Lewis niet inzetbaar tegen Emmen

24
2731

Fernando Lewis mist aanstaande zaterdag het thuisduel tegen FC Emmen. Tegen het eind van de wedstrijd in Sittard moest Fernando zich vanwege een knieblessure laten vervangen. Over de ernst van zijn knieblessure heeft Willem II zich nog niet uitgelaten.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
OT-013
Lid
OT-013

BD meldt dat Lewis langere tijd uitgeschakeld is. BALEN!!!
Met Dankerlui wel een vervanger in huis natuurlijk, al is hij wat minder. Overigens niets dan lof voor hem, ideale 12e man met altijd volle inzet, net als Heerkens.

Ik zou het wel een goed signaal vinden als ze nu het contract van Lewis verlengen! Twee jaar erbij en optie voor 3e jaar.

roemir
Lid
roemir

Geen opkomende backs aan beide kanten, das minder, Willem II zal makkelijker te verdedigen te zijn. Bovendien nog geen spelverdeler…En Emmen haalde tegen Heerenveen best een aardig nivo. Wordt spannender pot dan menigeen denkt, vrees ik.

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Volgens mij is Dankerlui ook aardig aanvallend ingesteld hoor.

roemir
Lid
roemir

En AUB geen fakkels GVD, want ik wil ALLE potten zien dit seizoen op ABC!

Kees
Gast
Kees

Snel van ABC weer 3 aparte vakken maken dan lopen de echte suporters op AB dat risico niet.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ kees

Pffff wat een reactie 😴

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Ik snap oprecht niet waarom iedereen maar blijft zaniken over Dankerlui. Jongen werkt altijd keihard en is technisch gewoon prima onderlegd. Hij heeft hier echt niet altijd goede wedstrijden gespeeld maar ik vind serieus dat hij zich goed aan het ontwikkelen is. Zeurt verder nooit als hij wederom op een andere plek wordt neergezet.. Die jongen verdient het nu gewoon om op zijn favoriete positie te spelen als Lewis er niet is. Ben benieuwd hoe hij zich staande houd zaterdag. Lewis heeft het dit seizoen ook nog niet helemaal dus ben benieuwd naar Damil zaterdag.

Guillaume1896
Lid
Guillaume1896

Ben ik helemaal met je eens. Waardevolle speler die veel meer waardering verdient dan wat hij vaak op Tilbo krijgt.

LK1896
Lid
LK1896

Helaas moeten we altijd een zondebok hebben. Eerst was het Lewis, toen Dankerlui en nu is het Wellenreuther. Velen hier zien niet in dat afzeiken echt geen nut heeft en het zelfvertrouwen meer kwaad dan goed doet.

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Heerkens op rechts. Queiros op links. Opgelost!

Gilzenaar
Lid
Gilzenaar

Heerkens op links en dankerlui op rechts denk.

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Ik vind Heerkens verdedigend beter dan Dankerlui. Hij is rechtsbenig dus op rechts. Queiros is verdedigend vast beter dan dankerlui. Hij is inksbenige dus die kan op links. Dankerlui kan op de plek van saddiki of op de bank

Allochteun
Lid
Allochteun

Queiros is veel te traag om op back te staan, en bovendien nog lang niet klaar voor de basis.

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Ik wil jou weleens een sprintje zien trekken tegen die jongen😂

Deevitmetdemat
Lid
Deevitmetdemat

Zoals ik vanochtend al zei in het topic over quinonez: Lewis is wss voor lange tijd uitgeschakeld. Ik ben één van de weinige hier die geen onzin verkoopt, lees je mee @win

@win
Lid
@win

Ja hoor, hoezo?

Evert de Goalehouder
Gast
Evert de Goalehouder

Laat ik u en de spelers van Willem II waarschuwen: ook stress, druk en problemen in de privésfeer kunnen lichamelijke klachten veroorzaken. Een speler als Mijnheer Lewis is geliefd bij het Tilburgse publiek, en dat brengt druk met zich mee. Ik beweer niet dat dat hier aan de orde is, maar het zou kunnen. Mijnheer Van Geel leek afgelopen weekend erg open te staan hier eens over te sparren maar hij heeft helaas nog niet gebeld. Ik neem aan dat hij op dit moment erg druk is binnen de club en dat hij na de drukke transferperiode zeker zal bellen.… Lees verder »

Trico Sores
Lid
Trico Sores

Beste (Z)evert, kap nou onderhand eens met die geiten wollen sokken kwats. En geloof me, Van Geel gaat jou never nooit bellen.

Bombarda99
Gast
Bombarda99

Prachtig aanbod, dat Van Geel ongetwijfeld dankbaar zal aannemen. Kan hij na zessen nog bellen voor een afspraak of nemen ze dan de telefoon niet meer op in de kliniek?

Martin en Joris
Gast
Martin en Joris

Geachte Evert,

Daar wij momenteel een langgekoesterde professionalisering doorvoeren binnen onze organisatie, is ons beleid om op dit niveau enkel nog samenwerkingsverbanden aan te gaan met bedrijven/personen welke zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, en hun sporen inmiddels hebben verdiend. Uw intenties zijn ongetwijfeld goed bedoeld, maar onze receptioniste is de lol in het kwartetspel met uw visitekaartjes inmiddels verloren. Wellicht kunt u uw diensten aanbieden in de Stadionstraat te Breda, zij lopen nog enkele lichtjaren achter in hun mentale ontwikkeling. Wij wensen u nog een prettig seizoen toe. M&J.

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Hoi Martin en Joris. Ik schrok even omdat ik dacht dat jullie de versterkingen aan kwamen kondigen. Helaas….

Joost Gielen
Gast
Joost Gielen

Beste Evert, U lijkt een kenner met veel knowhow. Ik merk dat u hier niet serieus genomen wordt. Wij hebben verschillende vacatures waarin u zeker een toegevoegde waarde zou kunnen leveren. Ik denk aan de raad van commissarissen of mogelijk toch een combinatiefunctie als Algemeen Directeur. Wij zijn een organisatie in ontwikkeling die nu helaas in een dalletje zit. Maar ik denk dat het alleen maar beter kan met uw inbreng. Zou u zo vriendelijk willen zijn contact met mij op te nemen. Ik hoor graag spoedig van u. Hoogachtend, Joost Gielen Voorzitter NAK B.V. Postbus 3356 4800 DJ Bavel-Noord… Lees verder »

KruikenTrots
Lid
KruikenTrots

Evert is voor mij Tilbo-cult en verdient nu al een digitaal Tilbo-standbeeld. Ga zo door! Ik kijk iedere keer weer uit naar je berichtjes!

SargentD
Lid
SargentD

En ook naar de serieuze reacties! grin