Update! Laat de KingZine – bus zaterdag rijden!

2
1857

Update:
Voor het eerst sinds AZ uit in 2012 zal er geen KingZine bus rijden naar de wedstrijd tegen Vitesse.
De volgende uitwedstrijd tegen PEC Zwolle zijn we uiteraard weer van de partij want we gaan er toch echt van uit dat dit een uitzondering is!

 

Het leven van een Willem II-supporter gaat niet over rozen. We krijgen dit seizoen klap op klap. Blessure na blessure en nederlaag-met-1-doelpunt-verschil na nederlaag-met-1-doelpunt-verschil.

En dan mogen/moeten we zaterdag ook nog eens tegen Vitesse. De club waartegen we in Arnhem als sinds 1838 (grove schatting) niet meer hebben gewonnen.

Het is dan ook niet geheel onlogisch dat Willem II-supporters niet staan te springen om naar Arnhem af te reizen. Slechts 148 kaarten zijn tot op heden verkocht. En wat erger is, er zijn nog nauwelijks buskaarten verkocht. Zo weinig dat KingZine met dit aantal verkochte kaarten voor het eerst sinds hele lange tijd niet kan gaan rijden.

We hebben toch ook met zijn allen in Emmen, Apeldoorn en Groesbeek gestaan? Daar gingen we toch ook niet heen voor het voetbal? Nou dan! Koop snel die kaarten hier om samen met je maten in de bus te genieten van een goei muziekske, voetbal op de achtergrond, een bierke en leuke mensen. Als we dan onverwacht winnen, kan je later tegen je kleinkinderen vertellen dat je er toch bij was.

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments