Home » Headlines » Kristoffer Olsson naar Willem II?

Kristoffer Olsson naar Willem II?

Als we buitenlandse media uit de krochten van het internet mogen geloven, zou de Zweed Kristoffer Olsson de overstap maken naar Willem II. De 23-jarige voormalig jeugdinternational van Zweden en drievoudig A-international speelt nu bij AIK Solna als aanvallende middenvelder.

To be continued, zullen we maar zeggen.

25 reacties

 1. Alweer zo’n onverwachte uit de hoed toverende speler.

  Maaruh…ik weet het, tis een sprookje, met misschien wel een goede prins die ons Willem IIke kan helpen. Kristoffer Olsen, niets ten nadele van hem.

  Hij bezit vele kwaliteiten en is een toekomstige wereld speler, leuk dus voor ons Willem Tweeke, maar hoe kom je aan zun speler, heeft iedereen geslapen dat deze speler iedereen een loer heeft gedraaid.

  Willem II was allert.

  Nee, het is nog steeds un droom, dieje K.Olsen is un Zweed, wat denk je dan aan IKEA op ons shirt.

   

   

  Geweldig toch

  5

  27
 2. JamesQuinn

  George Mourad was ook Zweeds international voordat ‘ie hierheen kwam. Just saying.

  11

  2
 3. Dirruk wat weet jij jezelf toch elke keer vreselijk voor lul te zetten. Zwakzinnig figuur.

  38

  30
  • Dank je wel Damn.

   20

   22
  • pirot Russia

   Dirruk scheldt niemand uit, hij geeft zijn mening of deelt info die hij heeft en soms een opmerking die een paar man snappen. Maar verder scheldt hij niet.

   Jij….DAMN… jij begint gelijk met beledigen…in mijn ogen een persoon die zich niet op een normale manier kan uitdrukken en dus maar “kracht termen ” gaat gebruiken…ofwel….Onbewust onbekwaam.

   20

   10
 4. Tri_colores_1896
  Tri_colores_1896

  Deze jongen heeft een contract bij AIK Solna tot eind 2020. Hij is in januari 2017 door AIK Solna gekocht van FC Midtjylland voor € 1.000.000. Dit seizoen al 12 wedstrijden gespeeld, dus het lijkt me een vaste waarde. Die zal niet voor een paar euro’s weg mogen. Het lijkt me sterk dat het gerucht waar is. Dit gerucht is waarschijnlijk een trucje van z’n zaakwaarnemer om de prijs op te schroeven.

  17

  1
 5. Forza Willem II
  Forza Willem II

  @ United
  Als er van die Zweedse mokkels mee komen waarom niet

  17

  2
 6. Het zal druk worden met tolken langs de lijn als we zo door gaan. Ik vindt het allemaal best hoor want ik kom toch niet voor het voetbal naar ons cluppie kijken maar met zoveel buitenlanders in ons mooie rood, wit en blauw wordt toch wel een beetje zorgelijk. Hoe kunnen we nu een band krijgen met een compleet vreemdelingen legioen. Straks is de enige waarmee we ons als supporters nog een beetje kunnen assosieren die gast uit Maaskantje en moeten we dat willen?Staan we straks met z’n allen te schelden en Schultenbrau te drinken bij de friettent.

  15

  147
  • Tilburg_1896

   “Hoe kunnen we nu een band krijgen met een compleet vreemdelingen legioen”. Ik vind dit altijd een beetje overdreven. Kijk bijvoorbeeld eens naar Fran Sol en Kostas Tsimikas. Vooraf bestempeld als vreemdelingen, nu als helden. De kans dat een ‘buitenlander’ net zo geliefd of gehaat wordt als een Nederlandse jongen is gewoon net zo groot. Ik heb liever dat Willem II ‘vreemdelingen’ haalt die vechten voor iedere meter en zich zo vanzelf geliefd maken bij de supporters dan dat onze club enkel spelers haalt omdat ze een Nederlands paspoort hebben. Jop van der Linden bijvoorbeeld. Leuk hoor zo’n oer-Hollandse jongen, maar als hij niet kan voetballen heb je er weinig aan.

   124

   6
  • Kom jij niet voor het voetbal kijken?

   29

   3
  • UNITED

   En wat moeten we met een zweedse international als we Crowley hebben?

   10

   9
   • Jeffreyvan1998

    Hij kan ook in de spits. Hij mag van mij gerust komen hoor.

    3

    4
   • Franciscus Sol

    Concurrentie zorgt ervoor dat spelers scherp blijven. Kijk naar bijvoorbeeld Wellenreuther in zijn ‘eerste’ periode bij ons, wanneer hij eerste keeper was en er geen vervanger was, totdat Branderhorst zijn opwachting maakte en het goed deed. Wellenreuther herpakte zich en die concurrentiestrijd is nu aan de gang. Daarom is het zeker niet verkeerd om zo’n jongen erbij te hebben. Zeker bij talentvolle jongens is dit het geval.

    1

    0
  • @dirruk

   Dat het buitenlanders zijn maakt mij niet uit MITS ze meerwaarde meebrengen

   Afkomst maakt mij jiet uit als ze kwaliteiten meenemen zoals tsimikas en sol

   23

   0
   • Natuurlijk vakkie P,

     

    Maar jij staat ook altijd kut te roepen in de Friettent en drinkt waarschijnlijk Schultenbrau.

     

    3

    48
   • @dirruk

    Ik roep regelmatig kut idd maar küt klinkt ook zweeds dus wat dat betreft.

    En schultenbrau, nee das heel niet te zuipen althans vind ik

    Los van dat, kwaliteit staat voorop. Vooraf had ik ook mn vraagtekens bij jongens als sol, meissner en tsimikas.

    Dit bleken toch aardigr spelers

    We zijn tenslotte fan van het shirt van onze kütclub, wie er ook in speelt

    24

    2
  • Deze mening zegt genoeg over deze persoon;WALGELIJK

   7

   4
  • Hahaha -135 is volgens mij een record Dirruk. Wist niet dat er zoveel downeys op Tilbo zaten. Je zult nu wel mentaal aan de grond zitten. Evert kan hier wellicht uitkomst bieden

   3

   1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *