Laatste training voor derby vandaag om 16:00 uur

26
3327

Vrijdag 8 december staat de derby tegen Nac weer op het programma. De afgelopen jaren is het altijd een traditie geworden om de laatste training vooraf de derby massaal te bezoeken.

Aangezien de derby dit jaar op een vrijdagavond gespeeld wordt, zal de laatste training plaats vinden op donderdag 7 december om 16:00 uur, op het trainingsveld achter het Koning Willem II stadion. Wij begrijpen dat het tijdstip voor veel supporters niet te doen is op een doordeweeks dag. Ondanks dat hebben we in overleg met de staf het tijdstip zo laat mogelijk naar de middag kunnen verzetten, zo hopen we dat het hierdoor toch wat drukker zal worden op de training, om onze jongens te steunen.

Ben je van plan langs te komen op de laatste training, zet je zelf dan op aanwezig via de onderstaande link op facebook.
zet je zelf HIER op aanwezig als je de Tricolores komt steunen op de laatste training voor de derby.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
jbj.ot
Lid
jbj.ot

Mooi vuurwerk, voor de rest behoorlijk tamme bijeenkomst, idd mede doordat ze ook 15 min eerder begonnen dan was afgesproken. Er was geen voelbare ‘klik’ zoals bij de training voor de play-offs tegen de ratten.

Nu gewoon met zijn allen morgen als een blok achter onze spelers en t gaat goed komen.

🇳🇱🇳🇱🇳🇱

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ RWB

Het slaat helemaal nergens op als je als club afspreekt om 16.00 te beginnen met trainen en je begint eerder supporters moeten eerder weg van het werk.  komen door dat kut weer.

Typisch Wllem ll weer

Since1896
Gast
Since1896

Amateuristisch dat je al je fans oproept om om 16:00 te komen, en dan vervolgens om 15:40 begint. Samen met het slechte weer was het daarom niet echt de moeite waard om te komen.

ronald tricolore
Lid
ronald tricolore

pas maar op… direct spreekt die ene slimmerik je aan wink

 

rood wit en blauw
Gast
rood wit en blauw

Typisch kleutergedrag…het laatste woord willen hebben

ronald tricolore
Lid
ronald tricolore

wat een ongelofelijke kutzooi weer dat vd Looij en zijn staf dus gewoon net na half 4 beginnen te trainen… dat is pas echte arrogantie te noemen.

Joris en Berry waren ook te laat om bij de start van de training aanwezig te zijn…. misschien dat ze nog wel tijd vinden om die eikel en egotripper eens een keer op zijn kloten te geven om meer rekening te houden met de supporters die zich in alle bochten wringen om het team te steunen om 1600 uur…

rood wit en blauw
Gast
rood wit en blauw

ronald…weer op je flikker gehad vandaag??Of is je wijf weer irritant bezig geweest!!Doe toch normaal man!

ronald tricolore
Lid
ronald tricolore

wat? Hoor jij bij de die personen die altijd tijd hebben? En het zou je sieren eens normaal taalgebruik te gebruiken, of misschien heb je dat niet geleerd.

Overigens snap ik je redenering niet zo goed hoe jij denkt maar dat zal aan mij liggen. Ik geef aan dat er veel mensen nog niet waren bij de start van de training en dan kom jij met deze opmerkingen

@roodwitblauw
en na je reactie geen tegenspraak willen, man man man. Over volwassen gesproken smile

 

rood wit en blauw
Gast
rood wit en blauw

Moeite met kritiek….Schreeuw morgen maar je longen uit je lijf…heelgoed voor jou, onvolwassen figuur.

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Nog 40 minuten mannen, alvast warm draaien !

frannekesol
Lid
frannekesol

Zeker aanwezig! Maar in het stadion of gewoon op het trainingsveld?

Willem2
Lid
Willem2

Tot morgen

 

rood wit en blauw
Gast
rood wit en blauw

Stijn Winnetoo maakt zich zorgen om wisselvallig nak.Ook lekker als een coach dat zegt 2 dagen voor een beladen Derby! Amateur!

Jeroen
Gast

Wij moet winnen

Frietmet
Gast
Frietmet

Tja, in onze mooie arbeiders stad werken we dan gewoon. Vrijdag vanaf 19:00 Kingside vol! 

UNITED
Lid
UNITED

We kunnen dat slap aftreksel van Manchester city 2 flink pijn doen. Met Sol en ogbeche en de juiste instelling kunnen we ze afslachten en een mooie duw richting de juup geven. En een paar dagen laten pakken we RKC nog even als bonus mee en dan weet iedereen weer wat de verhoudingen zijn in Brabant. Gas erop

Glory Day's
Gast
Glory Day's

Jammer dat de training niet in het stadion is! Dat geeft veel meer sfeer en daarnaast is het stadion ook de plek waar de derby een dag later losbarst! Door daar vooraf te trainen neem je het juiste derby gevoel mee naar de wedstrijd.

zjupo
Gast
zjupo

of het nou op trainingsveld is of in t stadion bij geen van beiden nemen ze het juiste derby gevoel mee naar de wedstrijd tenzij jij een busje nakker mee neemt 

wil
Lid
wil

Op 7 December zullen we er zeker bij zijn.

rood wit en blauw
Gast
rood wit en blauw

Voor Winnetoo en zijn 11 vriendjes is hier op 8 december niets te halen…

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Ja idd wat we spelen de ene naar de andere tegesander van de mat🤔Not….

Laten we nou niet doen dat we wel ff winnen want dat is niet zo….. Hoogmoeds waanzin is waar ze in Breda lijden. Laten wij dat niet overnemen

rood wit en blauw
Gast
rood wit en blauw

Niet zo voorzichtig en behoudend…Je lijkt van der Looi wel!!

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Deels met je eens forza..maar we gaan er voor…

Longen uit mijn lijf op 8 december !!

pirot Russia
Gast
pirot Russia

verliezetoo en de darkroom boys

Tilburg013
Gast
Tilburg013

Deze training is het begin van de wedstrijd. Door hier massaal aanwezig te zijn zet je de spelers scherp en laat je de spelers blijken dat deze wedstrijd gewonnen MOET worden! Voor een hoop spelers is dit de eerste keer dat ze onze derby meemaken. Laat daarom zien hoe belangrijk deze wedstrijd is voor ons en wees aanwezig! 

vakkieB
Gast
vakkieB

Met z’n allen naar de training op 7 dec. en laat merken dat we per sévan die gasten uit Br….. willen en moeten winnen.