KS79: Awayday Eagles!

4
2573

Vol spanning keek iedereen naar de loting. Go Ahead Eagles uit. Prachtige awayday natuurlijk, lekker toetje tussen Groningen en Heracles in. Nadat de speeldatum bekend was kon iedereen beginnen met het vrij regelen op zijn werk. Gelukkig hebben we een heel stel pubers en die hadden natuurlijk gewoon herfstvakantie. Een volle dubbeldekker, 70 man mee, het moest wel een top avond worden. Al witte ‘t nooit mee die club van ons.

Op de heenweg zat de sfeer er al lekker in. Het bier vloeide rijkelijk en je wist gewoon dat deze avond niet in mineur kon eindigen. Aangekomen in het uitvak, kunnen we zien hoe prachtig het stadion van de Eagles is geworden. In het oude uitvak hadden we persoonlijk geen stap meer gezet. Aan de overkant de fanatieken, en links van het uitvak het vak voor de verstandelijk beperkten en meisjes met veel te grote bondkragen. De sfeer was erg goed in het uitvak, Frank van der Struijkel zorgde voor het nodige vermaak en Willem II was de bovenliggende partij.

Nadat doelpuntenmachine Zivkovic de 0-2 op het scorebord zette, rolde de song van het jaar van de tribune. Iets met de groeten en Breda. Laatste fluitsignaal, als de wiedeweerga die wand op terwijl je aan je poten getrokken wordt. Heerlijk gevoel. Eindelijk weer een ronde verder. Ondertussen verzamelden Petje en zijn maten zich onder het uitvak, ze probeerden ontzettend intimiderend te zijn. Het zag er zeer gevaarlijk uit hoe deze mannen druk gebarend tegen gehouden werden door maar liefst twee vrouwelijke stewards. Het liefst vierden we het feestje nog even door, maar helaas voelen stewards van Willem II niet aan wanneer zij het uitvak nog even uit hun dak moeten laten gaan. Met het bekende machtsvertoon en geduw werden we naar buiten gebonjourd.

Eindelijk weer een ronde verder, net genoeg tijd om de kater te laten verdwijnen. Morgen staat er weer een trip naar Almelo op het programma.

IMG_0093

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments