Lachman ziet genoeg mogelijkheden in de Kuip

2
999
TILBURG - Willem II - Feyenoord, koning Willem II stadion, 02-10-2016, voetbal, eredivisie voetbal seizoen 2016-2017. Kopduel met (L-R) Willem II speler Darryl Lachman en Feyenoord speler Dirk Kuyt.

Voor Willem II wacht deze midweek, mits het niet té koud wordt, een bekerclash tegen Feyenoord. Darryl Lachman, verdediger van de Tilburgers, is er klaar voor. Al weet hij dat er personele problemen rond zijn werkgever spelen.

De backs Lewis en Tsimikas zijn namelijk geschorst, terwijl centrumverdediger Meissner onzeker is door blessureleed. “Het is een beetje speculeren wie er nu gaan spelen. Het zijn natuurlijk bepalende spelers, die normaal gesproken bijna altijd spelen. Het is nu aan de trainer, maar andere jongens zullen ook gebrand zijn om te spelen”, voorspelt Lachman bij Willem II TV.

“Ik denk dat Feyenoord er vol op zal gaan. In de eigen Kuip, ze hebben een lastige periode achter de rug. Dan komt Willem II, dat een moeizame competitie heeft. Dus ik denk wel dat zij agressief zullen gaan beginnen. Een hele lastige wedstrijd natuurlijk, Feyenoord-uit, maar er zijn genoeg kansen om een overwinning te behalen.” En dat zou voor de titelhouder een prijsloos seizoen inluiden. “Ja, zo is het wel”, lacht Lachman tot slot.

(Bron: soccernews.nl)

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments