezien het spelbeeld was dat onnodig”, geeft Fernando Lewis meteen toe na de wedstrijd. “We verdienden wel meer doelpunten.”

Uiteindelijk werd het missen van de vele kansen niet fataal en won Willem II, tot opluchting van Lewis. Willem II heeft nu wat lucht op de ranglijst, als je kijkt naar de degradatieplekken. “Zeker! Je wil zo snel mogelijk veilig zijn, dat begon vandaag. Er moeten nog wat concurrenten spelen. Maar we moeten vooral naar onszelf kijken. En als we doen wat we altijd doen, moet het goed komen dit seizoen

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments