Lastminute naar Enschede: Koop vandaag nog je kaartje!

13
2977

Update:
Er zijn nog enkele buskaarten van de supportersclub (www.willem2.org) en van de KingZine beschikbaar voor de wedstrijd vanavond in Twente. Vandaag kun je ook nog bij de Fanshop terecht voor Eigen vervoer.
Naar verwachting zullen tussen 150 en 200 supporters naar Enschede afreizen

Vandaag kunnen we met een iets grotere glimlach dan normaal onze baas of leraar onder ogen komen. Het puntje tegen de landskampioen geeft de burger moed. Zeker wanneer je bedenkt dat er meer in had gezeten. Dit bonuspuntje zal echter geen enkele waarde hebben wanneer we het de komende weken gaan verkloten.

De laatste 4 wedstrijden voor de winterstop spelen we tegen alleen nog maar concurrenten. Omdat alle andere degradatiekandidaten ook tegen elkaar spelen – aanstaande vrijdag speelt De Graafschap tegen Cambuur Leeuwarden – is het aanhaken of afhaken geblazen. Wanneer we de komende wedstrijden geen punten pakken, kunnen we ons nu al opmaken voor een toetje van het seizoen.

Onze serie wedstrijden begint aanstaande zaterdag om 20.45 uur in Enschede tegen FC Twente. FC Twente is niet meer de topploeg van weleer. Wie het jonge FC Twente gisteren apathisch en zonder inzet in de Kuip zag ploeteren, weet dat het mogelijk moet zijn om voor het eerst sinds 2002 eens met de 3 punten uit Enschede weg te gaan. We zouden hierbij mededegradatiekandidaat FC Twente een gigantische optater verkopen en onszelf de broodnodige lucht verschaffen.

Daar wil jij toch bij zijn? Tot op heden zijn er slechts 144 kaarten verkocht. Het laagste aantal in jaren. Akkoord, het is een pokke-eind rijden en wellicht moet je bij je schoonmoeder op de bank Sinterklaasgedichten voorlezen, maar onze boys hebben de steun keihard nodig. En ze hebben in Enschede broodjes beenham. Er is dan ook weinig dat je tegenhoudt om naar Enschede te reizen. Dit kan door de inspanningen van onze burgemeester zelfs per auto.
Koop je kaarten dus snel. Verkoopinformatie vind je hier

13 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments