Langer verblijf Streppel nog onzeker

26
1968
StreppelTD

Jurgen Streppel is met Willem II in gesprek omtrent een langer verblijf in Tilburg. Op dit moment is de 45-jarige trainer ook technisch directeur, maar die dubbelfunctie past niet meer in zijn toekomstplaatje. “Dat zal van invloed zijn op mijn besluit om bij te tekenen of niet.”

Streppel voert in november een tweede gesprek. Insteek is onder meer het loskoppelen van de functies. “Dat wil de club overigens ook niet hoor”, laat hij FOX Sports weten. “Voor de toekomst is het beter dat Willem II daarin organisatorisch de volgende stap zet. Of het dan een technisch directeur, technisch manager of lid technische zaken in de raad van commissarissen wordt, moeten we de komende weken maar eens bekijken.”

Volgens Streppel is ‘zulke waardering altijd mooi’, maar is het verlengen van de aflopende verbintenis geen zekerheid. Gesprekken met spelers worden nu al gedaan door andere beleidsbepalers. “Omdat Willem II niet moet wachten op wat ik ga doen. Natuurlijk bemoei ik me er mee, maar de club kan zaken er niet van laten afhangen of ik blijf of niet. Ze moeten niet afhankelijk zijn van één man.”

Willem II staat momenteel negende in de Eredivisie met fraai aanvalsspel. Toch is verlenging allerminst zeker. “Hoe is dat over een tijdje? Dat zijn dingen waar ik over nadenk. Blijven er mogelijkheden om te investeren en door te groeien in Tilburg? Dat soort zaken. Ik ben nog niet klaar bij Willem II en wil graag bouwen aan de toekomst. Maar ik heb zeker gezonde ambities om ooit ergens anders te gaan kijken.”

Bron: www.voetbalprimeur.nl 

alt

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Koen Verhoef
Lid
Koen Verhoef

Mijn nickname houdt je nogal bezig. Als je de moeite had genomen om mijn profiel op de oude Tilbo te bekijken, zou je kunnen begrijpen dat je weinig voor mij hebt betekend. Je zou iets voor mij betekenen als je op de inhoud reageert.

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Heej daar hebben we onze moraalridder weer.Ik zie dat je inmiddels je naam goed schrijft,heb ik toch nog iets voor je betekend.

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Kennis van mij heeft een tijdje geleden een thema-avond georganiseerd waar Berry de gastspreker was.Heeft een referaat gehouden over de switsch bankdirecteur-directeur BVO .Hij kreeg na afloop nog applaus ook terwijl mijn kennis wist dat hij bij van Lanschot is weggesaneerd.Ik was ook uitgenodigtd maar ga toch niet naar een onzin verhaal luisteren….kan mijn tijd beter besteden.

Koen Verhoef
Lid
Koen Verhoef

Interessant, maar wat moet ik met deze stemmingmakerij? Belangrijker is zijn functioneren bij Willem II. Als je daar nou iets zinnigs over kunt zeggen, dan lijkt me dat veel interessanter dan hoe hij volgens jouw kennis bij zijn vorige werkgever is weggegaan.

Eetje
Lid
Eetje

Of hij nu wel of niet een vertrekregeling heeft gehad bij van Lanschot is toch helemaal niet interessant. Dat gebeurt sinds de banken zijn gaan fuseren / rationaliseren tienduizenden bankmedewerkers, waarbij capaciteiten vaak niet het criterium is. En ook bij andere bedrijven is dit dagelijkse praktijk. Het verhaal van BvG hebben jij en ik niet gehoord. Hoe kun je dan beoordelen, dat het een onzinverhaal is? Wij moeten kijken naar zijn verdiensten voor Willem II vanuit de verantwoordelijkheden, die hij heeft. Zijn functiebeschrijving heb ik niet bij de hand, maar het zal toch te maken hebben met een goede organisatie… Lees verder »

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Doorpakkerd moet gewoon een ander baantje gaan zoeken

Bud
Lid
Bud

Zouden Doorpakkerd en Streppel alweer een beetje kunnen samenwerken? Of is dat meteen de reden waarom Streppel een TD wil?

number22
Lid
number22

Streppel zo snel mogelijk verlengen. Sinds jaren staat er weer een trainer voor een aantal jaar voor de groep. Ik ben bang dat als streppel na dit seizoen al weggaat, we weer terug vallen op ons vorige niveau. Zowel in het bestuur als in de spelersgroep moet rust komen om verder te bouwen. Niemand wil terug naar het 2 à 3 trainers per seizoen beleid!

Dirruk
Lid
Dirruk

Het nieuwe Willem II begint steeds meer vorm te krijgen. Zaak is nu om zo snel mogelijk een beslissing te nemen op technisch gebied. Wil men door met deze technische staf?, dan zo snel mogelijk aan tafel en tekenen, zodat er duidelijkheid is. Ook voor de spelersgroep is het belangrijk om te weten wat er gaat gebeuren, en wie er volgend jaar voor de groep staat. Ook de aflopende contracten van belangrijke spelers verlengen en doorlopende contracten openbreken en verlengen zodat we voor de lange termijn kunnen bouwen. Rust in de tent is nu belangrijk zodat we ook op bestuurlijk… Lees verder »

wil
Lid
wil

Streppel gaat gewoon lekker verlengen. Hij wil verder bouwen aan Willem II. Beide partijen zijn ontzettend tevreden met elkaar. Ze komen er samen echt wel uit.

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Streppel zegt net op tv dat hij denkt er wel uit te komen met Willem II,,,weekend is weer goed en nu zondag nog winnen dan kan het helemaal niet meer stuk.

@win
Gast
@win

Kijk, dat is een tweet waarmee we vrolijk het weekend in kunnen!

ronald tricolore
Lid
ronald tricolore

@ erenoord wat was je en ben je een ongelofelijke zeurpiet…Gelukkig ben jij altijd objectief in je mening en geeft Streppel en team een echte kans>>>>>> dus niet!!

Ik zou zeggen blijf lekker in stilte met je domme gele en rode kaarten op de hoofdtribune zitten en ben gewoon stil…doe je veel mensen een plezier mee

Als je dan iets zegt kom met een onderbouwing en niet met dit op de persoon gerichte gezever

John Nr1
Lid

met alle respect voor jouw supportersverleden Ere Noord maar als je stelselmatig en jaren achter elkaar iemand zwart maakt, tijdens de wedstrijd alleen maar naar hem loopt te schreeuwen, dan is het logisch dat iemand reageert.

Een trainer is ook maar een mens.

On Topic:
Streppel en technische staf voor 3 jaar verlengen.

Het is gebleken dat lange termijn meer succes oplevert, dan elk jaar opnieuw beginnen met nieuwe technische mensen met allemaal eigen ideeen.

Allochteun
Lid
Allochteun

Streppel heeft het team geweldig staan, mede door het consequent vasthouden aan en perfectioneren van zijn gewenste systeem, en het binnenhalen van de juiste poppetjes op de juiste plek.

En dat hij dan schijnbaar een keer disrespectvol is naar een bepaalde supporter? Dat zal ook wel los lopen, die supporter zal het wel verdiend hebben.

Ere noord
Lid
Ere noord

Eerlijk is eerlijk, er staat nu een goed team en er wordt leuk en aantrekkelijk voetbal gespeeld. Streppel heeft daar een rol in gespeeld, maar tot maart 2014 was het voetbal vaak niet om aan te zien. Of hij nu ineens het licht heeft gezien of dat er andere zaken spelen laat ik in het midden. Spelers en technische staf komen voorbij, supporters blijven. Ik kwam 40 jaar voordat Streppel kwam al bij WillemII en hoop er 40 jaar nadat hij weg is er nog te komen. Of hij nu blijft of gaat, het maakt me niet veel uit. Alleen… Lees verder »

wil
Lid
wil

Volgens mij Ere Noord heb jij voor niemand respect. Dus over respect gesproken.

H.schuuring
Gast
H.schuuring

En jij neemt die woorden in je mond…..fail….
Steeds commentaar op Streppel, maar omgekeerd niet kunnen incasseren. Herinner je ook nog dat je “dacht” dat die bloemen uit respect voor je waren. Tjonge, tjonge, wat kun jij de plank misslaan zeg.

Bud
Lid
Bud

Jij mag week in week uit roepen dat je de trainer kwijt wilt, maar de trainer mag dat niet over jou roepen. Dat verklaart weer een stukje van het grote onbegrip tussen jou en de rest van dit forum.

wil
Lid
wil

Clemens Bastiaansen lijkt mij wel een goede technisch manager of technisch directeur

the-frozen-one
Lid
the-frozen-one

Ik hoop dat onze grote kale leider wil blijven. Heeft met weinig een zeer goed elftal weten neer te zetten en er wordt weer sinds lange tijd leuk en aanvallend voetbal gespeeld

Dre
Lid
Dre

Tja Streppel wil denk ik ook graag een keer aan de slag bij een club met veel of meer financiële mogelijkheden dan bij Willem II. Maar naast de top 3 plus Heerenveen, groningen en AZ in mindere mate is er weinig in NL.

Bas Tardo
Lid
Bas Tardo

Wijze woorden. Hij laat, wanneer hij dan ook vertrekt, mooi werk achter.

N.Y.C.
Lid
N.Y.C.

Het werk van het commerciële team zal ook cruciaal zijn. Is er geld om te groeien dan is het wellicht gemakkelijker om hem te houden. Blijft het financieel sukkelen dan kan ik me voorstellen dat hij verder kijkt.

JTW
Lid
JTW

Tsja, logisch. Natuurlijk houdt hij alle opties open. Als dit zo doorgaat en een mooie subtopper klopt bij hem aan, dan is ie weg. Maar ik hoop dat hij inderdaad nog niet klaar is hier en verder wil bouwen, maar dan moet hij wel perspectief zien dat dat ook daadwerkelijk kan. Dan zullen de komende tijd bepalende spelers moeten verlengen, zal de begroting omhoog moeten en zal het probleem van de dubbelfunctie opgelost moeten worden. Belangrijke maanden voor onze club, want dit is de ideale positie om door te kunnen groeien, maar dan moet het wel mee blijven zitten. Niet… Lees verder »