MATCHDAY: Kassa’s vanaf 16.15 uur open

4
885

Net als in de voorgaande thuiswedstrijden zal het Koning Willem II Stadion voor de wedstrijd tegen Willem II – AZ goed gevuld zijn. Voor Vak E zijn nog 8 kaarten beschikbaar en voor de hele lange zijde nog zo’n 140 kaarten. De vakken H, J en K zijn uitverkocht. Met volle tribunes die de Tricolores zullen aanjagen tegen het sterke AZ belooft het weer een mooie sfeervolle voetbalmiddag te worden.

Voor de Goolse zijde zijn nog voldoende kaarten voor vak M. Vakken L en N zijn uitverkocht. Voor vak LS zijn nog 45 kaarten beschikbaar.

Voor de vakken O, EN en EZ zijn er nog voldoende kaarten.

Kaarten zijn te koop bij de receptie van het Koning Willem II Stadion, op de wedstrijddag vanaf 16.15 uur bij de kassa’s en uiteraard via www.besteljekaartje.nl

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Bobby
Gast
Bobby

Ik verwacht een net niet uitverkocht huis. Jammer…. Wij zijn weer gewoon van de partij, net als afgelopen zondag in Utrecht. Maar nu hopelijk met beter en aanvallender voetbal.

Henkie013
Lid
Henkie013

Net niet??? Voor bijna alle vakken zijn nog vollop kaarten beschikbaar. Dit wordt met afstand de minst bezochte wedstrijd van het seizoen.

Bobby
Gast
Bobby

Dat is dus jammer. Moet gewoon stijf uitverkocht zijn….