Laat de spelers blijken dat we trots zijn!

3
1898

Man man man, wat waren we er dicht bij. Natuurlijk, Ed Janssen is een zak hooi en Zivko had ten minste 1 van de 4 kansen moeten benutten. Daar gaan we alleen niets meer aan veranderen. We liggen uit de beker. Weg droom op opnieuw een bekerfinale. We moeten vandaag even door de zure appel heen.

Maar, na de kater overheerst de trots!

Trots op die 1.200 hondstrouwe supporters die zich 120 minuten hebben laten horen. Trots op de onderlinge verbondenheid die ontstond op de heen- en terugreis en in het uitvak. En, trots op de jongens op het veld die 120 minuten alles hebben gegeven en hebben gestreden voor het rood-wit-blauw.

We moeten door. Zondag staat een heel belangrijke wedstrijd op het programma. Een wedstrijd die wellicht bepalend zal zijn voor de rest van het seizoen. Laat  zondag de trots overheersen! De spelers zullen ook zondag nog teleurgesteld zijn. Wij zullen ze een boost geven, zodat we ook aanstaande zondag 90 minuten kunnen blijven gaan, zoals ze gisteren 120 minuten hebben gedaan.
 
Kom daarom aanstaande zondag om 12.45 uur naar de rechterzijde van het voorterrein bij het spelershome om de spelersbus te ontvangen en de spelers die laatste oppepper te geven voor de wedstrijd!

Voor de vroege bezoekers aan het stadion zal er een korting zijn op het bier en worden er door Bonheur worstenbroodjes en brandewijn uitgedeeld. Daarnaast zal er weer een DJ op de KingSide zijn! Laten we er EEN groot feest van maken!

Schermafbeelding 2015-12-19 om 10.47.02

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments