Laatste awayday van het seizoen

22
3020

Op zondag 8 maart speelde Willem II naar later bleek de laatste awayday van het seizoen tegen Feyenoord. De awaydays zijn de laatste jaren een begrip geworden. De uitvlakken puilen uit. Ook in Rotterdam zaten er weer 1.200 Willem II supporters op de tribune. Toch was dit niet de afsluiting die iedereen voor ogen had. Om het seizoen 2019/2020 qua awaydays toch nog op een beetje goede manier af te sluiten, werd besloten er nog een keertje op uit te trekken. Niet naar een stadion, maar naar Maaskantje, waar onze captain woont. Jordens was geinformeerd dat supporters langs zouden komen om een presentje af te leveren. Hij had een kratje bier in huis gehaald, voor de 3 supporters die hij verwachtte. Het werden er iets meer. Zo’n 100 auto’s togen coronaproof naar Maaskantje om Jordens Peters te bedanken voor het mooie seizoen. Op de terugweg werd ook de straat van Pol Llonch en Paul Gladon aangedaan. Een mooie manier om het awayday seizoen te eindigen.

22
Reageer op dit artikel

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
5 Discussie draadjes
17 Discussie antwoorden
0 Volgers
 
Meest gereageerde discussie
Populairste dicussies
16 Gereageerd
HotseknotsDreHuphuphupTilburg_1896ETAHRWB Recent gereageerd
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Off topic mss kan tilbo eens covid19 poll maken om te checken hoeveel paniekzaaiers er zitten hoeveel blinde vinken hoeveel wereldverbeterasrs hoeveel…..Ik ben het nl helemaal zat om als een paria weggezet te worden omdat ik voor de economie kies en het welzijn van velen ipv miljarden pompen en de economie platleggen voor de risicogroepen!kom maar met de downie…en velen baan werk inkomen en toekomst te zien verliezen

Huphuphup
Gast
Huphuphup

Misschien is het een idee voor Tilbo om een poll te houden over hoeveel mensen het zat zijn om onder elk topic te moeten lezen dat Etahrwb tegen de 1,5m maatschappij is… Ongeacht of ik het met je eens ben of niet, dit blijft een forum over Willem II. Als je lekker wilt discussiëren over de 1,5m maatschappij doe dat lekker ergens anders. Ondanks dat er geen voetbal is en we waarschijnlijk nog heel lang niet naar het stadion mogen, worden hier nog dagelijks mooie verhalen gedeeld. Supportersgroepen en Willem II doen er alles aan om ondanks de omstandigheden er… Lees verder »

Rene
Gast
Rene

Huphuphup, ik ben het (ook) niet met ETAHRWB eens wat Corona-maatregelen betreft. En ik erger me soms (ook) aan zijn gezeik iedere keer weer daarover. Maar tegelijk vind ik zijn gezeik daarover wel relevant op Tilbo.com, omdat de Corona-maatregelen heel diep ingrijpen op onze voetbalbeleving. Dus ik ben het niet met je eens dat ETAHRWB hier niet meer over op Tilbo.com zou moeten kunnen zeuren. Laat iedereen hier gewoon zijn zegje doen. Ik krijg zelf ook regelmatig commentaar en/of downduimpjes en ik zou het ook niet fijn vinden als mensen mij de mond zouden willen snoeren omdat ik dingen zeg… Lees verder »

tricoscore
Lid
tricoscore

Iedereen mag zijn zegje doen.
Maar als je een zinvolle discussie wil is het wel handig dat mensen naar elkaar luisteren en respect voor elkaar hebben ipv meteen met allerlei krachttermen en scheldwoorden te komen. Het Corona-probleem en het nemen van de juiste maatregelen is te ingewikkeld om zo maar even je gelijk te claimen. Wat wijsheid is zullen we pas achteraf weten.
De een heeft angst voor elkaars gezondheid, de andere voor het instorten van de economie. Maar misschien heeft het een wel met het ander te maken….

Dre
Lid
Dre

Geen stijl punt NL, genoeg rechts economische doemdenkers waar jij je op je plaats voelt

T1896
Lid
T1896

Ga toch eens weg met je 1,5 meter maatschappij. Heeft iemand wel door dat die 1,5 meter de doodsteek voor ons supporters en het betaald voetbal gaat zijn. Hulde aan deze (zo te zien allemaal gezonde, dus geen risicogroep vormende) mannen / vrouwen die op deze manier hun betrokkenheid bij en liefde voor de club willen tonen en bovendien de spelers een hart onder de riem steken. Ik denk dat veel mensen onderschatten wat heel deze situatie psychisch met voetballers doet. Laten wij gaan vechten dat we eind dit jaar weer in een stadion mogen / kunnen zitten, want als… Lees verder »

In hart en nieten
Gast
In hart en nieten

Idee prima, actie prima, uitvoering liet te wensen over. Als je werkelijk weer snel in het stadion wilt zitten helpt dit niet. Burgemeesters kijken mee en dit was (ook al waren de intenties prima) geen goed voorbeeld. Tenslotte wat je ook vind van de 1,5 m maatschappij, je bent niet alleen op de wereld.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

@t1896 wederom gelijk;opdonderen met die 1.5 mtr economie….alleen is het niet doodsteek voor het voetbal maar voor nog zoveel meer!de economische schade door die 1.5 is vele malen groter dan covid19!
Mensen raken werk;inkomen;zaak ….toekomst kwijt!

Klasse actie boys ….dinsdag verlengen come on!!!

Moeder
Gast
Moeder

Moeder

En dan vandaag jullie allemaal je moeder kussen en knuffelen vanwege moederdag.
Eencellige sukkels

Mh013
Gast
Mh013

Idd oprotten met al die kut regels wordt langzaam een politiestaat

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

@mh013 wij worden een politiestaat maar dat hebben de paniekzaaiers niet in de gaten…..Die wachten liever op een economische pandemie…met alle gevolgen van dien!

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

@moeder donder op met je…jullie moeder….gekke bontkraagneus

Tilburg_1896
Lid
Tilburg_1896

Niveau niveau

wil
Lid
wil

Absoluut Top!! Trots op onze supporters.

Robby
Lid
Robby

Zo Voetbalzone haalt even uit naar onze supporters nav filmpje op Twitter

Frankwie
Gast
Frankwie

Ik zag het ook, maar het item lijkt inmiddels verwijderd.

Robby
Lid
Robby
Rene
Gast
Rene

Helemaal anderhalve meter is het inderdaad niet, maar het is wel een prachtig filmpje. Schitterende actie, dit!

Frietmet
Lid

Ah voetbalzone. Nobody cares.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB
GoirleDK
Lid
GoirleDK

De kNAKkers huilen ook weer op twitter, het is nu wachten op het omroep brabant bericht.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Wat een top actie mannen!!!👊
Dit soort acties maakt de de club alleen maar mooier