Langer verblijf Streppel nog onzeker

23
2020

Jurgen Streppel is met Willem II in gesprek omtrent een langer verblijf in Tilburg. Op dit moment is de 45-jarige trainer ook technisch directeur, maar die dubbelfunctie past niet meer in zijn toekomstplaatje. “Dat zal van invloed zijn op mijn besluit om bij te tekenen of niet.”

Streppel voert in november een tweede gesprek. Insteek is onder meer het loskoppelen van de functies. “Dat wil de club overigens ook niet hoor”, laat hij FOX Sports weten. “Voor de toekomst is het beter dat Willem II daarin organisatorisch de volgende stap zet. Of het dan een technisch directeur, technisch manager of lid technische zaken in de raad van commissarissen wordt, moeten we de komende weken maar eens bekijken.”

Volgens Streppel is ‘zulke waardering altijd mooi’, maar is het verlengen van de aflopende verbintenis geen zekerheid. Gesprekken met spelers worden nu al gedaan door andere beleidsbepalers. “Omdat Willem II niet moet wachten op wat ik ga doen. Natuurlijk bemoei ik me er mee, maar de club kan zaken er niet van laten afhangen of ik blijf of niet. Ze moeten niet afhankelijk zijn van één man.”

Willem II staat momenteel negende in de Eredivisie met fraai aanvalsspel. Toch is verlenging allerminst zeker. “Hoe is dat over een tijdje? Dat zijn dingen waar ik over nadenk. Blijven er mogelijkheden om te investeren en door te groeien in Tilburg? Dat soort zaken. Ik ben nog niet klaar bij Willem II en wil graag bouwen aan de toekomst. Maar ik heb zeker gezonde ambities om ooit ergens anders te gaan kijken.”

Bron: www.voetbalprimeur.nl 

alt

23 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments